Analisis Zhiyun Smooth-Q, gimbal pikeun telepon pinter sareng kaméra olahraga

Ayeuna, smartphone atanapi tablet tingkat sedeng naon waé anu tiasa néwak poto sareng pidéo anu kualitasna saé pisan, hal anu mangtaun-taun ka pengker ngan ukur tiasa kahontal kalayan alat anu lumayan mahal. Upami Anjeun hoyong meunang mangpaat pangseueurna tina kaméra telepon anjeun sareng ogé masihan sentuhan bioskop kana rékaman anjeun anjeun moal tiasa mopohokeun gadget anu pikaresepeun sapertos anu Zhiyun Lemes-Q gimbal yén urang parantos nyobian dinten-dinten ieu.

Naon ari Zhiyun Smooth-Q?

Ieu mangrupakeun dukungan mobile dugi ka 6 "anu, hatur nuhun kana sababaraha sénsor sareng tilu motor, sanggup luar biasa stabilisasi rékaman anu urang lakukeun. Salian ti kontrol manual sacara lengkep ngalangkungan joystick internal, éta ngagaduhan 4 mode operasi otomatis, kalebet fungsi "selfie" anu narik.

Ngagunakeun éta henteu meryogikeun langkung ti sababaraha menit pikeun wawuh kana alatna, tempatkeun sélulér séntral mungkin, saluyukeun sareng roda sélulér anu dilebetkeun sareng ngamimitianana. Modeu standar saderhana tapi épéktip: ngan nyaimbangkeun gerakan ku ngajaga pesawat rékaman horisontal kalayan gerakan lemes. Modeu kadua ngablokir posisi kaméra sapertos anu kumaha waé urang ngalih, mobile bakal teras nunjuk kana posisi anu kami set. Modeu katilu nuturkeun gerakan alami panangan, ngamungkinkeun urang ngarobih sudut sareng nuturkeun objék atanapi jalma, tapi ku gerakan lemes sareng stabil. Modeu kaopat nyaéta anu parantos disebatkeun sateuacanna modeu selfie, ngamungkinkeun ngamangpaatkeun kaméra utama hapé pikeun pungsi ieu.

Numutkeun ka pabrikna, batréna gaduh kakuatan pikeun lumpat salami 12 jam, sanaos kuring henteu acan nyobian nyéépkeun éta. Gimbal ogé kalebet outlet USB 2-amp janten anjeun urang tiasa ngeusian ulang kaméra atanapi héndsét kami nganggo batréna nyalira. Teu bisa dihindari, ku tilu motor sareng batré sapertos éta beurat alatna némbak sakedik, ngahontal ampir satengah kilo. Kusabab urang nyarioskeun beurat, Zhiyun Smooth-Q tiasa nyetél ponsel atanapi kaméra dugi ka 220 gram. Waktos ngeusi ulang pinuh liwat port USB sakitar 2,5 jam.

Sareng naon deui anu tiasa urang lakukeun ku Zhiyun Smooth-Q?

Zhiyun Smooth-Q nawiskeun pilihan anu sanés sapertos berkat kontrol Bluetooth sareng aplikasi anu sayogi dipasang dina sélulér urang. Misalna urang tiasa tinggalkeun gimbal anu ditetepkeun dina tripod (kalebet ¼ benang standar pikeun tripod) sareng hatur nuhun kana perangkat lunak pelacak, kéngingkeun gimbal pikeun salawasna pituduh kaméra ka arah urang (atanapi obyék anu dipikahoyong) sanaos urang ngalih-ngalih kamar. Alus pisan pikeun blogger atanapi youtubers! Kami moal kedah meres saha waé pikeun ngarékam kami. Salaku tambahan alat nolak cai cipruk janten urang tiasa nganggo éta dina pamandangan luar tanpa seueur masalah

Bungkusan naon?

Zhiyun Smooth-Q dijual di jual 4 warna, sanaos tina sudut pandang kuring anu paling pas nyaéta hideung anu urang gaduh ayeuna, sabab sampurna nyumputkeun goresan panggunaan sareng hawa anu "propésional" pisan. Éta kalebet kabel carjer microUSB, tali pikeun ngagantungkeun dina beuheung sareng kotak anu kerén pisan ku tampilan anu kokoh. Éta ogé hadir ku buku petunjuk dina basa Inggris anu sampurna.

Anjeun tiasa mendakan éta pikeun 116 euro, Janten menurut kami éta mangrupikeun nilai anu hadé pikeun artos. Tapi upami harga éta henteu saé pisan, ngan ukur pikeun anu maca Actualidad Gadget ayeuna anjeun bakal tiasa kéngingkeun ngan ukur 104 nganggo kode AJZYSDE.

Pendapat editor

Zhiyun Lemes-Q
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
104 a 116
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • fitur
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Pro sareng kontra

Naros

  • Harga hébat
  • Fitur anu pikaresepeun berkat aplikasi na
  • Ngidinan Anjeun pikeun ngeusi batre smartphone

Kontra

  • Beurat beurat

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.