Unclutter diobral berkat kebat luar biasa ieu

Ngarumpuyuk

Asli dikembangkeun di Ukraina, Unclutter mangrupikeun parangkat lunak manajemén file sareng seueur deui anu ngamungkinkeun anjeun sacara dramatis ningkatkeun produktivitas anjeun dina macOS. Ku kituna, anjeun tiasa kéngingkeun sanés ngan ukur Unclutter tapi seueur aplikasi anu sanés kalayan diskon luar biasa dina kasempetan CyberMonday ieu.

Panggihan kalawan kami kaunggulan tina Ngarumpuyuk sareng sesa aplikasi anu diobral di Pick-Me-Apps anu dirancang pikeun tanggal-tanggal ieu tawaran anu pikaresepeun pisan anu tiasa urang perhatikeun dina kaping panganyarna. Dina naon waé, Unclutter aya dina 50%, janten upami anjeun mikirkeun éta, ieu mangrupikeun momen anu idéal.

Meuli aplikasi ieu Henteu ngan ukur kami ngabantosan pamekar Ukraina, tapi anjeun tiasa gaduh manajer file anu gancang, dipasang dina bar luhur macOS, Ogé bakal ngidinan urang boga sajarah clipboard (salinan-témpél), kamampuhan pikeun gancang nyimpen catetan, kitu ogé hub jeung lokasi gudang paling umum.

Dina cara anu sami, Unclutter sok aya di latar tukang, éta henteu nyandak rohangan dina layar Mac urang, sareng éta nyingkronkeun langsung sareng iCloud Drive henteu paduli dimana kami nganggo Unclutter, hatur nuhun kana lisensi dibagikeun multi-alat.

Ngarumpuyuk eta dimimitian otomatis kalawan Mac, urang bisa gancang nyumputkeun atawa nembongkeun panels na, komo boga "mode poék". Pikeun mésér pak aplikasi ieu anu kalebet Unclutter, Anjeun tiasa ngamangpaatkeun Pick-Me-Apps Bundle ngan 80 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.