Kumaha cara ngundeur poto ti Facebook

Speaker pinter Facebook Juli 2018

Unggah poto kana Facebook mangrupikeun hal anu paling normal. Kaseueuran pangguna anu gaduh akun dina jaringan sosial unggah poto atanapi pidéo kana éta. Ogé halaman anu anjeun nuturkeun unggah poto. Sababaraha poto anu dina sababaraha waktos tiasa janten minat anjeun sareng anjeun hoyong unduh. Jaringan sosial ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ieu dina sababaraha kasus. Pikeun ieu, kami nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.

Sabalikna tina unduh pidéodina unduh poto dina Facebook kami gaduh cara anu pituin pikeun ngalakukeunana dina jaringan sosial. Sanaos aya sababaraha cara anu bakal kami carioskeun di handap. Supados anjeun langkung terang ngeunaan cara ngunduh poto.

Sanaos dihandap Kami badé nampilkeun anjeun sababaraha cara pikeun ngalakukeun éta. Kusabab sanaos kami gaduh padika anu sayogi dina jaringan sosial éta nyalira, aya ogé cara sanés anu tiasa ngaunduh poto kana komputer atanapi telepon anjeun, gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong iraha waé.

Ngunduh poto tina Facebook

Unduh poto Facebook

Metodeu anu munggaran sayogi dina jaringan sosial éta nyalira. Sanaos éta mangrupikeun hal anu tiasa urang anggo upami urang hoyong ngaunduh ngan ukur hiji poto, atanapi sababaraha poto éta. Janten mangrupikeun hal anu dianggo dina kasempetan anu langkung spésifik, tapi gampang pisan dianggo. Urang kedah ngalebetkeun Facebook sareng angkat ka pos anu kami ningali poto anu dipikaresep ku kami. Janten halaman atanapi jalmi.

Teras, anjeun kedah pencét dina poto. Nalika poto dibuka dina layar, sababaraha pilihan sayogi di handapeun poto. Salah sahiji téks anu kaluar nyaéta pilihan, anu urang kedah pencét. Nalika ngalakukeun ieu, ménu kontéks alit nembongan dina layar. Anjeun tiasa ningali yén salah sahiji pilihan dina éta nyaéta unduh.

Ku ngaklik pilihan ieu unduhan poto ieu ti Facebook dimimitian. Maka poto éta bakal disimpen dina komputer urang tanpa aya masalah. Dina kasus nuturkeun prosés ieu dina smartphone, prosés na henteu robih pisan. Ngan nalika urang aya di jero poto, urang kedah pencét kana tilu titik vertikal anu aya di beulah katuhu luhur layar. Teras pilihan pikeun nyimpen poto dina smartphone bakal kaluar.

Unduh albeum lengkep

Unduh albeum Facebook

Ieu mangrupikeun cara anu tiasa urang gunakeun ngan ukur poto kami atanapi ku halaman hiji dimana kami pangurus. Anjeun panginten parantos unggah poto-poto liburan anjeun ka Facebook, sareng kusabab aya masalah, éta dihapus tina komputer anjeun. Dina kasus éta, urang gaduh kamungkinan pikeun ngaunduh albeum ceuk langsung ti jaringan sosial. Maka, urang henteu kedah angkat hiji-hiji, sapertos dina bagian saencanna.

Keur kitu, urang kudu nuliskeun albeum poto anu dimaksud dina Facebook. Di jero albeum, urang ningali di belah katuhu luhur. Dina bagian ieu anjeun tiasa ningali yén aya ikon cogwheel. Éta dina ikon ieu anu anjeun kedah pencét. Nalika ngalakukeun ieu, pilihan nembongan di jerona, nyaéta pikeun ngunduh albeum.

Janten urang kedah pencét kana pilihan ieu. Ilaharna, bakal aya bewara anu nyatakeun yén bakal lami-lami pikeun ngaunduh set poto ieu. Tapi Facebook bakal ngabéjaan urang nalika poto siap diunduh. Éta bakal nyandak sababaraha menit. Sanaos gumantung pisan kana jumlah poto anu aya di dinya. Nalika éta siap, urang bakal ningali bewara dina jaringan sosial. Urang teras tiasa ngaunduh albeum, anu diunduh dina format pos.

Ngundeur ZIP biasana henteu kedah lami teuing. Sanaos éta bakal gumantung kana jumlah poto anu anjeun gaduh dina albeum éta dina jaringan sosial. Kusabab kitu, éta masalah sababaraha menit sareng anjeun bakal parantos gaduh poto ieu sayogi dina komputer anjeun sacara normal.

Anggo perpanjangan dina Google Chrome

DownAlbum

Ngunduh albeum poto lengkep tina Facebook mangrupikeun hal anu tiasa urang lakukeun ku urang nyalira. Tapi meureun aya halaman dina jaringan sosial anu ngagaduhan séri poto anu dipikaresep ku urang, sareng seueur teuing pikeun diunduh masing-masing. Upami urang hoyong gaduh sadayana, urang tiasa nganggo perpanjangan dina google Chrome. Atuh éta, dimungkinkeun pikeun ngaunduh poto tina jaringan sosial, éta ogé tiasa dianggo sareng Instagram.

Penyuluhan ieu anu dimaksud disebut DownAlbum, anu bakal ngamungkinkeun urang gaduh aksés ka poto ieu dina cara saderhana. Éta tiasa dipasang dina Google Chrome kalayan raoseun pisan, ngakses tautan ieu. Di dieu anjeun ngan ukur kedah neraskeun pamasanganana dina peramban. Teras, anjeun kedah lebetkeun Facebook sareng milari poto anu dipikaresep ku pangguna dina waktos éta.

Operasi éta henteu rumit pisan. Anjeun kedah milarian poto anu dipikaresep ku anjeun dina Facebook teras teraskeun pikeun ngaunduh. Urang tiasa pencét kana ikon éksténsif supados aranjeunna tiasa ngaunduh. Janten, dina sababaraha menit anjeun bakal gaduh sadayana poto sayogi dina komputer anjeun. Prosés saderhana, tapi anu ngaheéat seueur pangguna upami seueur poto anu dipikaresep ku aranjeunna.

Unduh Poto Facebook dina Android

Unduh poto Facebook Android

Pikeun pangguna anu hoyong tiasa ngaunduh poto atanapi albeum tina Facebook dina telepon pinter Android Anjeun, aya ogé kamungkinan. Dina hal ieu, éta nganggo aplikasi dina telepon, anu bakal nyayogikeun kamungkinan ieu ku cara anu saderhana. Aplikasi na disebat Unduhan Album Poto Facebook. Nami na parantos masihan kami pitunjuk anu jelas ngeunaan naon anu tiasa urang laksanakeun. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta unduh kana telepon anjeun, tiasa dina tautan ieu.

Unduh Album Poto Facebook
Unduh Album Poto Facebook
pamekar: X-App
harga: bebas

Teras, nalika dipasang, Anjeun kedah lebetkeun na nuturkeun léngkah anu bakal dituduhkeun. Éta bakal naros kami pikeun ngagaduhan aksés kana akun Facebook, sahingga kami bakal milih poto anu dipikaresep ku kami. Kami tiasa ngaunduh tina albeum kami nyalira kana poto ogé pangguna anu anjeun pikahoyong, naha éta babaturan anjeun, atanapi halaman.

Kalayan ngan ukur hiji klik anjeun bakal ngagaduhan sadaya poto ieu dina telepon pinter Android kalayan leres pisan. Gampang pisan dianggo, janten pantes diémutan. Kusabab éta ngamungkinkeun ngaunduh poto tina Facebook dina Android, upami anjeun badé ngalakukeun seueur, éta mangrupikeun hal anu langkung saderhana sareng gancang. Aplikasi na gratis, sanaos aya iklan di jero (anu henteu mangaruhan operasi na).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.