Kreatif Outlier Air V3, analisis jero

Upami sadaya merek anu ngupingkeun sora dina dasawarsa ayeuna parantos ngaluncat kana bandwagon headphone True Wireless, éta moal tiasa kirang ku kasus Kreatif firma anu parantos janten bagian tina kalolobaan méja komputer sareng méja budak leutik sareng rumaja urang kalayan pakét sora 2.1 pikeun pangalaman multimédia anu paling lengkep.

Panggihan headphone TWS ieu sareng kami sareng upami aranjeunna leres-leres mertimbangkeun hargana anu pikaresepeun, naha anjeun bakal sono kana analisa kami?

Bahan sareng desain: Kurang résiko, langkung percaya diri

Sapertos sadaya alat Kreatif, duanana konstruksi sarta desain na masihan kami kualitas dianggap cukup luhur. Kombinasi tina aluminium sarta plastik, enya, kalawan rasa pikeun cahaya LED yén pamaké paling tradisional tipe ieu gadget teu biasana babagi, tapi nu delights masarakat ngora.

Simkuring boga kotak dina format rectangular, kalawan kurva badag sarta ketebalan considerable. Éta gaduh sistem ékstraksi samping anu pasti henteu ngajantenkeun kasus anu paling kompak atanapi paling hampang di pasar, sanajan éta méré urang rasa durability jeung solidity.

Upami anjeun resep aranjeunna, aranjeunna dina harga pangsaéna dina Amazon, ngan ukur 49,99 euro.
  • Eusi kotak:
    • Headphone
    • Kasus ngecas
    • USB-C kana kabel USB-A
    • Pad dina tilu ukuran
    • Pitunjuk Mimiti Gancang
  • Kesang-bukti berkat sertifikasi IPX5

Di sisi séjén, headphone kalayan cingcin LED informatif anu ageung, aranjeunna aya dina ceuli kalayan bantalan ukuran anu béda-béda kalebet dina kasus éta, ogé rada hampang. Pribadi, headphone in-ceuli ieu sanés karesep kuring, tapi kanyamanan sareng panggunaanana sora populér.

Ciri téknis

Pikeun ngamangpaatkeun sababaraha fungsi sareng kualitas anu diidinan dina hal headphone nirkabel, Creative Outlier V3 ieu gaduh téknologi Bluetooth 5.2, Ieu nambihan kasaluyuan sareng codec audio anu paling umum, SBC pikeun kalolobaan produk sareng AAC pikeun produk Apple anu, anjeun terang, napigasi walungan sorangan.

Sajaba ti éta, boga téhnologi Super X-Fi nu datang ka nyieun deui sistem sora virtualized ti lokasi atawa wewengkon béda. Alternatif anu ngingetkeun urang seueur Dolby Atmos sareng téknologi anu sami. Nanging, ieu kontras sacara radikal sareng kanyataan yén éta henteu gaduh codec aptX, hal anu dipiboga ku lanceukna, Outlier V2.

Headphonena diwangun ku sistem supir bioselulosa 6 milimeter, Sanaos Kreatif henteu masihan kami data ngeunaan kasabaran, Hz sareng dB anu dicekel Outlier V3 ieu, janten kami kedah nyarioskeun ka anjeun ngan ukur pangalaman subjektif kami.

Otonomi jeung noise pembatalan

Ngeunaan otonomi, ieu Outlier Air V3 kami ngajangjikeun 10 jam per muatan, 40 jam tina total playback lamun urang tumut kana akun tilu biaya tambahan tina kasus ngecas. Jelas data ieu dicandak salaku rujukan sareng alternatif pangurangan bising anu béda dipareuman. Dina pamakéan tradisional jeung mode ambient kami manggihan rada ngeunaan 7 jam otonomi per muatan.

Alatna ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun ngecas nirkabel nganggo standar Qi, sanajan urang ogé bisa ngecas aranjeunna ngaliwatan port USB-C on hareup kotak, dimana urang ogé boga indikator LED béda dimaksudkeun pikeun nyadiakeun kami kalayan informasi ngeunaan otonomi sésana atawa kaayaan muatan.

Ngaliwatan aplikasi anu Kreatif anu parantos urang bahas sateuacana, headphone ieu ngamungkinkeun urang ngagunakeun dua alternatif pembatalan sora:

  • Mode ambient: Modeu anu ngamungkinkeun urang pikeun ngagedekeun sora-sora anu tangtu, khususna upami urang di luar, kalayan tujuan henteu ngantepkeun urang "pegatkeun"
  • Pembatalan bising: A pembatalan total noise sakumaha urang terang eta tradisional.

Urang manggihan hiji mode ambient cukup, sarta mode pembatalan noise anu penalized ku pembatalan pasip nu teu kaleuleuwihan luar biasa boh.jeung. Urang ngeureunkeun ngupingkeun sora-sora anu leutik sareng ngaganggu, cekap, tapi jauh tina ngasingkeun diri sareng sora sapertos sora, bel panto atanapi lalu lintas.

Telepon sareng singkronisasi sareng hadirin

Ieu Outlier Air V3 gaduh mikropon ganda pikeun unggal earphone, Hal ieu ngamungkinkeun urang, mimitina, ngagunakeun éta sacara mandiri, nyaéta, aranjeunna henteu gaduh "headset budak", sareng di sisi anu sanés. aranjeunna ningkatkeun telepon urang saloba sora urang leuwih hadé direbut. Dina bagian ieu aranjeunna parantos ngalaksanakeun saé sareng télépon kadéngé nyaring sareng jelas.

Pikeun bagian na, urang gaduh kasaluyuan sareng Siri sareng Asisten Google, Teu aya masalah pikeun nyandak pesenan kami. Ku cara kieu, sareng tumut kana akun yén aranjeunna mangrupikeun headphone anu mandiri, kami ogé mendakan yén urang tiasa berinteraksi sareng asisten sora anu disebatkeun ngan ukur nganggo salah sahiji headphone.

Salian ti éta, Mibanda runtuyan kontrol touch customizable ngaliwatan aplikasi Kreatif sorangan nu, anjeun geus katempo, boga peran cukup ngarah.

Pendapat editor

Ku cara kieu urang manggihan diri salaku urang tingali kalawan headphone yén sanajan henteuna codec aptX Aranjeunna nawiskeun volume anu saé anu saé, kalayan kajelasan dina nada tengah sareng bass anu, bari rada kuat, henteu janten invasif, hal anu kedah disyukuri dina headphone anu paling "komérsial" anu katingali akhir-akhir ieu.

Dina cara anu sami, urang gaduh otonomi dina naon anu dipiharep. Sanaos kami henteu mendakan desain na atanapi kasus ngecas anu pikaresepeun, sareng kami mendakan pembatalan bising anu, sanaos aya, henteu ngajantenkeun bédana anu katingali pisan. dibandingkeun alternatif séjén tina harga sarupa.

Headphone ieu ngagaduhan harga biasa 49,99 euro, malah ku diskon 10% dina Amazon ngaliwatan kupon panganyarna. Undoubtedly alternatif pisan metot tina segi nilai na duit, utamana tempo reliabiliti nu Kreatif méré urang salaku brand.

Outlier Air V3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
49,99
  • 80%

  • Outlier Air V3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 65%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • konfigurasi
    Penerbit: 80%
  • mikropon
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Sora
  • Otonomi
  • harga

Kontra

  • desain teu pikaresepeun
  • Tanpa aptX

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.