Xiaomi Mi Bedside Lamp 2, analisa sareng harga sareng fitur

Lampu Tempat Tidur Kuring 2 - Box

Produk bumi Xiaomi anu nyambung janten parantos kasohor kusabab hubungan anu caket antara kualitas sareng harga, ciri khas merek dina sadaya bagian na. Sedengkeun pikeun pencahayaan anu cerdas, éta henteu tiasa kirang, sareng waktos ieu kami nyandak anjeun salah sahiji produk anu pang populerna.

Kami ningali Xiaomi Mi Bedside Lamp 2, lampu serbaguna anu cocog pisan sareng asistén virtual anu béda. Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 parantos aya dina tabel analisis sareng kami bakal nyaritakeun naon anu parantos kaalaman ku kami kalayan produk anu unik sareng lengkep ieu.

Bahan sareng desain

Lampu Xiaomi Mi Bedside generasi kadua ngagaduhan desain anu cukup industri sareng gampang adaptasi sareng ampir sadaya rohangan. Éta jangkungna 20 séntiméter sareng lébar 14 séntiméter, desain kompak sareng ringan anu mastikeun yén éta tiasa nawiskeun katerangan dina spéktrum 360-gelar. Aya konektor listrik di tukang sareng pamilih tilu tombol kanggo payun. Anjeun gaduh éta harga pangsaéna di Amazon upami anjeun resep mésérna.

Lampu Tempat Tidur Kuring 2 - Hareup

Matt palastik bodas pikeun dasarna sareng bodas tembus pikeun daérah anu jawab nyinaran cahaya. Produkna gampang "pas" di kamar anu béda-béda, janten kami henteu kedah tetep tiasa dianggo salaku méja sisi ranjang.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Sakumaha biasa, produkna disertakeun ku manual instalasi gancang anu gampang dipikaharti. Mimiti urang bakal nyambungkeun catu daya sareng urang teraskeun nyolok Mi Bedside Lamp 2 kana arus listrik. Otomatis, tanpa peryogi tindakan salajengna, urang bakal tiasa dianggo sareng aplikasi Xiaomi Mi Home, sayogi pikeun Android sareng ios.

  • Unduh pikeun Android
  • Unduh kanggo ios

Sakali kami parantos lebet kana akun Xiaomi kami, atanapi kami parantos ngadaptar (diperyogikeun pisan) upami urang henteu gaduh akun, kami badé pencét tombol "+" di belah katuhu luhur layar. Ngan ukur sababaraha detik Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 anu ku urang nembe dimimitian bakal muncul.

Kami ngan saukur kedah nawiskeun jaringan WiFi sareng kecap akses anjeun. Kami ngingetkeun dina waktos ieu yén Mi Bedside Lamp 2 henteu cocog sareng jaringan 5 GHz. Maka kami bakal nambihan kamar di jero bumi kami ogé mangrupakeun idéntifikasi dina bentuk nami. Dina titik ieu kami ngagaduhan Mi Bedside Lamp 2 ampir terpadu, tapi urang kedah émut yén urang gaduh kasaluyuan lengkep sareng Amazon Alexa sareng Google Home, janten urang badé bérés ngahijikeun lampu sareng asistén virtual favorit urang.

Integrasi sareng Amazon Alexa

Kami angkat ka "Propil" di pojok kanan handap, teras urang teraskeun dina setting "jasa sora" sareng pilih Amazon Alexa, di dinya urang bakal mendakan léngkah-léngkahna, sapertos kieu:

  1. Lebetkeun aplikasi Alexa anjeun sareng buka bagian katerampilan
  2. Unduh kaahlian Xiaomi Home sareng lebet sareng akun anu sami anu anjeun parantos kaitkeun sareng Xiaomi Bedside Lamp 2
  3. Pencét kana «téangan alat»
  4. Lampu Xiaomi Mi Bedside anjeun parantos aya dina bagian «lampu» sahingga anjeun tiasa nyaluyukeun naon anu anjeun pikahoyong

Integrasi sareng Apple HomeKit

Dina titik ieu petunjuk anu langkung gampang pikeun dituturkeun tibatan anu parantos kami nawiskeun pikeun ngaitkeun sareng Amazon Alexa.

  1. Sakali anjeun parantos bérés sadaya bagian konfigurasi ngalangkungan Xiaomi Home angkat ka aplikasi Apple Home.
  2. Pencét dina ikon "+" pikeun nambihan alat
  3. Scan kode QR handapeun handapeun lampu
  4. Éta bakal sacara otomatis ditambihan kana sistem Apple HomeKit anjeun

Ieu, gandeng sareng kasaluyuan Google Home, ngajantenkeun Mi Bedside Lamp 2 mangrupikeun nilai terbaik pikeun lampu pinter dina pasaran.

Setélan sareng pungsionalitasna

Éta henteu nyarios yén berkat integrasi sareng asistén Apple sareng Amazon anu béda anjeun bakal tiasa ngalakukeun otomatisasi sajam atanapi jinis panyaluyuan otomatis anu anjeun pikahoyong. Salaku tambahan kana hal di luhur, kami ngagaduhan aplikasi Xiaomi Home anu, antara séjén, bakal ngamungkinkeun kami pikeun:

  • Saluyukeun warna lampu
  • Saluyukeun warna tina bule
  • Nyiptakeun aliran warna
  • Hurungkeun lampu sareng pareuman
  • Nyiptakeun automatisme

Najan kitu, dina titik ieu kami ogé kedah difokuskeun kadali manual anu henteu kurang pentingna, Kusabab jujur, janten lampu méja sisi ranjang téh saé urang gaduh seueur pilihan dina telepon sélulér, tapi salah sahiji kagunaan anu paling umum nyaéta pastina bakal disaluyukeun sacara manual.

Pikeun ieu kami ngagaduhan sistem toél di tengah anu ngagaduhan lampu LED sareng nawiskeun kami sadaya kamungkinan ieu:

  • Tombol handap bakal ngajantenkeun fungsi ngahurungkeun lampu sareng pareum dina kaayaan naon waé kalayan sentuhan tunggal.
  • Geser di daérah tengah bakal ngamungkinkeun urang ngarobih sababaraha kacaangan anu cocog sareng kabutuhan urang sareng anu nawiskeun réspon anu saé.
  • Tombol di luhur bakal ngamungkinkeun kami pikeun nyaluyukeun nuansa sareng warna:
    • Nalika éta nawiskeun warna bodas, ngadamel touch pondok bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngagentos warna anu béda tina warna anu ditawarkeun ka kami tina langkung tiis kana anu langkung haneut
    • Upami urang pencét lami urang bakal tiasa silih berganti antara mode bodas sareng modeu warna RGB
    • Nalika éta nawiskeun modeu warna RGB, pencét pondok dina tombol di luhur bakal ngamungkinkeun kami silih ganti antara warna anu béda

Lampu Xiaomi Mi Bedside 2 ieu nyéépkeun 1,4 watt dina sésana sareng 9,3 watt dina operasi maksimum, janten urang tiasa nganggap "konsumsi rendah". Sedengkeun pikeun kapasitas cahaya, urang mendakan langkung seueur tibatan cekap (sareng langkung ti cekap) 400 lumén pikeun lampu méja sisi ranjang.

Pendapat editor

Pendapat terakhir kuring ngeunaan Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 nyaéta kuring ngaraos rumit pikeun nawiskeun langkung seueur produk anu tiasa dipésér antara 20 sareng 35 euro gumantung kana titik jual sareng tawaran khusus. Kami gaduh lampu anu serbaguna, serbaguna sareng fitur anu anjeun ngarepkeun, sesah menerkeun teu gaduh di bumi anu nyambung.

Lampu Samping Mi 2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
19,99 a 34,99
  • 80%

  • Lampu Samping Mi 2
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 28 Agustus 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 90%
  • Gurilap
    Penerbit: 80%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Kasaluyuan tinggi
  • harga

Kontra

  • Peryogi ngadamel akun Xiaomi
  • Bédana harga dina titik jual

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.