Yealink UVC20, pendamping anu saé pikeun teleworking [Review]

Teleworking parantos sumping sareng sigana tetep. Aya beuki seueur konperénsi, presentasi atanapi rapat anu urang lakukeun sacara telematik ngalangkungan Teams, Skype, Zoom atanapi naon waé alternatif anu aya di pasar. Nanging, éta aya dina momen-momen ieu nalika urang sadar yén panginten Webcam sareng mikropon komputer anjeun henteu saé pisan ...

Perlu ningkatkeun kinerja kaméra sareng mikropon urang upami urang hoyong kéngingkeun hasil anu saé, sareng pikeun ieu kami gaduh solusi anu cerdas. Kami ningali pandangan anu jero dina webcam YCCCC UVC20, pendamping anu sampurna pikeun rapat Microsoft Teams anjeun sareng seueur deui. 

Bahan sareng desain

Dina hal ieu, sanaos karaos yén bungkusan, kanyataanna nyaéta produk éta kahontal ogé. Didamel tina plastik ampir sadayana, kami gaduh palapis gelas / methacrylate dina payuneun payun anu masihan raos premium lumayan. Sensor dina bagian payun gaduh sadayana kamonésan bari liang mikropon perenahna di sisi katuhu sareng di kénca LED nunjukkeun status alatna. Kami teraskeun sahenteuna sareng sistem panutupanana lensa mékanis anu lengkep anu ngamungkinkeun kami kéngingkeun privasi.

  • Ukuran: 100mm x 43mm x 41mm

Pikeun bagian na, kami gaduh dasar sareng sistem hinge anu ngajantenkeun kaméra ieu sistem anu ampir universal sareng sayogi kanggo sadaya monitor sareng laptop, bahkan upami urang hoyong tiasa ngamangpaatkeun benang universal pikeun tripod dina dasarna, atanapi nikmati sistem anu ngamungkinkeun urang ninggalkeun éta langsung dina méja. Aya seueur alternatif anu ditawarkeun ka kami, utamina upami urang tumut kana akun kaméra éta tiasa diputer nyalira sacara vertikal sareng horizontal. Kasebaran ku bandéra dina Webcam ieu nganggo mikropon internal.

Ciri téknis

Urang badé ngaraosan kaméra wéb nganggo Yealink UVC20 ieu anu nawiskeun kisaran pokus otomatis antara 10 séntiméter sareng 1,5 méter. Kami gaduh kabel di tukang USB 2.0 2,8 méter anu bakal langkung ti cukup pikeun ampir sadaya lokasi. Nanging, waktuna kanggo pokuskeun kana sensor anjeun, kami gaduh modél 5 MP CMOS sareng f / 2.0 aperture anu sanggup nawiskeun kaluaran pidéo dina resolusi 1080p FHD dina 30FPS salaku kapasitas maksimum. Pikeun hasil anu éfisién éta ngagaduhan pokus otomatis anu tiasa dianggo saé pisan sareng kisaran dinamis pikeun kontras sareng kacaangan anu hadé.

Alatna bakal cocog sareng Windows sareng macOS tanpa masalah. Pikeun bagian na, mikroponna omni-directional sareng bakal ngagaduhan SNR maksimal 39 dB. Frékuénsi réspon, enya, cukup ketat antara 100 Hz sareng 12 kHZ, hasilna rada konservatif. Kami henteu mendakan masalah dina kamampuan téknis, nyatana kami bakal nyarios yén kami kaget ku kamampuan Yealink UVC20 pikeun nawiskeun hasil anu saé bahkan kalayan masalah pencahayaan anu jelas di daérah candak.

Anggo pangalaman

Kaméra gaduh sistem plug-and-play lengkep, Ieu ngandung harti yén urang moal kedah ngalakukeun naon waé jinis konfigurasi sateuacan panggunaan, kanyataan yén kami henteu ngagaduhan perangkat lunak anu tiasa diunduh pikeun tujuan ieu ngabuktoskeun hal ieu. Sakali kami nyambungkeun kaméra Yealink UVC20 ngalangkungan port USB, kami mendakanana diantara sumber audio sareng pidéo nalika nelepon video. ngaliwatan sababaraha program pikeun tujuan ieu. Dina hal ieu kami bakal mendakan kaméra boh mikropon kaméra éta nyalira nyalira, ngamungkinkeun kami nganggo mikropon nyalira upami urang hoyong.

Kami nembé nganggo kaméra pikeun ngarékam Podcast mingguan kolega iPhone ayeuna sareng anjeun tiasa ningali dina video anu dipasang. Ieu cara anu paling pas pikeun ningali kinerja umum kaméra, sanaos enya, dina hal ieu kami nganggo sumber audio anu sanés. Kaméra ngagaduhan pokus otomatis anu cukup gancang, anu ngareuwaskeun kuring bahkan dina kondisi pencahayaan anu goréng, sareng ieu mangrupikeun hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun, kanyataan gaduh pokus otomatis bakal ngamungkinkeun urang ngalih payuneunnana tanpa ngalaman masalah di istilah ieu.

Pendapat editor

Kaméra na henteu murah teuing, sareng masalah anu paling hébat anu kuring kantos alami nyaéta kanyataan yén éta henteu kadaptar salaku produk anu sayogi dina Amazon. Anjeun tiasa kéngingkeunana dina halaman wéb sapertos Onedirect dina harga anu disarankeun 89,95 euro, Mertimbangkeun yén éta mangrupikeun produk anu disahkeun pikeun Microsoft Teams sareng Zoom, sigana henteu seueur.

Kinerjaan anu bakal diarepkeun tina produk anu ngagaduhan ciri-ciri ieu, sami waé sareng kagunaan dasarna sareng pamekaran éfisién pokus otomatis salami sadaya panggilan video, tanpa diragukeun produk anu tiasa kami nyarankeun upami anjeun badé ningkatkeun presentasi anjeun.

UVC20
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
89,95
  • 80%

  • UVC20
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 29 2021 Méi
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Pokus otomatis
    Editor: 90%
  • Kualitas pidio
    Editor: 90%
  • Kualitas audio
    Editor: 60%
  • Konfigurasi / Pamakéan
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Desain sareng bahan anu karaos "premium"
  • Dasar anu serbaguna pisan sareng gampang dianggo
  • Hasil anu saé tina kaméra sareng pokus otomatis

Kontra

  • Abdi sono adaptor USB-C
  • Saeutik pisan titik jual di Spanyol
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.