Xiaomi diideuan ku Apple MacBooks sareng nampilkeun Mi Notebook Pro anu énggal

Gambar tina Mi Notebook Pro

Bareng sareng anu énggal Mi Campur 2, Xiaomi parantos nampilkeun sababaraha menit ka pengker anu énggal Notebook abdi Pro, laptop kalayan desain minimalis anu parantos diurus dugi ka detail anu terakhir sareng anu pastina parantos diideuan ku Apple MacBook. Tangtosna, hargana jauh langkung handap tina alat Cupertino.

Ngalakukeun ulasan gancang naon anu bakal ditawarkeun ku laptop anyar ieu ti pabrikan Cina, urang kedah ngawartosan yén éta bakal nawiskeun layar 15.6 inci, kalayan Prosesor Core i7 generasi ka-150, grafik NVIDIA MX16 sareng dugi ka XNUMXGB RAM.

Sepanjang acara Xiaomi ngabandingkeun alat anyarna, tanpa aya kacurigaan, sareng Apple MacBooks, aranjeunna ngaku contona yén aranjeunna parantos ngahontal 19% keyboard langkung lega dibandingkeun sareng MacBook Pro ti Cupertino. Ieu ngamungkinkeun pikeun perenah konci langkung looser sareng ogé ngamungkinkeun tombol panah ukuran lengkep sareng tombol fungsi. Salaku conto, pikeun jalma sapertos kuring anu nyéépkeun dinten ngetik éta pasti aya kauntungan anu hébat.

Gambar tina Mi Notebook Pro

Harga sareng kasadiaan

Dina waktos ayeuna Xiaomi teu mastikeun tanggal pikeun datangna di pasar Mi Notebook Pro ieuSanaos, sapertos biasa sareng alat pabrikan Cina, éta sigana langkung ti mastikeun yén urang moal tiasa kéngingkeun laptop énggal ieu sacara langsung, tapi ngalangkungan pihak katilu, di Spanyol sareng seueur nagara sanés.

  • My Notebook Pro sareng Core i7 sareng 16 GB RAM: 899 euro
  • My Notebook Pro sareng Core i7 sareng 8 GB RAM: 820 euro
  • My Notebook Pro sareng Core i5 sareng 8 GB RAM: 717 euro

Ngembangkeun…


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.