Lalampahan sepi dina usum panas kieu nganggo mobil nganggo dasbor / dasbor kaca spion ieu

Éta beuki loba ilahar dipaké a dashcam dina kendaraan urang. Sedengkeun otoritas di Spanyol henteu acan mutuskeun ngatur masalah ieu, di nagara sanés sapertos Rusia atanapi Amérika Serikat aranjeunna parantos mangrupikeun produk anu ditungtut pisan ku supir. Dina hal ieu kami hoyong nunjukkeun anjeun salah sahiji dashcams paling pikaresepeun anu kami gaduh kasempetan pikeun nguji dugi ka ayeuna.

Pendakan sareng kami eunteung tampilan tukang Wolfbox G840H-1 kalayan dashcam sareng kaméra tukang, kaca spion tukang layar sareng seueur fitur kanggo nawiskeun kami. Cicing sareng kami sareng kami bakal nunjukkeun naon produk khas ieu anu narik perhatian urang diwangun.

Sakumaha biasana, di Actualidad Gadget kami parantos mutuskeun ngiringan analisis anu jero ieu sareng pidéo anu saé, janten tong sono kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami YouTube Sareng tangtosna tinggalkeun kami koméntar kana pidéo upami anjeun ngagaduhan patarosan, kami bakal ngabales sakumaha biasa, gancang-gancang. Janten anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun terus nyandak analisis anu pikaresepeun ieu pikeun anjeun.

Desain sareng bahan

Eunteung pandang tukang Wolfbox G840H ieu kasohor, hal anu langkung ageung tibatan rata-rata kaca spion anu urang tingali unggal dinten, sareng éta ngagaduhan layar 12 inci. Kaca spion tukangeun nempatan 34 x 1 x 7 séntiméter, janten pastina langkung ageung tibatan kaca spion tampilan tukang anjeun. Éta ngagaduhan harga anu saé pisan di Amazon, tingali.

Bisi kami kami parantos dipasang dina kaca spion tukang Peugeot 407 sareng éta nutupan lengkep. Éta didamel tina gelas semi-réflektif, anu bakal ngamungkinkeun urang ningali layar nalika urang hoyong, atanapi nganggo éta salaku eunteung standar. Di ujung luhur kami bakal mendakan koneksi anu bakal kami bahas engké, dina bagian handap tombol sentral on / off sentral pikeun layar sareng alat lengkep, sareng di tukangeun kamera utama anu bakal bertindak salaku dashcam, kalayan sistem anu ngamungkinkeun urang ngarobih arah rékaman.

Ciri téknis

Sistem ieu masang prosesor ARMCortex A7 dual-core kalayan kakuatan 900 MHz, langkung ti cukup pikeun pagelaran eunteung Wolfbox anu ngalaksanakeun tugasna tanpa tunduh sareng ngahurungkeun gancang pisan pas urang mimiti nyetir. Kami henteu ngagaduhan, tangtosna, terang ngeunaan kapasitas RAM anu dipasang dina alat. Pikeun bagian na, urang gaduh maca kartu microSD, ieu dilebetkeun ku kapasitas 32 GB sareng kaca spion tiasa janten tanggungan nyimpen sareng mupus eusi numutkeun konfigurasi anu ditugaskeun.

  • Kaméra payun: 5MP Sony IMX415 kalayan résolusi 2,5K
  • Kaméra tukang: Resolusi 2MP FHD

Kami gaduh anteneu GPS éksternal anu kalebet kana iket, ogé kaméra tukang kalayan résolusi 1080P anu ngagaduhan seueur dukungan gumantung kana kabutuhan urang. Layar, anu sacara gembleng tactile, ngagaduhan résolusi FHD langkung ti cekap pikeun kinerja padamelan sadidinten. Pikeun bagian na urang gaduh G-Sensor anu bakal nyieun rékaman nalika ngadeteksi kacilakaan, ogé pangawasan parkir Upami urang ngaluyukeunana kana sumber kakuatan permanén anu ngamungkinkeun éta, éta bakal gumantung kana jinis pamasangan anu urang laksanakeun nalika éta.

Pamasangan sareng anteneu GPS

Pamasanganana bakal langkung gampang tibatan anu tiasa urang bayangkeun. Sedengkeun pikeun kaca spion, urang ngan saukur nyaluyukeunana sareng sababaraha washers karét anu kalebet dina kotak ka kaca spion tukangna sareng éta bakal leres-leres disesuaikan. Ayeuna toél kabelna, urang mimitian ku miniUSB, anu kuring nyarankeun ngalangkungan daérah katuhu kendaraan, Kami ngan saukur masang kabel ti luhur, disumputkeun di tukangeun headliner, saluyu (kuring nyarankeun nonton vidéo atanapi maca instruksi dina bungkus) ka salah sahiji korék mobil.

Urang ayeuna kéngingkeun anténeu GPS, Éta disambungkeun ngalangkungan palabuhan anu sanés pikeun tujuan ieu. Anteneu gaduh pita 3M, janten kuring nyarankeun gluing kana kaca kaca pikeun hasil anu pangsaéna.

Akhirna, kaméra tukang, kabel 6 méter dilebetkeun anu cekap dina kaseueuran kasus. Kami nempatkeun kabel ngalangkungan pelapis sampeu dugi ka tukang. Kami ngaliwat kabelna ngalangkungan liang lampu pelat sareng lem kaméra tukangna di daérah tengah bemper dina piring lisénsi éta nyalira tanpa nutupan éta. Maénkeun ayeuna sambungkeun kawat beureum kana kawat anu sami anu nyayogikeun kakuatan kana lampu "tibalik", ku cara ieu kaméra bakal ngaktipkeun jalur parkir. Dina waktu kirang ti dua jam anjeun kedahna réngsé ngalengkepan. Kalayan léngkah-léngkah ieu kami tungtungna bakal dipasang sistem.

Sistem rékaman sareng parkir Dashcam

Dascam bakal ngalakukeun rékaman loop gumantung kana setting urang, urang tiasa nyetél bagian-bagian antara 1 sareng 5 menit. Kami gaduh téknologi WDR anu nyingkahan kontras sareng lampu wengi pikeun ngajaga rékaman anu jelas. Ku gaduh G-sénsor, rékaman bakal disimpen sareng diblokir nalika ngadeteksi gerakan ngadadak, hal anu sami tiasa dilakukeun upami urang ngalakukeun "ketuk dua kali" dina layar.

Upami urang parantos nyambungkeun kabel beureum kana arus lampu anu ngabalikkeun, nalika urang ngenalkeun «R» éta bakal muncul jalur bantuan parkir dina kaca spion, anu urang kedah kalibrasi heula ku cara manual (ku némpél layar) sahingga nawiskeun kami hasil anu dipercaya. Dina sadaya waktos urang bakal tiasa milih naha ningali kaméra tukang atanapi hareup dina layar, ogé interaksi sareng kacaanganana ku cara ngagésér dina sisi kénca kaca spion.

Sedengkeun pikeun GPS, Upami urang parantos dipasang sacara leres, éta bakal nawiskeun kami koordinat tempat dimana kami ngadamel rékaman ogé nunjukkeun kami kecepatan pasti sacara real waktos di beulah kénca handap kaca spion. Sistem ieu parantos dilakukeun saé dina tés urang. Rekaman wengi ogé saéna pikaresepeun, tanpa aya masalah dina hal ieu.

Pendapat editor

Dina tés urang, kaméra parantos hadé pisan. Éta ngagaduhan mikropon internal janten kami bakal tiasa nyaluyukeun naha urang hoyong éta sora dirékam, dina cara anu sami yén dina sétting kami bakal tiasa milih Spanyol salaku basa. Upami urang parantos ngalaksanakeun pamasanganana cekap, kanyataanna urang nampi hasil anu luar biasa sareng kuring mendakan janten sistem kaamanan anu paling pikaresepeun kalayan harga anu paling saé anu tiasa urang pasang pikeun ngumbara usum panas ieu. Harga na di Amazon nyaéta 169 euro, sanaos sering gaduh seueur diskon sakitar 15 euro.

G840H
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
169
  • 80%

  • G840H
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 90%
  • GPS
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Ngawengku sadayana kanggo dipasang
  • Gawé lancar sareng gancang
  • harga

Kontra

  • Sababaraha cahaya deui pikeun ker
  • Meureun éta gedé teuing pikeun mobil kompak

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Halo. Abdi resep dina wolfbox G840H kaca spion. Abdi hoyong nganggo kaméra tukang pikeun ningali barudak kuring dina korsi tukang. Naha anjeun pikir kuring bisa jadi patut? Kuring nyarios ieu ku panempatan kaméra sareng flip kaméra (éta katingalina tibalik). Hatur nuhun