Vasco M3: A penerjemah nu bisa nyieun hirup anjeun leuwih gampang

Urang sadayana mawa smartphone dina saku urang, sahenteuna seuseueurna jalma anu maca urang. Smartphone mangrupikeun fitur anu beunghar, sareng alat Android sareng ios gaduh penerjemah basa anu serbaguna. Nanging, sababaraha hal anu tiasa sami sareng alat anu dilahirkeun pikeun sareng pikeun ieu… naha anjeun panginten?

Urang nyandak hiji katingal di-jero dina Vasco M3, penerjemah éléktronik kalawan kinerja luar biasa nu bakal nyieun hirup anjeun leuwih gampang. Panggihan sareng urang sadaya pungsionalitasna sareng naha éta leres-leres patut gaduh alat anu gaduh ciri ieu.

Desain saderhana tapi épéktip

Vasco M3 ieu dirancang pikeun tahan sareng gampang dianggo. Mibanda casing plastik "lemes", dina hal ieu sagemblengna hideung, sanajan aya ogé variasi dua-warna pikeun pamaké anu jadi hayang. Urang boga ukuran tina 49x125x13 milimeter pikeun beurat ridiculous ukur 88 gram.

Di payun urang gaduh layar toél IPS 2 inci, kami miharep anjeun teu boga leungeun badag, sabab lajeng anjeun moal ningali nanaon pisan. Bagian tukang ditinggalkeun pikeun kaméra, lampu kilat sareng bukaan spiker.

  • Dimensi: 49 x 125 x 13 milimeter
  • beurat: 88 gram
  • Anjeun resep? Meuli eta dina harga pangalusna di Amazon.

Sisi katuhu pikeun kakuatan sareng tombol setélan, sisi kénca pikeun nyaluyukeun polumeu sareng ngan ukur dua tombol di payun, anu bakal kami pake pikeun berinteraksi dina paguneman. Urang ulah poho ujung handap, dimana urang boga port USB-C pikeun ngecas na héran a 3,5mm Jack port headphone.

Eusi kotak:

  • pakakas
  • Sarung silikon
  • carjer jeung kabel
  • tali kaamanan
  • parentah

Paketna kalebet wadah silikon pikeun panyalindungan sareng kabel USB-C pikeun ngecas. Dihargaan yén alat éta kalebet pilem pelindung dina layar anu bakal ngajagi tina goresan nalika dianggo munggaran.

Ciri téknis

Pikeun ngalaksanakeun tugas na Vasco M3 employs a Prosesor Quad-Core CA53 disarengan ku 1GB RAM. Sadaya ieu kalayan kapasitas total 16GB, sanajan enya, urang teu boga aksés ka slot rék dilegakeun mémori. Kuring ogé teu ningali loba titik di dinya tempo tujuan jeung kamampuhan Vasco M3 ieu, jadi ciri ieu sigana bisa ditarima keur kuring.

Dina tingkat konektipitas urang gaduh Konektipitas 4G ngaliwatan kartu nanoSIM kaasup dina alat jeung nu bakal nyadiakeun kami sambungan internasional pikeun hirup. Dihargaan yén urang henteu kedah milarian kahirupan dina aspék ieu atanapi milarian alternatif sanés. Nanging, kami gaduh sambungan WiFi nalika kami peryogina.

Fitur sareng otonomi

Alatna ngagaduhan sapuluh mesin tarjamah anu tiasa dianggo sakaligus, anu ngamungkinkeun urang narjamahkeun ku cara ieu:

  • Tarjamahan ku poto: Kalayan kaméra sareng layarna, urang tiasa nyaluyukeun kana téks khusus sareng tarjamahan instan bakal dilakukeun. Salaku disadvantage a, layar jadi leutik nu bakal hésé pikeun urang pencét naon urang hayang photograph.
  • Tarjamahan sora: Modeu Multitalk ngamungkinkeun urang nyarios sakaligus sareng 100 pangguna ku mencét tombol sareng nyaluyukeun basa sateuacanna, ogé mode Translacall dirancang pikeun ngajaga telepon sareng pangguna sanés kalayan lancar.
  • Prakték basa: Sistem latihan pikeun latihan basa anu tangtu.

Alatna ngagaduhan batré 1.700mAh di jero. nu ngidinan urang sakeupeul alus tina jam tarjamah, enya, eta bakal gumantung kana pamakéan sarta konektipitas.

Pendapat editor

Kami nangtung sateuacan produk panasaran kalawan leuwih ti 70 basa terpadu naon bisa urang manggihan ti 299 euro dina Amazon atawa dina ramatloka anjeun resmi. Sanajan kitu, harga tinggi na ngadorong urang bet dina hal kawas ieu, nyokot kana akun nu urang boga smartphone, ngan bisi urang bade ngagunakeun eta professionally.

Sanajan kitu, Vasco M3 méré pancen sagalana eta janji kalawan sensations cukup luhur kualitas jeung kinerja.

Basque M3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
299
  • 80%

  • Basque M3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • layar
    Penerbit: 50%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • kamera
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • operasi
  • Otonomi

Kontra

  • harga
  • Tanpa Bluetooth
  • layar leutik
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.