Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2, analisa jero

nu Headphone True Wireless (TWS)e parantos didemokratisasi dina taun kamari, sareng éta anu nganggo headphone leutik sareng mandiri leres-leres parantos janten dinten ka seueur pangguna, alesan anu leres pikeun headphone Bluetooth parantos ngajantenkeun pasar ngabeledug sareng éta sababna urang nganalisis seueur alat lian ti tipe ieu.

Kami ngagaduhan Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 dina tabel analisis sareng kami diuji sacara jero. Cicing sareng kami sareng terang naha naon anu aranjeunna ngaku salaku nilai pangsaéna pikeun headphone TWS leres-leres saé.

Desain sareng bahan

Headphone ieu ngan ukur bodas. Éta didamel tina palastik matte dina warna éta, anu ngabantosan pisan nalika ngeunaan konservasi sabab nawiskeun tahan ka goresan sareng pangaruh. Sedengkeun pikeun kotak, salah sahiji faktor anu paling penting, dibuleudkeun di sisi sareng datar duanana di luhur (tutup) sareng handap, dimana éta ngagaduhan port USB-C anu bakal dianggo pikeun ngecas. Headphone didamel tina bahan anu sami, kalayan desain anu ngingetkeun urang seueur AirPods sareng FreeBuds 3 tapi nganggo dasar anu rada rata. sareng manjang ti anu tiheula. Upami anjeun parantos jelas yén anjeun badé kéngingkeun hiji unit, anjeun tiasa ngagaleuhna dina tautan ieu nganggo jaminan Amazon.

Bobot bersih alat kalebet kasus sareng headphone na nyaéta 50 gram anu matak hampang sareng raoseun pikeun dianggo sapopoé. Disebutkeun khusus pikeun tutup, magnet sareng konstruksi sacara umum, éta parantos nunjukkeun dirina padet dina tés urang, gampang dianggo sareng ngagaduhan daya tahan anu ngémutan nilai artos anu biasana ditawarkeun ku Xiaomi sacara umum. Tanpa ragu, kami henteu mendakan masalah manufaktur atanapi petunjuk bahan anu kirang dirakit dina unit kami, Xiaomi parantos ngalakukeun upaya dina hal ieu, bet dina kesederhanaan sareng utilitas umum.

Ciri téknis

Kami mendakan diri dina unggal earphone ngeunaan 14 mm spéker anu dirancang pikeun nawiskeun bass anu ditingkatkeun sareng sora anu cukup kuat. Kami gaduh 32 ohm impedansi sareng Xiaomi henteu nawiskeun langkung seueur rinci dina téknis. Gabungan na diafragma sora coil mantuan nganteurkeun kualitas sora anu langkung saé dina papan. Kami ogé ngagaduhan dua mikropon dina unggal earphone, salah sahijina pikeun néwak sora dina bagian handap, sareng anu sanésna anu tanggung jawab nganalisis sora luar pikeun nétralkeun dina telepon sareng nawiskeun performa anu langkung saé dina telepon.

Kami gaduh konéktipitas Bluetooth 5.0 anu nawiskeun sambungan otomatis dina alat Android sareng alat ios. Paduli merekna, aranjeunna bakal nyambung kana alat sacara otomatis langsung kaluar tina kotak. Ieu henteu diragukeun salah sahiji titik anu paling pikaresepeun na, teu acan aya kasalahan konéktipitas, karugian sora atanapi jinis kagagalan leutik sapertos biasa di produk sanés. Dina téknis, Xiaomi sacara harfiah masihan kami naon anu dijanjikeun sareng kami henteu sono kana fitur anu penting tempo harga. Ngeunaan profil Bluetooth, urang ngagaduhan: 1BLE, HFP, HSP, A2DP, AVRCP.

Otonomi salaku rujukan

Batréna penting pisan dina jenis produk ieu. Pikeun ieu, Xiaomi parantos milih palabuhan USB-C, hal anu distandarkeun sareng diapresiasi, kumargi seueur mérek tetep milih palabuan kuno. Kurang ti sajam berkat kasaluyuanana sareng pangisian nirkabel, urang bakal tiasa mikaresep 4 jam otonomi playback musik sareng paguneman. Otonomi ieu dilelepkeun dugi ka 14:XNUMX sonten. upami urang kalebet biaya kasus, sahingga nempatkeun dirina dina standar anu ditawarkeun ku produk kalayan harga anu langkung luhur. Dina hubungan ieu, perusahaan janji seueur pisan.

Pariksa aranjeunna kaluar dina Amazon pikeun harga anu pangsaéna (LINK)

Pikeun bagian na, pangalaman kami caket pisan kana spésifikasi téknis anu disayogikeun ku Xiaomi. Muatanana parantos kirang ti sajam nganggo carjer gancang. Pikeun bagian na, otonomi parantos rupa-rupa antara tilu satengah jam opat jam gumantung kana lilana nelepon. Upami urang nganggo mikropon anu langkung biasa ngalangkungan telepon nyaéta urang terang yén otonomi murag kana bagian handapna, tapi henteu aya anu kasohor mangaruhan lilana. Pasti, otonomi caket pisan sareng anu dijanjikeun ku perusahaan.

Kualitas audio sareng pangalaman pangguna

Kami mendakan codec audio SBC, AAC sareng LHCD tradisional, mopohokeun Qualcomm's AptX, hal anu tiasa dinikmati dina alat Android, tapi henteu dina ios. Kanyataanna nyaéta sigana henteu mangaruhan teuing alat sacara umum. Kami mendakan variasi anu signifikan dina volume antara minimum sareng maksimum, ku tingkat handap anu luhur sareng saé anu cukup rumit. Nanging, urang parantos terang naon biasana kajadian nalika urang ningkatkeun bass. Saéstuna urang nyanghareupan sora anu, tanpa goréng, cukup rata.

Kami henteu mendakan sora 'kaléng' atanapi panyimpangan kualitas dina volume luhur, tapi upami henteuna hartosna headphone nirkabel jenis ieu sakedik, henteu matak pikahariwangeun. Aranjeunna pastina henteu ngahontal kualitas audio anu tiasa ditawarkeun ku Huawei FreeBuds 3 atanapi Apple AirPods Pro, tapi tangtosna, éta biaya sapertilu tina harga anu ditawarkeun ku persaingan tanpa nyerah nanaon.

Kami gaduh Sensor jarak anu ngeureunkeun sareng neraskeun musik upami urang nempatkeun éta atanapi nyandak éta, ogé a sénsor toél anu sami upami urang masihan dua keran dina salah sahiji headphone.

Pendapat editor

Pondokna, Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 ieu parantos ningkatkeun versi sateuacana, nawiskeun kinerja anu saé pisan dina hal nilai artos, sareng urang tiasa mendakanana dina sababaraha waktos kanggo harga sakitar 55 euro, sareng éta masih saé pisan bahkan di aranjeunna harga resmi € 79, tiasa mésér di dieu.

Éta bakal gumantung kana tawaran khusus sareng titik jual, tapi aranjeunna nyayogikeun kami pangalaman pangguna saluyu sareng naon anu dijanjikeun ku mérek boh dina kualitas manufaktur boh tina segi audio. Pasti, Alternatipna anu pikaresepeun dibéré fasilitas anu ditawarkeun ku mérek dina titik penjualan na sareng harga anu ditawarkeun ku persaingan ayeuna, jauh pisan dina istilah ieu sapertos Xiaomi.

Mi True Wireless Earphone 2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
55 a 79
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Ngawangun kualitas sareng desain
  • Kasaluyuan sareng gampang digunakeun
  • Harga aranjeunna nawiskeun

Kontra

  • Henteu aya artina alit
  • Éta bakal ngajantenkeun kotak sakedik langkung buleud
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.