Kami nganalisis anu énggal ti UGREEN pikeun ngeusi batre

Kami tetep nampi sareng nguji gadget anu aya hubunganana sareng ngecas batré alat kami, pikeun seueur anu hilap pisan. Kami ningali kumaha dina épolusi konstan masing-masing bagian tina smartphone, aki sigana teras-teras dipopohokeun unggal taun. Dinten ieu ti panangan UGREEN, kami bawa anjeun pilihan sahingga smartphone urang salawasna "HIRUP".

Kami sok ngahaturkeun nuhun ka pabrikan sapertos UGREEN, anu nawiskeun fasilitas supados aki-aki alat urang sok aktip. Carjer nawiskeun beban langkung épisién sareng dina waktos anu kirang. The batré éksternal anu saé pisan tur kuat anu ngalikeun kahirupan sapopoé anu berguna dina smartphone urang sababaraha kali. 

UGREEN, pendamping anu satia pikeun smartphone anjeun

Dina kasempetan ieu, kami parantos tiasa ngabuktoskeun, tilu produk na anu paling ayeuna. Dua carjer jeung ngecas ultra gancang sareng sakedik tapi "bully" batre éksternal, ngeunaan anu kami bakal nyaritakeun sadayana sacara rinci di handap. Pasti asesoris idéal pikeun aranjeunna anu nyéépkeun batré saluareun kabisa.

Kami henteu ngagaduhan alesan pikeun batré dina smartphone, tablet atanapi komputer urang. Kagungan a ngecas gancang tibatan biasa urang Mangrupikeun sateuacanna anu henteu ngaapresiasi pisan dugi ka urang ngagaduhan kasempetan pikeun nyobaan. Sareng mawa alat leutik anu tiasa nawiskeun kami langkung ti 3 biaya lengkep ampir telepon pinter éta ogé super pikaresepeun.

Produk UGREEN pikeun tetep aya sareng urang

Sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, tilu aksésoris UGREEN, ogé kalolobaanana anu dijual ku pabrik ieu, aya hubunganana sareng muatan aki-aki. Produk anu mimitina gaduh standar kualitas luhur pisan. Sareng aranjeunna ogé ngagaduhan reputasi anu saé diantara pangguna ngaliwatan toko anu paling dikenal.

Gampang pisan pikeun mendakan aksésoris PANGERA di antara anu disarankeun ku Amazon, contona, atanapi ningali éta di bumi atanapi kantor mana waé. Kituna, terang yén urang gaduh produk tina pamor anu diaku ngajantenkeun berita anjeun langkung menarik. Sareng éta berkat promosi ayeuna sareng diskon kode anjeun tiasa ngajantenkeunana ku harga anu langkung saé.

Carger mangrupikeun hal anu urang jarang investasi lamun henteu kaluar tina kabutuhan semata-mata. Ngitung kana carjer pabrik, anu dugi ka ayeuna, sadaya pabrik kalebet, urang teu aya alesan mésér anu sanés. Kacuali kusabab kaayaan urang butuh pangisi daya anu kadua, atanapi anu urang gaduhna leungit atanapi rusak. Tapi nyatana nyaéta yén ngecas gancang nyaéta sateuacanna anu penting pisan.

18W USB C carjer

Produk anu munggaran nyaéta ngeunaan carjer ngecas ultra gancang sareng téknologi Pangiriman Daya 3.0. Éta ngagaduhan 18W muatan gancang éta janji beban tina 50% batréna ampir sadaya smartphone ngan dina 30 menit. Beban sareng a nyepetkeun dugi ka 50% langkung gancang tibatan loader klasik konvensional.

Dina hal ieu, urang nyanghareupan carjer sareng Input muatan USB Tipe-C. Kami moal tiasa nganggo kabel konvensional anu ngagaduhan ujung USB. Éta ngan ukur dianggo pikeun kabel nganggo USB C kana USB C, atanapi USB C kana Kilat. Dina hal ieu, kemungkinan sabagian terbatas, tapi éta ogé leres Kaseueuran alat anu ayeuna parantos parantos milih pikeun konektor jinis ieu.

Bergantung carjer UGREEN sinonim sareng kaamanan. Éta ngagaduhan sistem numana nalika ngadeteksi yén alat parantos dieusi pinuh otomatis otomatis sambung. Éta ngagaduhan panyalindungan overload sareng panas teuing. Éta ogé dilengkepan ku chip IC naon ngajadikeun sistem ngirangan panas sacara dinamis pikeun ngahontal suhu pengisian optimal.

Fisik carjer henteu ngagaduhan seueur sains luar bentukna janten kirang langkung kandelna, atanapi warna pengakhiranna. Dina hal ieu urang nyanghareupan carjer anu paling "normal" Ngeunaan penampilanana, aranjeunna ngagaduhan bérés bodas herang.

Mésér ayeuna anjeun 18W USB C carjer diskon di Amazon 

30W USB C carjer

Kadua produkna nyaéta carjer anu sanés. Sacara fisik mirip pisan sareng anu sateuacanna, ngan ukur langkung kandel. Tapi langkung kuat ti saprak éta ngecas ultra gancang, ogé Pangiriman Daya 3.0, Tapi kalayan Kakuatan 30W. Anjeun tiasa ngeusi batre iPad generasi lengkep dina waktos kirang ti dua jam.

Ogé carjer 30W ieu ngagaduhan USB C input sareng konektor output. Janten urang peryogi kabel nganggo jinis input ieu. Sakumaha urang parantos mairan, éta henteu acan dianggo paling kusabab sababaraha taun yén Micro USB parantos aya di pasar. Tapi pas pisan éta bakal janten konektor anu paling universal.

Ibarat sadayana pangisi daya UGREEN, Éta ogé dilengkepan IC Chip sahingga henteu sangsara manaskeun anu kaleuleuwihi. Kami moal hariwang ngeunaan alat naon waé anu disambungkeun sapeupeuting sabab otomatis lirén nalika ngadeteksi muatan lengkep.

Mésér dina Amazon anjeun 30W USB C carjer kalayan promosi diskon

UGDEN PowerDot

Sareng kami bade produk anu katilu tina UGREEN anu kami untung nampi sareng nyobian. A batré portabel Éta parantos lami janten aksésori sakumaha penting sabab éta mangpaat. Henteu ngan ukur pikeun nalika urang indit-inditan atanapi kaluar pikeun alam akhir minggu. Nyaéta ukuranana beuki kompak tina jinis asesoris ieu, sareng kumaha pentingna, ngagemna unggal dinten sanés gélo.

Batré portabel UGREEN mangrupikeun pendamping anu ideal pikeun alat éléktronik kami. Alat portabel pikeun alat portabel kami. Kami gaduh biaya tambahan sayogi dugi ka 10.000 mah pikeun ngeusi batre smartphone, tablet atanapi laptop urang. Konektor USB 3.0 sareng Quick Charge pikeun ngeusi batre telepon pinter dina ngan hiji jam.

Muatan aki ageung sayogi dina gadget ultra-kompak. Kuku hurung ukuran ngan 10.5 x 5.5 x 2.4 séntiméter, langkung alit tibatan telepon. Sareng sareng a peso ogé super lampu tina 181 grams.

Kami mendakan dua palabuhan kaluaran, USB konvensional sareng USB Type-C, anu terakhir ogé port input pikeun ngeusi batre. UGREEN PowerDot nawiskeun pangisian daya gancang pikeun alat naon waé Kakuatan 18W. Éta urang ogé tiasa ngeusi batre lengkep ngalangkungan USB C.

Kalayan tombol sisi urang tiasa terang kapasitas beban anu sayogi naon anu urang gaduh. Hatur nuhun kana opat lampu LED alit, gumantung kana anu diaktipkeun nalika mencét tombol kami bakal terang sabaraha batréna sésana. 1 LED, antara 6% sareng 25%, 2 LED, antara 26% sareng 50%, 3 LED, antara 51 sareng 75%, sareng 4 LED, antara 76% sareng 100%. 

Upami anjeun milari batré éksternal anu alit sareng kuat, Teu aya produk anu kapendak. ku UGREEN. Sareng tong hilap nganggo kode promosi "NYWKL2EH" kanggo kéngingkeun diskon eksklusif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.