Kami nganalisis SanDisk Connect Wireless Stick, USB nirkabel pikeun Android sareng IOS

Tongkat Sandisk Wireless Connect

Sakumaha seueur anjeun terang sareng panginten ngalaman, aya sajumlah ageung pabrik anu milih henteu ngalengkepan teleponna ku slot ékspansi mikro SD, masalah anu nyata pikeun pangguna anu biasana nanganan sajumlah ageung file multimedia, janten video, poto atanapi musik. jeung SanDisk nyambungan Nirkabel iteuk, éta henteu pernah kitu gampil dilegakeun kapasitas telepon kami.

Alat ieu diwangun ku SanDisk, ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan sagala rupa eusi multimédia sacara nirkabel ngalangkungan aplikasi na sayogi dina Android sareng ios. SanDisk mangrupikeun perusahaan anu kuat di California anu ngahususkeun dina pembuatan Flash drive drive. Répisién parantos dipésér ku Digital Digital, pabrikna dunya teuas drive, sareng sajarah anu panjang dina industri éléktronika. Merk SanDisk anu pohara populér kusabab kualitas produkna bakal ngajaga nami dina Western Digital Corporation.

Desain ramping sareng konstruksi padet

Alatna diwangun en polikarbonat hideung ngaluarkeun kaendahan sareng kualitas, di payun na urang tiasa ningali desain héksagon kalayan lega anu nyiptakeun bentuk kubus gumantung kana kumaha lampu murag, jéntré anu masihan unit kapribadian, sabab SanDisk biasa di garis produk na, sapertos SanDisk Ultra-USB. Di payun ieu nembongan dipimpin bodas naon anu bakal anjeunna pasihkeun ka kami eupan balik on naoná kajadian ka alat. Anu pikaseurieun ngeunaan led bodas ieu nyaéta yén éta leres-leres teu katénjo upami Connect Wireless Stick pareum. Di beulah katuhu na urang mendakan el kancing ngahurungkeunfárambut soca pikeun mencét péngkolan sesahrambut soca tina ieu kajantenan ku kasalahan. Di bagian tukang tukang, urang tiasa nempatkeun gelung, pikeun napelkeun kana konci kami atanapi dimana waé éta cocog sareng kami, fitur klasik tina seueur batang USB konvensional anu SanDisk hoyong tetep dina unit nirkabel na.

sandisk-connect-formulir

Abdi hoyong nyebatkeun khusus ngeunaan tutupna, sabab éta diwangun dina dua bagian, salah sahijina, la hal parabot hiasan di luar, es palastik ttransparan tina résistansi hébat sareng anu sanésna, la hal parabot hiasan di jeroéta patepungáNgabohong  protéinge konektor USB tipe A.. Upami anjeun kaleungitan tutup ieu éta ampir pasti kusabab kasalahan anjeun, sabab éta cocog pisan sareng éta mustahil mustahil pikeun tumiba.

Ukuran éta SanDisk nyambungan Nirkabel iteuk putera 191mm lébar, 762mm panjang y 95mm kandel. Hal anu langkung ageung tibatan pendrives konvensional anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar, tapi ngémutan yén éta kalebet batré, anténeu sareng kontrol Wifi dina sasis na, éta mangrupikeun kauntungan anu teras-terasan tiasa dikokolakeun. Toél sareng beurat anjeun tiasa nyarios yén parasaanna saé, sareng que asa tangguh.

Nganggo SanDisk Connect Wireless Stick gampang pisan

Aset utama SanDisk Connect Wireless Stick henteu diragukeun konektipitas nirkabelna cocog sareng ios sareng Android ngalangkungan aplikasi khusus, sareng sapertos anu parantos kami sebutkan di luhur ngagunakeun alatna saderhana pisanUrang kedah pencét tombol kakuatan di gigirna sareng ti terminal atanapi tablet kami panggihan sareng sambungkeun kana jaringan Wifi anu disayogikeun Wireless Stick. Jelas posteriori a urang tiasa ngarobih SSID (nami jaringan) sareng napelkeun kecap akses sahingga ngan ukur saha anu urang hoyong sambungkeun.

layar sandisk-connect-app-layar

SanDisk APP pisan saderhana sareng intuitif kanggo dianggo sareng ngagaduhan pungsionalitas anu mangpaat pisan.

Sakali nyambung, urang tiasa ngaksés konténna ngalangkungan SanDisk APP, ieu khusus kana kisaran Wireless Connect. Puntungna éta saderhana pisan sareng intuitif dianggo. Dina ménu aplikasi kami bakal mendakan fitur anu raoseun pisan, sapertos ngahubungkeun SanDisk Connect Wireless Stick kana jaringan Wifi lokal, anu bakal ngamungkinkeun kami tetep nyambung kana alat dina waktos anu sami sareng urang moal éléh la sambungan a Kuringntinternét de urang Wlamun abdi. Fitur sanés anu dipiharep pisan ku pangguna anu masihan kaméra smartphone na seueur trot nyaéta ngadamel cadangan tina vuestra galéri gambar, sampurna pikeun mindahkeun gambar kana komputer sareng damel sareng aranjeunna atanapi ngadamel cadangan gampang.

Sandisk Connect App File Browser

SanDisk Connect Wireless Stick ogé masih USB stick

Hiji titik anu dipiharep nyaéta drive drive SanDisk Connect ieu masih USB 3.0 pendrive, anu nganggo éta urang tiasa nyambung kana komputer sareng unggah file sacara nyaman nyandak aranjeunna ti ditu ka dieu atanapi ngaraosan éta tina smartphone kami.

Sandisk Wireless Connect USB 3.0 iteuk

Hingga tilu alat disambungkeun sakaligus

Ieu cara anu merenah pikeun dipimilik server saeutik pikeun ngabagi sadaya jinis file sacara lokal. Sajauh ieu, sajumlah ageung fungsionalitas sareng kamungkinan sambungan anu masihan kami paningkatan produktivitas pikeun dunya profesional sareng pribadi.

Otonomi alat ieu nyaéta 4.5 jam

Dina kaayaan anu pangsaéna, kalayan alat anu hiji nyambung, urang bakal nganggo 4.5 jam panggunaan kontinyu, leres ieu sanés titik kuat na, Tapi dina tingkat transaksi leutik-sakali, aksés file opat satengah jam lami, sareng nawarkeun kami kamungkinan nonton pilem sadayana tanpa hariwang.

Ngecas relatif gancang dina 2 jam urang gaduh unit 100%  sareng tangtosna urang tiasa nyambungkeun kana stop kontak atanapi powerbank pikeun manjangkeun jam panggunaan saloba anu urang peryogikeun.

Sayogi dina sababaraha ukuran, 16GB, 32GB, 64GB sareng 128GB

SanDisk Connect Wirless Stick aya dina sababaraha kamampuan dina harga anu wajar dibandingkeun spésifikasi sareng kamampuan na. 16GB pikeun € 30, 32 GB pikeun € 40, 64GB ku 50 € sareng 128GB pikeun € 80.

 

Naros

  • Desain saé sareng résistansi
  • Konéktipitas hébat
  • Praktis sareng serbaguna

Kontra

  • Otonomi sakedik
SanDisk Connect Wireless Cipayung
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
  • 80%

  • SanDisk Connect Wireless Cipayung
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 100%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)