Meunang Star Wars PS4, DVD sareng cocooan. Ilubiung sareng kéngingkeun WinX DVD Ripper gratis

acara perang bintang winxdvd

Dina kasempetan ulang taun Star Wars Day, WinXDVD hoyong ngagungkeun éta dina gaya maturan kamungkinan meunang hadiah anu béda sapertos PS4, DVD tina Star Wars saga, cocooan sareng 500 lisénsi harian tina aplikasi WinX DVD Ripper.

Hatur nuhun kana alat sapertos WinX DVD Ripper urang tiasa mindahkeun file naon waé tina disk DVD sakitar lima menit ku akselerasi GPU. Sakedik waktos ningali kumaha waktos anu lami diperyogikeun pikeun ngadamel cadangan sakitar sajam satengah atanapi kadang-kadang dugi ka dua gumantung kana beban damel.

Ngadamel salinan pilem anu lami atanapi modéren pikeun MP4 bakal ngamungkinkeun anjeun ngeksporna, contona, pikeun pendrive sareng nonton éta tanpa kedah pamuter. Di sagigireun éta, aya sakedik langkung ti tilu léngkah pikeun ngamimitian sareng sababaraha menit pikeun ngeksporna dina folder standar tina aplikasi, dina Pidéo WinXVideo.

Pasihan kanggo ngarayakeun dinten Star Wars

Unggal 4 Méi, Star Wars Day dirayakeun, waralaba anu diciptakeun ku George Lucas sareng lahir taun 1979, total 42 taun ka pengker ti mimiti pilem munggaran. WinXDVD parantos mutuskeun nampilkeun acara khusus kalayan hadiah pikeun pamilon, anu bakal tiasa kéngingkeun DVD tina saga PS4.

Kampanye perayaan Star Wars Day WinXDVD tiasa ilubiung ku ngabagi gambar Star Wars salian ngawalon kuesioner Star Wars sareng gabung kana Grup Facebook Pilem WinXDVD. Ogé, 500 salinan WinX DVD Ripper tiasa dimeunangkeun ku dibagi unggal dinten.

Kampanye Star Wars mangrupikeun undian dua babak, babak kahiji dijalankeun ti 24 April dugi ka 5 Méi; babak kadua ti 6 dugi ka 13 Mei. Versi kado WinX DVD Ripper ngamungkinkeun pangguna ngalaman parangkat lunak fitur lengkep salami 15 dinten saatos diaktipkeun. Pamutahiran kana versi hirupna WinX DVD Ripper ngagaduhan tawaran khusus pikeun waktos anu terbatas, pikeun ieu anjeun kedah ningkatkeun lisénsi hirupna WinX DVD Ripper kalayan tawaran khusus.

Ngarobih pilem kana format sanés dina tilu léngkah

folder tujuan winx dvd ripper

Kaseueuran anu gaduh pilem bioskop biasana ngagaduhan pilem dina CD sareng DVD, nyayogikeun kumpulan pilem anu seueur, ogé dokumenter séri sareng tipi. Kalayan hard drive ayeuna, ngan ukur perlu ditransferkeun ka salah sahiji diantarana sareng maénkeunana gancang sareng tanpa kedah pamuter DVD / Blu-Ray, damel yén aplikasi WinX DVD Ripper tiasa gampang pisan.

Nalika anjeun muka WinX DVD Ripper, éta nunjukkeun anjeun antarbeungeut anu jelas sareng saderhana, éta ogé nunjukkeun pedoman bubuka pikeun ngamimitian nganggo alat éditan. Sakumaha ditunjukkeun dina halaman wéb, aya tilu léngkah anu anjeun kedah mimitian sareng nyabut pilem éta, séri atanapi dokumenter.

Prosésna bakal ditingal dina jandela katuhu luhur, janten anjeun bakal ningali sadaya gambar dugi ka tungtungna teras maénkeun file éta dina alat naon waé anu maénkeun format éta. Janten MP4, aya seueur anu ngalakukeun éta, kalebet televisi sareng Smart TV ngalangkungan port USB anu kalebet.

Aplikasi éta ogé ngagaduhan seueur format output upami anjeun mikahayang éta sanés ti Mp4, saatos anjeun ngalebetkeun disc disc dina Disc (ikon DVD), pencét éta sareng éta bakal mimiti dimuat dugi ka nunjukkeun anjeun sadaya file output, antara Éta anu paling dikenal sapertos AVI, MP4 pikeun iPad sareng iPhone, WMV, MPG, M4V sareng dina MOV, sareng anu sanésna sanés.

Aplikasi anu serbaguna pisan

Rip WinX DVD Ripper

WinX DVD Ripper sanggup nyabak DVD anu anjeun parantos lami kana format MP4, FLV, AVI, MOV, MP3, ogé kabaca pikeun iPhone, iPad, Android, Windows sareng Mac. Henteu aya kualitas anu leungit, nalika ngadamel klon anu pasti pilem atanapi file anu dirékam dina disk éta anu anjeun badé ekstrak kana komputer dina waktos anu tepat.

Selanjutnya, alatna tiasa dianggo sareng DVD naon waé, kalebet DVD anu rusak, kirang terstruktur, DVD lami, anu énggal énggal dirilis, sareng anu mana waé tina koleksi anjeun. Biasana maca unggal disk na henteu aya masalah, nyalin salinan sampurna tina pidéo anu parantos anjeun simpen.

WinX DVD Ripper ngalangkungan ngalirkeun sadaya file kalayan gancang, éta ogé masihan pilihan pikeun motong, ngagabung, motong bagian tina pidéo, nambihan terjemahan atanapi ngarobih parameter. Aplikasi na kaasup téknologi percepatan hardware Layer 3 pikeun ngabéréskeun padamelan sakitar lima menit, anu relatif handap.

Kumaha ngarobih pidéo dina aplikasi

WinX DVD Ripper

Pikeun gancang ngarobih DVD kana format anu tiasa dibaca pikeun alat naon waé urang peryogi disk anu dimaksud sareng maca DVD / panulis dina PC, boh Windows atanapi Mac OS. Pikeun ngadamel salinan lakukeun hal ieu:

  • Lebetkeun cakram DVD kana pamuter DVD / panulis
  • Pencét kana Disc anu nunjukkeun kecap DVD teras pencét dina «Saé»
  • Butuh ngan sababaraha detik pikeun dimuat pikeun masihan anjeun sadayana format dimana salinan file anu saéna tiasa didamel
  • Pilih format output anu anjeun pikahoyong, contona salah sahiji anu paling sering dianggo ayeuna nyaéta MP4, klik "Good" deui sareng mimitian ripping, klik tombol "Run" dina warna biru sareng ngantosan proyek réngsé
  • Émut yén éta nunjukkeun anjeun jalan dimana file na lebet di handap, dimana nyebatkeun "folder Tujuan"

Upami anjeun resep kana aplikasi éta, émut yén anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi anjeun sadayana gratis ilubiung dina kampanye perayaan Star Wars Day.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.