PNY XLR8, kaulinan SSD anu dibanderol saing [Review]

Drive solid state janten langkung populer, bahkan diantara gamers anu meryogikeun kapasitas panyimpenan ageung pikeun ngembangkeun pustaka video game anjeun sadayana. Dina waktos ieu kami masihan anjeun kapasitas luhur sareng speed SSD nganggo dua kali, éta tiasa dianggo pikeun PC anjeun kaulinan pikeun ngalegaan mémori PlayStation 5 (PS5) anjeun.

Hayu urang tingali sadaya fiturna sareng kunaon janten alternatif anu pikaresepeun dibandingkeun babandingan kualitas / harga na.

Desain sareng bungkusan

Este XLR8 CS3040 mangrupikeun M.2 NVMe SSD Generasi ka-XNUMX sareng heatsink ageung ageung terpadu. Ditawarkeun dina tilu varian panyimpenan: 500GB, 1TB, sareng 2TB. Dina kasus kami, kami nganalisis vérsi 1 TB sareng urang kedah nyarios yén éta parantos masihan kami hasil anu saé.

Bungkusna rada saé, Tukangeun kotak karton aya kotak plastik millimeter sareng di jero urang parantos aya SSD anu dipasang ku heatsink ageung na. Heatsink ieu, anu ngagaduhan sasis payun sareng tukang, didamel tina aluminium warna karbon matt sareng kaiket dina dua sisi ku témpél termal. Di sisi, urang gaduh genep sekrup sacara total anu bakal ngamungkinkeun urang ngaleungitkeun heatsink ieu, sapertos anu parantos kami lakukeun, di mana kami parantos mutuskeun pikeun nyabut éta pikeun masang dina Play Station 5 (PS5).

Ciri téknis

Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, urang gaduh hard drive kaayaan padet ku faktor bentuk M.2 2280 sareng antarmuka PCIe Gen4 x4. Sadaya ieu masihan kami dina kertas dugi ka 5.600 MB / s dina hal kinerja maca, sareng dugi ka 4.300 MB / s dina hal kinerja nulis. Dina tés urang, sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo anu ngarahkeun ulasan ieu, kami parantos ngaleuwihan perkiraan laju maca, sareng kecepatan nyerat kacumponan.

Ku cara kieu, PNY nawiskeun jaminan lima taun sareng dukungan téknis terintegrasi, anu kami henteu kedah sumping pikeun waktos ayeuna, sareng kami ngarepkeun éta. Ngeunaan kinerja SSD, kusabab proporsi penting tina heatsink na urang teu mendakan masalah dina pamekaran suharna, éta damel padamelan langkung saé kalayan épéktip sareng khususna ogé. JEUNGÉta sababna kami mutuskeun pikeun masang masang éta dina slot ékspansi SSD dina PS5 sareng pagelaranana pikaresepeun pisan, masihan bacaan anu langkung saé tibatan anu ditawarkeun ku mérek, aya anu kedah diémutan, kumargi di SSD sanés anu ngajanjikeun bacaan dugi ka 7000 MB / s, hasil anu ditawarkeun ku analisis PS5 langkung handap tibatan anu ditawarkeun.

Pendapat editor

SSD ieu ngagaduhan harga sakitar 185 euro dina Amazon, dimana dugi ka kéngingkeun langkung ti 4.000 peringkat kalayan rata-rata langkung ti 4,5 bintang, anu nunjukkeun nilaina pikeun artos, sareng kami parantos nguatkeun ieu. Éta nawiskeun harga anu langkung mirah kanggo panyimpenan dibandingkeun alternatif anu sanés sapertos Samsung atanapi Western Digital, sareng dina waktos ayeuna sigana henteu aya alesan pikeun milih pikeun persaingan, kecuali upami anjeun hoyong maca kecepatan langkung caket kana 7.000 MB / s, dimana PNY ieu XLR8 3040 henteu sumping.

Serbaguna, sapertos anu parantos kami sebutkeun, bakal ngamungkinkeun anjeun nganggo duanana dina PC, ogé ngalegaan mémori laptop komo Sony PS5 anjeun. Janten siga kitu, ieu XLR3040 CS2 M.8 PNY mangrupikeun nilai anu saé pikeun pilihan artos pikeun anu milari anu paling disaluyukeun, fungsional sareng kapercayaan kana aspék kagunaan.

Naros

  • Maca langkung ti 5.600 MB / s
  • Packagin saé
  • Kualitas / harga anu disaluyukeun

Kontra

  • Heatsink hese dipiceun
  • Teu aya sekrup atanapi kotak ngagantian

Pro sareng kontra

XLR8 CS3040
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
184
  • 80%

  • XLR8 CS3040
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Maca
    Penerbit: 80%
  • Tulisan
    Penerbit: 70%
  • Ngabubarkeun
    Penerbit: 95%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.