Unduh kaulinan gratis dina Ps4, kumaha cara ngalakukeun éta dina léngkah-léngkah saderhana

Ayeuna maénkeun gim video henteu mahal upami urang parantos ngagaduhan konsol anu ayeuna, sapertos dina Playstation 4 ieu, Kami gaduh seueur kaulinan Freetoplay anu tiasa diinpéstasi jam-jam dianggurkeun dimana urang ngan ukur hoyong di bumi kalayan kipas atanapi AC dipasang. Katalog kaulinan gratis beuki éksténsif sareng éta disababkeun ku ditampa hébat ti masarakat umum, dugi ka nu pang populerna di kalangan pamaén kasual.

Fénoména ieu parantos dipopulerkeun khususna ku smartphone dimana hiji-hijina kaulinan anu suksés nyaéta anu gratis kalayan pameseran dina aplikasi. Ieu kusabab maén gratis, tapi kalayan seueur watesan. Watesan mimitian ti sajumlah kawates dunya atanapi tingkat, atanapi ngan saukur nepi eusi tambihan éstétis sapertos senjata pikeun tukang nembak atanapi baju anu béda. Modél bisnis ieu ogé parantos dianut ku konsol, mendakan macem-macem hébat dina PlayStation 4. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun kumaha ngalakukeunana sareng anu mana anu paling dipikaresep ku kami.

Dimana sareng kumaha kuring ngaksés kaulinan ieu dina PlayStation 4 kuring?

Éta saderhana asup ka toko sareng turun daptar ka tempat kami mendakan bagian "Gratis", di jero kami bakal mendakan 3 bagian:

  • Pikeun ngajajah: Dimana urang tiasa ningali umum kana naon anu disarankeun ku toko nyalira, Saran ieu condong ngarobih rutin.
  • Sorotan: Dina bagian ieu kami bakal mendakan kaulinan anu paling beredar saat ini, atanapi anu parantos nampi beja anu paling seueur.
  • Gratis: Akhirna didieu urang tiasa ningali sadaya eusi gratis anu ditawarkeun ku PlayStation pikeun urang sadayana.

Ps4 zona perang

Kami émut yén sanaos gim ieu gratis, kontén tambahan anu urang hoyong pikagaduh bakal dibayar. Nanging, seueurna kaseueuran kaulinan ieu henteu meryogikeun PlayStation plus, sanaos upami urang resep ngaraosan langkung seueur gim tiap bulanKuring nyarankeun pisan pikeun mayar langganan kusabab kualitas judul ieu luhur pisan.

Gugus Lelaki: Knockout Pamungkas

Éta sanés kaulinan gratis sapertos kitu, kumargi di na kaayaan aslina hargana € 19,99, tapi bulan ieu Playstation Plus mikeunana, mamang daya tarik anu langkung ti cukup pikeun satuju mayar éta 5 € bulanan anu hargana tambah.

Mangrupikeun Battle royale tina mini games anu ngingetkeun urang ngeunaan program televisi legendaris sapertos Humor Amarillo atanapi Grand Prix. Éta pastina hurung resep sareng éta. Tiap tés janten balapan masif pikeun lulus tés gancang-gancang, anu mana 60 pamaén online bersaing buleud-bunderan pikeun nyobaan bérés heula dina masing-masing éta. Sora gélo sakumaha aslina, sabab salian ti warna na bet, éstétisna unik pisan sareng pikaresepeun pisan pikeun maénkeunana.

World Of kapal perang: Legenda

Ti panyipta World Of Tanks, jagat multiplayer ieu anu ngangkut urang ka laut luhur tempat urang bakal ilubiung dina perang angkatan laut otentik. Éta bakal ngangkut urang kana perang sakumaha epik sareng bersejarah salaku Perang Dunya Kadua. Kami bakal ngagaduhan kapal penggedé, kalebet kapal induk, kapal perusak, kapal perang atanapi kapal perang.

Kalayan langkung ti 200 kapal milih ti sadaya nagara anu ilubiung dina konflik perang ieu, éta mangrupikeun pidéo pidéo anu unik, kumargi aya sababaraha kaulinan video anu ngagambarkeun kalayan réalisme sareng kasatiaan sapertos jumlah kapal perang. Senang sareng pikaresepeun pikeun kabagjaan sadaya anu resep kana jinis ieu.

Ieu, sapertos seueur FTP anu sanés, parantos nyayogikeun sababaraha pangmayaran mikro kanggo kéngingkeun sababaraha tambahan pikeun manjangan umur video game.

Zona Perang

Ieu mangrupikeun salah sahiji anu teu tiasa leungit dina daptar kaulinan gratis sareng ieu tiasa janten kirang, éta nyaéta Battle Royale of Call of Duty. Kaulinan pidéo ieu ngajamin pangalaman tempur masif antara 150 pamuter. Kami mendakan modeu gim anu silih berganti sareng unggal update pikeun masihan sakedik variasi, urang tiasa mendakan mode solo, duét, trios atanapi quartet. Tanpa ragu, hal anu paling pikaresepeun ngeunaan kaulinan ieu nyaéta mikaresep sareng babaturan, sabab éta ngan ukur kaleungitan bagian tina hakékatna.

Modeu Battle royale mangrupikeun épolusi tina naon anu ditingali ku Blackout dina Black Ops 4, pulih sababaraha aspék sapertos anu Gulag, tempat dimana urang bakal tungtungna saatos maot sareng dimana urang bakal ngalawan lawan dina rohangan anu dikirangan, juara tina duel ieu bakal hirup deui di angkat. Kami ogé mendakan mode BootyDina modeu ieu tujuanana nyaéta pikeun kéngingkeun artos anu paling ku kolaborasi sareng kolega kami, ngalengkepan acara anu béda sapertos ngabunuh tim musuh atanapi néwak daérah.

Tangkungan

Dina hal ieu éta mangrupikeun aksi sareng terbuka pidéo MMO dunya dumasar kana voxels, dimana urang mendakan karajaan ageung di gedong sareng struktur struktur anu hanca pinuh ku musuh, ratusan barang pikeun dikoléksi, dimana urang tiasa mendakan anu didamel ku pangguna anu sanés, sareng dungeon anu henteu kaetung pikeun nalukkeun. Urang bakal ngagaduhan 12 kelas karakter pikeun dipilih.

Upami sadayana anu ditawarkeunana gratis henteu cekap, urang bakal ngagaduhan aksés kana seueur tambahan sareng gratis di Toko, tapi seuseueurna diantarana bakal tiasa diaksés ku maén waé.

Dauntless

Petualangan anu hébat tina tindakan sareng peran koperasi anu dugi ka opat pamaén bakal diusulkeun moro mahluk mitologis anu gigantic, sababaraha diantarana dikenal salaku Behemoths, pangeusi dunya fantasi warna-warni anu bakal ngahirupkeun vidéo vidéo ieu.

Sistem tempur ngingetkeun urang sakedik kaulinan video sanésna sapertos Jiwa poék atanapi Monster Hunter. Kami gaduh kamungkinan pikeun nyiptakeun senjata sareng pakakas pertahanan urang sorangan hatur nuhun sistem karajinan anu mantap, dimana kustomisasi ngajantenkeun tampilan na.

Star Trek Online

MMO dumasar kana saga Star Trek anu gancang, di mana kami bakal nyandak kaptén ti federasi Serikat Planét, Kakaisaran Klingon atanapi Romulans. Urang bakal nyanghareupan misi anu béda pikeun éksplorasi, pertahanan sareng tempur antarbintang.

Star Trek Online bakal ngijinkeun urang pikeun ngarobih kapal urang kalayan rupa-rupa potongan téhnologis. Kami bakal tiasa level karakter urang sareng kéngingkeun kamampuan énggal pikeun membela diri tina seueur bahaya anu ngantosan urang di jagad raya.

Kami bakal ngagaduhan seueur pangmayaran mikro pikeun kéngingkeun armada anu kawéntar, sanaos seuseueurna seueur kamungkinan pikeun kéngingkeunana dina kaulinan éta sorangan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.