Twitter hoyong urang ngan ukur nganggo aplikasi na pikeun alat sélulér sareng badé dugi ka ditu

Suksés Twitter di 2009

Dina Android sareng ios, kami nganggo serangkaian aplikasi, sadayana mayar, éta Aranjeunna ngawenangkeun kami konsultasi sareng interaksi sareng akun Twitter kami tanpa kedah nganggo aplikasi resmi ti perusahaan, aplikasi anu henteu ngan ukur nyayogikeun kami sajumlah ageung pariwara dina garis waktos urang, tapi ogé nunjukkeun urang eusina ku cara anu henteu kronologis (kacuali kami ngarobih pilihan konfigurasi).

Pangguna anu nganggo Twitter salaku alat komunikasi utama nganggo jinis aplikasi ieu, tapi panginten tiasa kitu kapaksa nganggo aplikasi resmi ti Juni taun ieu, kumargi perusahaan Jack Dorsey badé ngarobih operasi API, nerapkeun sababaraha parobihan anu bakal nganonaktifkeun béwara sareng pembaruan otomatis timeline.

Twitter

Tétéla, sakumaha dilaporkeun ku Twitter, bagian tina API anu ngamungkinkeun pamekar pikeun ngamangpaatkeun fungsi-fungsi ieu bakal diganti ku nelepon Aktivitas Akun anu anyar, tapi teu jelas yén fungsi anyar ieu bakal tiasa ngagentos fungsi-fungsi anu moal aya deui dina API resmi dugi ka tanggal 19 Juni, tanggal dimana parobihanna bakal diberlakukeun. Salaku tambahan, fungsi Aktivitas Akun, anu masih dina béta, henteu sayogi pikeun pangembang, anu peryogi waktos anu cukup pikeun adaptasi aplikasi na kana parobihan anu énggal.

Twitterrific, Talon, Tweetbot, Falcon ... mangrupikeun sababaraha pamekar utama anu nawiskeun aplikasi pihak katilu pikeun berinteraksi sareng jaringan sosial microblogging. Pamekar ieu parantos nyebarkeun pernyataan anu aranjeunna negeskeun yén aplikasi na moal aya gunana, janten sadayana pangguna bakal kapaksa nganggo aplikasi resmi.

Facebook henteu ngijinkeun klien pihak katilu mana waé pikeun ngaksés konténnaIeu sanés masalahna sareng Twitter, anu ngamungkinkeun para pangembang pikeun nyiptakeun aplikasi ti pihak katilu anu ngamangpaatkeun sadaya prasarana anu dipasang di sakurilingna, sareng nalika daya tarik utama sanés nunjukkeun iklan tina jaringan sosial.

Logis yén Twitter hoyong alihan sadaya pangguna tina jaringan sosial kana aplikasi resmi, sahingga iklanna tiasa ngahontal sajumlah pangguna anu langkung ageung. Sajauh ieu, API resmi henteu ngijinkeun pamekar pihak katilu pikeun ngamangpaatkeun sababaraha fitur anu langkung menonjol tina jaringan sosial. Modifikasi API salajengna janten dirancang pikeun langkung ngawatesan kakuatan pamekar pikeun nganteurkeun palanggan pihak katilu anu berkualitas. Urang bakal ningali kumaha lagu na ditungtung, tapi katingalina henteu saé pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->