Analisis Drone Autoflight VR

Dinten ieu kami mawa anjeun a analisis drone anyar yén urang parantos nyobian sababaraha minggu. Nami anjeunna nyaéta VR Drone Autoflight sareng éta mangrupikeun drone mid-range anu didesain khusus pikeun pilot novice anu badé lebet kana dunya pilot jalma munggaran (FPV) kalayan harga anu wajar, kumargi urang gaduh éta sayogi ngan ukur € 199. Diantara fitur na anu paling luar biasa kami gaduh kaméra HD sudut lega na, sistem posisi otomatis otomatis anu bakal ngabantosan pisan dina pilot pilot anu teu ngalaman sareng éta hadir sareng Kacamata VR Drone kaasup dina bungkus sorangan. Naha anjeun hoyong ningali sésa fitur? Nya, tong sono kana ulasan urang.

Desain sareng bahan Drone Autoflight VR

Boh alat boh kontrolna didamel di bahan kualitas sareng sareng keuna anu pikaresepeun. Drone lumayan mantap, nolak ragrag tanpa masalah sareng dilengkepan ku panyalindungan anu tiasa urang pasang pikeun ngaji penerbangan anu pangpayunna tanpa résiko ngarusak bilah alat. The controller ngagaduhan raos karét pikaresepeun pisan sareng anu nambihan bonus kualitas pikeun produk. Beurat pangendalianana rada enteng, idéal pikeun nyegah yén panangan urang janten capé nalika hiber.

Kualitas dina bungkusan éta langkung luhur tibatan anu diarepkeun dina produk kisaran ieu; Iketna mantap sareng dibéré gagang sahingga ngabantosan urang ngangkut drone kalayan nyaman. Salaku tambahan, sadaya produk asalna pas ku sababaraha bantalan supados urang tiasa ngangkutna tanpa résiko pindah sareng ngarusak nalika perjalanan.

Kaméra drone

Kaméra drone nyaéta Lebar sudut HD sareng ngirimkeun video langsung pikeun tiasa ngalakukeun penerbangan FPV. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarékam gambar sareng pidéo, duanana dina kartu SD boh langsung dina mémori smartphone. Pikeun ngarekam dina kartu SD anjeun kedah ngaluarkeun kaméra tina drone (anjeun kedah pencét tab) sareng di jero anjeun bakal ningali slot dimana anjeun tiasa nempatkeun kartu anu lebet kana mémori USB.

Kaméra tiasa disaluyukeun dina sababaraha posisi anu béda, anu ngabantosan pisan pikeun nyingkahan bilah anu kaluar dina pidéo nalika kami hoyong ngadamel pidéo hiber sareng nyaluyukeun visi anu paling pas nalika urang badé ngapung di jalma kahiji.

Fitur Drone

Sakumaha urang parantos mairan, VR Drone Autoflight mangrupikeun drone inisiasi lumayan gampang ngapung. Éta ogé ngagaduhan modeu posisi diri anu sanggup ngadeteksi unsur-unsur anu aya di lingkunganna pikeun nyegah anjeun ngalakukeun gerakan anu nempatkeun kamungkinan kacilakaan dina bahaya. Fitur ieu saé kanggo pangguna anu teu gaduh pangalaman tapi tiasa rada kagok dianggo nalika anjeun pilot anu langkung berpengalaman.

Alatna mantap sareng beurat anu pas bisa ngapung ka luar sareng ku angin anu kawates. Waktu réspon leres, anu ngamungkinkeun drone ngapung kalayan gampang. Éta dilengkepan tombol angkat otomatis sareng badarat, kontrol absolut, dua kagancangan sareng modeu akrobatik anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun loop 360º ku némpél konci. Numutkeun kana tés urang, batré nawiskeun 15 menit hiber, anu sakedik dikirangan upami urang nempatkeun perlindungan tina wilah nalika kaleungitan sababaraha aerodinamika set.

Kacamata Drone VR

VR Drone Kacamata nyaéta a modél gelas starter anu saderhana pisan. Dasarna éta mangrupikeun kasus anu anjeun kedah lebetkeun smartphone anjeun pikeun tiasa nganggo modeu pilot jalma anu munggaran sareng tiasa ngaraosan pangalaman anu munggaran dina modeu hiber ieu. Panempatanana saderhana pisan, anjeun masang aplikasi drone dina telepon sélulér anjeun, muka slot, nempatkeun smartphone nyaluyukeunana dina tempat anu pas pikeun tiasa ningali unggal bagian layar ku unggal panon, nempatkeun deui dina kacamata sareng anjeun tiasa mimiti ngapung.

Masalah sareng jenis sistem ieu anu tiasa dianggo sareng telepon sélulér nyaéta biasana aya sakedik lag dina pidéo, anu dina praktékna nyusahkeun kami pikeun pilot drone upami kami henteu gaduh pangalaman anu tangtu, janten kami henteu nyarankeun anjeun nganggo modeu hiber ieu dina minggu-minggu mimiti anjeun nganggo alat.

Dimana ngagaleuh drone?

The VR Drone Autoflight Éta sayogi di toko online Juguetronica kalayan harga € 199. Sakumaha anu parantos kami mairan, éta mangrupikeun nilai duit anu saé pisan pikeun drone tingkat Éntri anu gampang pisan ngapung bahkan pikeun pilot anu kirang ngalaman.

Pendapat editor

VR Drone Autoflight
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
199
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • kamera
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Gampang pisan ngapung
  • Mantap sareng kualitas saé
  • Nilai alus pikeun duit

Kontra

  • Reureuh pidéo dina modeu FPV

Galéri Poto Drone

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.