UltimateEars ngajalankeun speaker anyar Boom 3 sareng MegaBoom 3 anu kuat

Model anyarna parantos dipidangkeun sababaraha menit ka pengker UltimateEars Boom 3 sareng MegaBoom 3. Dina hal ieu mangrupikeun desain ulang panyatur anu populér sareng kuat pikeun mérek Logitech International, nambihan Magicbutton énggal anu aya di luhur pikeun ngamungkinkeun pangguna ngatur musik pribadi na.

Speaker anyar ieu dijantenkeun tahan cai sareng buktina, aranjeunna ngagaduhan anu anyar lawon di luar kalayan warna dua nada sareng aranjeunna ngajaga kasaimbangan sora anu sampurna dina sudut 360º pikeun nikmati unggal lagu anu kami maénkeun di dinya. 

Naon Tombol Sihir ieu?

Tombol Ajaib ngamungkinkeun anjeun maénkeun, ngareureuhkeun sareng ngarobih lagu langsung dina panyatur, tanpa kedah milarian telepon sélulér anjeun. Nyambungkeun aplikasi sélulér Boom & MegaBoom , Dirancang deui ku Ultimate Ceuli ios, pangguna bakal tiasa Akses katalog Apple Music lengkep ngan ku hiji klik sareng sadaya daptar puter paporit anjeun. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nganggo Tombol Magic ieu pikeun ngaksés daptar puter paporit anjeun nyalira dina DeezerPremium for Android. Ladénan musik tambahan ogé bakal ditambihan dina siaran hareup.

Ieu fitur utama Boom 3 sareng MegaBoom 3 énggal

Dina hal ieu teh Sertifikasi IP67 tetep aya dina kadua panyatur sareng henteu ngan ukur tahan ka cai sareng ragrag, tapi éta ogé tahan lebu, janten aranjeunna tiasa dianggo dimana waé tanpa sieun yén éta bakal ruksak.

nu pamutahiran konéktipitas Bluetooh Aranjeunna ayeuna ngamungkinkeun anjeun nyingkronkeun sareng alat sélulér ti jarak 45 méter (numutkeun ka pabrikan), langkung-langkung ngagampangkeun portabilitasna. Sareng pikeun anu paling liar, kadua alat éta parantos dikembangkeun kalayan bahan ngambang pikeun ngahindaran karugianana bisi ragrag teu kahaja di laut atanapi walungan.

Pikeun genah tambihan nalika ngecas speaker, Boom 3 sareng MegaBoom 3 cocog sareng anu Ultimate Ceuli POWER UP ngecas dasar. Basis ieu ngamungkinkeun urang pikeun nikmati ngecas nirkabel anu gampang sareng gancang. Salaku tambahan, duanana speaker tiasa ditagihkeun nangtung pikeun port USB anu dipasang deui.

Charlotte jhos, CEO Ultimate Ears, mairan kana presentasi panyatur anyar ieu:

Kalayan Boom 3 sareng MegaBoom 3 kami parantos ningkat naon panyatur kami anu paling inovatif dugi ka ayeuna. Ngalangkungan sora 360-derajat anu saimbang, Ultimate Ears nganteurkeun pangalaman akustik anu teu kaéléhkeun, langkung awét sareng tanpa ngarobih gaya na anu salah. Sareng ku Tombol Ajaib kami nyandak sadaya musik anjeun ngan ngan ukur hiji tombol, naékkeun tingkat speaker.

Harga sareng kasadiaan

Dina hal ieu Ultimate Ears Boom 3 sareng MegaBoom 3 anu anyar bakal aya sayogi ti Séptémber 2018 kalayan harga anu disarankeun tina 149 euro pikeun modél Boom 3 sareng 199 euro pikeun MegaBoom 3. Basis muatan nirkabel Power UP tiasa dipésér sacara mandiri sareng hargana 39 euro. Aplikasi Ultimate Ears Boom & MegaBoom sayogi gratis kanggo iPhone di App Store sareng kanggo Android di toko Google Play.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.