Xplora X5 Maénkeun smartwatch kanggo anu alit

Téknologi sélulér sareng pinter, naha smartphone atanapi jinis alat anu nyambung, mangrupikeun anggota bungsu kulawarga anu ngagaduhan hubungan ti saprak didamelna, nanging, masih aya rangkéan alat sapertos wearables anu nawiskeun fungsionalitas anu pikaresepeun dina aspek ieu anu panginten urang tiasa masihan langkung jelas.

Hayu urang tingali kumaha X5 Play ieu tiasa masihan sumbangan pikeun masihan kabébasan sareng kaamanan pikeun barudak alit di bumi, sareng kumaha anjeunna tiasa ngamangpaatkeun fungsionalitasna dina kahirupan sadidinten.

Sapertos dina sababaraha waktos anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis anu langkung jero dina pidéo dina saluran YouTube kami anu mana kami bakal ngajarkeun anjeun unboxing supados anjeun tiasa mariksa eusi kotak sareng kumaha caketna alatna, sakumaha ogé tutorial alit anu kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngonpigurasikeun anjeun Xplora X5 Play tos siap nalika anjeun masihan ka murangkalih di bumi. Candak kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami sareng ngantepkeun aya patarosan dina kotak koméntar.

Bahan sareng desain

Salaku produk anu dirancang pikeun budak lalaki sareng budak awéwé éta, kami mendakan palastik karét salaku fitur utami. Ieu bakal saé pikeun dua alesan, anu kahiji nyaéta yén éta bakal nyegah anu alit tina ngarugikeun diri sareng éta, dina cara anu sami éta bakal ngajantenkeun produk anu khusus tahan. Intina, alat ieu ditawarkeun dina warna hideung, sanaos urang tiasa milih motong anu dibarenganna antara biru, pink sareng hideung, ogé detil alit sanésna dina tali silikon anu kalebet sareng éta gampang diganti.

  • Dimensi: X x 48,5 45 15 mm
  • beurat: 54 gram
  • Kelir: Hideung, pink sareng biru

Rélatif enteng pikeun orok kalayan beurat total ngan ukur 54 gram, sanaos ukuran kotak sareng ukuranana saenyana sigana ageung ageung. Kami ogé ngagaduhan sertifikasi IP68 anu bakal ngajamin yén aranjeunna tiasa tilelepkeun, cipruk sareng seueur deui deui tanpa sieun dirempak. Jelas, Xplora sareng garansi na henteu ngurus karuksakan cai, sanaos ieu sanés janten masalah.

Karakteristik téknis sareng otonomi

Di jero jam panasaran ieu prosesorna nyumput Qualcomm 8909W didaptarkeun pikeun pakean, ngajalankeun versi khusus tina Android sareng sareng kamungkinan ngakses jaringan 4G sareng 3G hatur nuhun kana slot kartu SIM anu kalebet dina alat. Di jerona tempatna kapasitas penyimpanan 4GB, Sanaos kami henteu ngagaduhan data khusus ngeunaan RAM, kami ngabayangkeun pikeun kinerja fungsina éta bakal disimpen sakitar 1GB. Dina hal ieu kami henteu ngagaduhan keluhan, sapertos anu anjeun tingali dina pidéo.

  • Ukuran layar: 1,4 inci
  • Resolusi tampilan: 240 x 240 piksel
  • kamera 2MP terpadu

Pikeun batréna urang gaduh 800 mah total anu bakal nyayogikeun dinten panggunaan standar upami urang ngaktipkeun fungsionalitas dasarna. Nanging, ku alat dina modeu stand-by éta bakal tiasa masihan urang tilu dinten panggunaan numutkeun tés urang.

Komunikasi sareng lokalisasi

Jam tanganna ngagaduhan sistem GPS terintegrasi anu dirojong ku konektipitas data seluler, pikeun ieu sareng nganggo aplikasi pikeun Android sareng ios. Lokasi murangkalihna bakal ditingalikeun sacara real waktos, sareng urang bahkan gaduh kamungkinan pikeun netepkeun «Area Aman», sababaraha daérah anu dipersonalisasi anu bakal ngaluarkeun bewara kana telepon nalika pangguna ngalebetkeun atanapi ngantunkeunana.

Bagéan ieu nyambung langsung sareng komunikasi, sapertos anu parantos urang sebutkeun, jam tangan ieu leres-leres mandiri sareng upami urang napelkeun kartu sim Saha waé anu ngagaduhan data sareng nelepon sinkronisasi bakal ngijinkeun kami ngahubungi anu alit ku cara saderhana sareng aman. Kami tiasa nambihan maksimal 50 kontak anu disahkeun ku saha anjeun tiasa komunikasi ngalangkungan telepon lewat layar toél anjeun. Jelas urang ogé tiasa maca pesen téks sareng emoji khusus dina X5 Play.

Aplikasi na sigana suksés pisan, kinerjana lumayan cair sareng leres diintegrasikeun dina sistem operasi anu sanés, sanaos kami parantos mendakan pagelaran anu sigana langkung luhur di iOS. Éta henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji alesan utami pikeun kéngingkeun alat éta, kumargi éta mangrupikeun pusat saraf na sanajan jam tangan bebas.

Goplay: Janten ngalih

Xplora kalebet dina generasi pang anyarna nonton platform kagiatan anu disebat Goplay. Sistem rékaman sareng kagiatan ieu parantos dipasihkeun di Éropa, peringkat éta langkung saé kusabab berkolaborasi sareng Sony PlayStation. Jalma leutik bakal tiasa ngalaksanakeun tantanganana sahingga kéngingkeun pahala.

Ieu bakal ngabantosan aranjeunna, salami urang ngabantosan aranjeunna dina prosés sareng aranjeunna nampi prakarsa, pikeun merangan anu teu cicing.

Utamana anu pikaresepeun nyaéta kanyataan yén jam tangan kalebet kaméra 2MP, Ieu bakal ngamungkinkeun murangkalih nyandak poto anu pikaresepeun sareng anjeun, ngalangkungan kadali jauh, ogé nyandak sababaraha gambar.

Kontrol parental ngagaduhan posisi anu dominan sapanjang parangkat lunak anu kalebet dina alat sareng ieu penting pisan. Jam ieu ngalayanan barudak leutik salaku pendekatan anu mimiti pikeun pakean, dina cara anu sami ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngawaskeun ketat kagiatanana, boh dina hal kasalametan sareng nalika merangan gaya hirup anu teu cicing barudak, musibah anu penting di jaman anu ngaji. Jelas yén tina tanggalna, X5 Play ieu diposisikan salaku produk anu khusus pikaresepeun pikeun komuni, ngitung rentang umur produk sareng fitur anu ditawarkeun.

Urang nyarios ayeuna ngeunaan anu penting, éta Xplora X5 Play tiasa dipésér di jaba merek sorangan tina 169,99 euro, harga anu cukup sedeng dibéré fitur anu ditawarkeun.

X5 Puter
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
169
  • 80%

  • X5 Puter
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 27 2021
  • rarancang
    Editor: 80%
  • layar
    Editor: 80%
  • kinerja
    Editor: 90%
  • Otonomi
    Editor: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Aplikasi Xplora saé pisan
  • Saé panginten pikeun pangendali kolot

Kontra

  • Rada kasar ukuranana
  • Henteu gampang teuing nyetél
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.