Kami nganalisis Amazon Fire HD 8 2020 anyar

Seueur anu keukeuh nyerah tablet, produk layar ageung éta sareng klaim saderhana anu fokus kana ngajantenkeun urang nganggo seueur eusi multimedia sabisa-bisa. Leres éta telepon beuki ageung sareng éta henteu ngabantuan ogé, Tapi tablet anu saé serbaguna sareng ngabantosan alat sanésna.

Kami gaduh Amzon Fire HD 8 anu anyar ti taun 2020, tablet anu murah sareng anu diperbarui kalayan seueur nawiskeun artos sakedik. Hayu urang tingali sacara saksama dina produk Amazon panasaran ieu anu janten seueur perhatian.

Saperti dina unggal kasempetan, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis ieu sareng video anu tiasa anjeun tingali di luhur. Dina pidéo éta kami ngabongkar kotak ieu Amazon Fire HD 8 anu anyar sareng kumaha cara ngalirna sacara real time. Pidéo mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun nganalisis, janten kuring nyarankeun anjeun ningali heula sateuacanrasakeun sésana eusi dina tulisan ieu, Kitu ogé nyandak kasempetan pikeun ngalanggan saluran Aktualidad Gadget sareng ngantepkeun kami sapertos kitu supados urang tiasa teras-terasan masihan anjeun langkung seueur berita.

Upami di sisi anu sanés anjeun parantos jelas yén anjeun resep kana alat éta, anjeun tiasa ngagaleuh BENER DIDIEU harga pangalusna.

Desain sareng bahan

Sakumaha biasa sareng produk Amazon, urang ngadamel sakedik klaim. Awak plastik matte sareng dina pandangan heula rada awét. Hareupna ngagaduhan pigura anu ageung tapi teu aya anu ngagedéan, ogé kaméra dina posisi dipuseurkeun sareng horisontal. Kami gaduh dimensi 202 x 137 x 9,7 mm kanggo beurat total 355 gram. Éta henteu hampang teuing, saolah-olah Kindle tiasa contona, tapi ogé henteu beurat.

Kami tiasa ngadamel éta ku hiji panangan kalayan gampang sareng éta mangrupikeun salah sahiji kaunggulan utamina, sabab henteu kandel teuing ogé.

Sajaba ti éta, waktos ieu urang tiasa mésér Fire HD 8 ngan ukur hideung, sanaos sababaraha warna katingali dina peluncuranana. Tangtosna, kami ngagaduhan rangkéan sampul beureum, biru sareng bodas anu pikaresepeun pisan. Di bagian handap kami mendakan salah sahiji hal anyar, port USB-C anu tungtungna ngaganti microUSB, ogé volume, kakuatan sareng tombol 3,5mm Jack. Kaluaran sora aya dina salah sahiji bezel samping, hal anu ngajantenkeun jelas yén hajat Amazon urang yén kami nganggo sacara horisontal pikeun nyéépkeun eusi sareng nelepon video.

Ciri téknis

Dina tingkat téknis kami mendakan langkung seueur kagunaan tibatan kakuatan. Urang kedah nyebatkeun yén sacara teknis aya dua versi, Amazon Fire HD 8 sareng versi "Plus". Kami parantos diuji sareng nganalisis vérsi normal, éta parantos prosésor quad-core 2 GHz, hiji hal dimana éta kabetot sareng lanceukna anu lami Plus, tapi urang gaduh 2 GB RAM, dina kasus Plus urang tiasa ngahontal 3GB RAM.

Dina tingkat panyimpenan, urang tiasa nampi Amazon Fire HD 8 dina dua versi, hiji kalayan kapasitas 32GB sareng anu sanésna nganggo 64GB., duanana dilegakeun ngalangkungan slot microSD dugi ka 1TB total.

  • Mésér Amazon Fire HD 8> ENLACE.

Dina hal konéktipitas urang gaduh WiFi ac cocog sareng dua band anu biasa, 2,4 GHz sareng 5 GHz, ku kisaran anu cukup saé, kami henteu ngalaman masalah dina hal ieu kalayan kecepatan simetris 300MB. Pikeun bagian na, dina bagian nirkabel kami ogé ngagaduhan Bluetooth 5.0 anu ngamungkinkeun urang nyambung contona headphone ku singkronisasi otomatis. Sebutkeun yén USB-C nyaéta OTG, éta mangrupikeun panyimpenan éksternal.

Kami nyandak kasempetan ieu pikeun nyebatkeun yén Amazon Fire HD 8 ieu ngagaduhan dua kaméra, hiji payun sareng hiji tukang, duanana kalayan résolusi 2MP anu bakal ngamungkinkeun urang Rékam pidéo dina resolusi HD 720p. Aplikasi na saderhana pisan, pikeun kaluar tina jalan sareng ngadamel videoconferensi tanpa pura-pura deui.

Eusi tampilan sareng multimédia

Layar na 8 inci, namina nunjukkeun, sareng ngagaduhan résolusi has 720p, khususna 1280 x 720 kalayan perbandingan aspek tradisional. Kami gaduh panel LCD IPS ku kacaangan panengah anu ngamungkinkeun urang nganggo eusi multimédia tanpa masalah, anu tiasa sangsara nalika lampu langsung pencét.

Ngarojong protokol sora Dolby Atmos aya dina aplikasi sapertos Netflix atanapi Amazon Prime Video, Dina analisis YouTube kami anjeun tiasa ningali kualitas sora sareng pidéo na.

Kami nyanghareupan produk tingkat Éntri kalayan harga anu dikandung, sareng éta nunjukkeun. Sorana henteu kawéntar pikeun kakuatanana atanapi kajelasanana, tapi éta cekap pikeun lingkungan di jero rohangan. Hal anu sami kajadian sareng layar, éta nawiskeun kacaangan anu cekap pikeun di jero rohangan, tapi éta tiasa ngalaman réfléksi atanapi kurangna intensitas di luar ruangan dina jam cahaya maksimum.

Upami teu kitu, urang kedah salawasna tumut kana harga harga produk samemeh urang dumasarkeun diri.

Anggo pangalaman

Produk Amazon ieu ngagaduhan versi anu dirobih tina Android anu ngutamakeun sadaya jasa na. Ieu henteu hartosna yén ku ngalakukeun "trik" urang tiasa masang .APK, tapi kanyataanana nyaéta toko aplikasi Amazon seueur gizi dina hal ieu. Ku cara kieu, antarbeungeut pangguna raoseun sareng fokus khusus kana naon anu didesain produk ieu: Maca, meakeun video sareng audio, teras browsing. 

Urang tiasa ngaganti fungsi ieu kalayan gampang ku ngan ukur sababaraha gerakan. Kami mendakan minimalis sareng henteuna komplikasi dina bagian sanésna, contona nyaéta saeutik ayana fitur kustomisasi sapanjang antarbeungeut pangguna.

Pikeun objek tugas desain anjeun Amazon Fire HD 8 ieu ngabélaan dirina ogé, urang tiasa napigasi tanpa masalah, memeres Amazon Prime Video sareng bahkan maénkeun musik dina platform anu béda tanpa komplikasi. Jelas urang mendakan seueur halangan nalika urang hoyong maénkeun anu langkung rumit tibatan Candy Crash, Versi khusus Android sareng 2 GB RAM anu ngagaduhan na seueur hubunganana sareng éta.

Produk ieu ogé mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun dibaca kusabab diménsi sareng integrasi hébat sareng Kindle, kumaha carana tiasa sanés. Anjeun tiasa ngagaleuh éta tina 99,99 dina tautan ieu ka toko Amazon.

Seuneu HD 8
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
99,99
  • 60%

  • Seuneu HD 8
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • layar
    Penerbit: 65%
  • kinerja
    Penerbit: 65%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Nilai artos
  • Integrasi sareng jasa Amazon
  • Kasaluyuan sareng jasa sanés

Kontra

  • Resolusi langkung diperyogikeun
  • Fokus kana maca, nyéépkeun pidéo sareng browsing
  • UI sakapeung laun
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.