Windows 10 Méi 2020: sadaya berita anu badé sumping sareng pembaruan salajengna

Windows 10 Méi 2020

Nalika Microsoft sacara resmi ngaleupaskeun Windows 10 dina bulan Juli 2015, perusahaan Staya Nadella nyatakeun yén ieu éta bakal janten vérsi anu pangénggalna tina Windows, moal aya deui vérsi kalayan nomer anyar. Saprak ayeuna, ampir 5 taun parantos kalangkung sareng pamikiran ieu dina bagian tina buta komputer tetep henteu robih.

Strategi anu dituturkeun Microsoft dumasar kana ngaleupaskeun dua pembaruan taunan utama, sumebar dina kuartal kadua sareng kaopat taun. Pembaruan énggal ieu, ngahijikeun fungsi-fungsi anyar pikeun ningkatkeun operasina sareng tapi henteu groundbreaking sapertos sateuacanna.

Boh Windows boh macOS téh kawates dinten ieu pikeun téknologi anu sayogi. Salami ieu henteu maju, aranjeunna moal tiasa ngalebetkeun pungsionalitas anyar, sanaos aranjeunna bakal ningkatkeun fungsi anu ayeuna nawiskeun ka kami, hal anu pastina ngaapresiasi.

Pembaruan Windows 2020 Méi 10, anu badé pencét pasar, nawiskeun kami sajumlah ageung fitur anyar, seueur diantarana internal sareng aya hubunganana sareng manajemén prosés. Tapi ogé nawiskeun kami warta dina sababaraha bagian sapertos bewara, bagian anu Microsoft parantos damel langkung seueur tibatan Apple, sanaos aya di macOS langkung lami tibatan di Windows 10.

Salah sahiji fitur anu sumping sareng pembaruan Windows utama samemehna nyaéta fitur TimeLine, fitur anu saeutik pisan jalma anu tungtungna mendakan éta mangpaat, kusabab tempatna, sabab éta ngan ukur aya nalika urang hoyong nyiptakeun atanapi ngalih antara méja.

Dina Windows 10 urang teras-terasan mendakan seueur tilas Windows 7, sapertos dina Panel kontrol, panel anu ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun kana sistem anu urang teu tiasa dianggo ku panel konfigurasi Windows anu énggal. Sababaraha rumor nyarankeun yén Windows hoyong ngaleungitkeun, untungna, éta gosip henteu acan kajantenan ku Windows 10 Méi 2020. Kanggo ayeuna, éta bakal tetep hirup babarengan sareng teu tiasa dijelaskeun.

Cabut aplikasi asli

Windows 10 Méi 2020

Teu pernah hujan resep ka dulur. Seueur anu pangguna, boh alat mobile boh desktop éta aranjeunna henteu hoyong ningali aplikasi asli bahkan dina cet yén aranjeunna henteu kantos nganggo sareng anu aya, sok katingali, bangor panon, nempatan rohangan (sanaos minimal) ...

Pembaruan Windows 10 Mei, bakal ngijinkeun kami uninstall salah sahiji aplikasi asli sapertos WordPad, Paint, aplikasi anu henteu kalebetkeun kana sistem, tapi mangrupikeun bagian tina éta pikeun tiasa nyerat atanapi ngédit minimal poto kami tanpa nganggo parangkat lunak pihak katilu.

Bewara

Windows 10 tiasa reueus nawiskeun sistem béja yén sistem operasi anu sanésna paling dihoyongkeun, boh desktop boh mobile. Sanaos kitu, ti Microsoft aranjeunna hoyong nambihan langkung konfigurasi sareng pilihan kustomisasi anu mana éta parantos nawiskeun kami dugi ka ayeuna, hal anu henteu diragukeun dihargaan sareng anu bakal ditampi ku pangguna.

Kotak milarian

Windows 10 Méi 2020

Sakumaha Windows 10 parantos mekar, kitu ogé kotak search, kotak pamilarian anu ayeuna langkung seueur mangpaatna sareng serbaguna dibandingkeun dina vérsi munggaran Windows 10. Kalayan Méi 2020, Microsoft parantos ningkat algoritma anu ngadeteksi tingkat kagiatan ngindeks file sahingga pangalaman milarian langkung gancang sareng kirang waktos.

Jalur virtual

Windows 10 Méi 2020

Nalika urang damel sareng langkung ti hiji aplikasi dina waktos anu sami, upami monitor urang henteu cekap kanggo muka dua aplikasi babarengan, disarankeun ngamangpaatkeun desktop virtual, fitur anyar anu sumping tina tangan Windows 10 sareng anu difokuskeun kana produktivitas.

Nanging, éta lahir lumpuh, kusabab éta henteu ngagaduhan fungsi anu ngamungkinkeun urang ngatur padamelanana langkung raoseun. Kalayan Mei 2020, salah sahiji masalah ieu parantos direngsekeun, sabab éta ngamungkinkeun urang tambahkeun nami kana méja, nami anu dilestarikan nalika urang mareuman alat-alat urang, anu ngamungkinkeun urang ngadamel méja / pusat damel anu béda.

Unggal desktop tiasa ningalikeun aplikasi anu dipikahoyong tanpa tumpang tindih dina hiji méja. Hanjakalna, anu tetep henteu ngijinkeun urang ayeuna nyaéta ngarobih urutan tina méja, nyaéta, mindahkeun desktop sahingga éta anu kahiji tibatan anu panungtung (atanapi sabalikna) atanapi ngarobih urutanna.

Inpormasi lengkep ngeunaan drive dina Task Manager

Windows 10 Méi 2020

Tugas Manajer anu diberkahan, fungsi sistem éta (kami henteu tiasa nganggap éta aplikasi nyalira) anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang mariksa naon anu lumangsung ka tim kami. Kalayan pembaruan énggal, Windows bakal nawiskeun kami inpormasi misah pikeun masing-masing unit yén urang gaduh di tim kami. Tapi salaku tambahan, éta ogé bakal ngijinkeun kami pikeun terang suhu kartu grafik urang tanpa kedah nganggo perangkat lunak pabrikan.

Pareuman hurungkeun deui aplikasi

Windows 10 Méi 2020

Gumantung kana kagunaan anu kami pakean pikeun pakakas, damel atanapi luang, sigana éta hayu urang sok muka aplikasi anu sami. Saatos masang pembaruan énggal ieu, Windows 10 nambihan fungsi aplikasi Pareuman deui, fungsi anu sacara otomatis jaga muka sadaya aplikasi anu urang parantos kabuka sateuacan kaluar, restart komputer urang atanapi mareumanana.

Pagelaranana Éta sami sareng anu ditawarkeun ku panyungsi. Nalika urang nyetél halaman utama dina panyungsi, muka éta pikeun pertama kalina bakal salawasna ngamuat halaman éta. Dina hal ieu, aranjeunna bakal janten aplikasi anu sami sareng anu kami anggo.

Fitur ieu pasti diarahkeun ningkatkeun produktivitas urang, sanaos waktos mimiti tim kami berkepanjangan. Tangtosna, sakali urang linggih di payuneun tim kami, sadaya aplikasi anu kami hoyong anggo parantos kabuka sareng disebarkeun dina desktops anu sanés (upami kami nganggo).

Status jaringan

Windows 10 Méi 2020

Dina jaringan sareng Internét submenu, pembaruan énggal ieu masihan kami inpormasi lengkep ngeunaan jaringan kami, ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngakses sipat konéksi kami, mariksa sareng ngawatesan panggunaan data tina aplikasi anu kami pasang dina komputer urang sareng anu nyambung kana internét ...

Windows sanés anu sanés 10 Méi 2020

  • Emotikon énggal pikeun folder dina Windows Explorer.
  • Fitur anyar dina DirectX 12
  • Ngarobih kagancangan kursor
  • Kalkulator tiasa dipasang pikeun janten luhur sadaya aplikasi
  • Modeu aman ngamungkinkeun urang nganggo PIN dina Windows Hello
  • Fungsi anyar dina bagian aksés
  • Langkung seueur pilihan anu sayogi di pusat koméntar
  • Notepad mulih tapi kana toko aplikasi.

Iraha Windows 10 dileupaskeun Méi 2020

Henteu ngaluncurkeun vérsi anyar Windows hartosna yén sadaya komputer Windows 10 anu parantos sacara rutin diénggalan kana vérsi pangénggalna anu aya ayeuna, bakal diénggalan sacara otomatis sareng gratis kana vérsi anyar Windows 10.

Sakumaha namina nunjukkeun, diluncurkeunana nyaéta dijadwalkeun pikeun Méi 2020, nyaéta, dina sababaraha dinten. Ayeuna vérsi ieu sayogi dina program Microsoft Insider salaku vérsi pangénggalna anu aya, janten sigana bakal janten vérsi akhir anu bakal ngahontal kadua alat anu dijual sareng versi anu urang tiasa unduh langsung tina halaman wéb Microsoft.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)