Gmail för Android tillåter oss redan att ångra sändningen av e-postmeddelanden

Gmail-bild

Visst har det hänt för fler än en av er att innan man läser ett mejl för att kontrollera att det var skrivet korrekt och att det visade all information som vi ville dela, av misstag, vi har klickat på skicka-knappen och vi har tvingats skicka ett annat e-postmeddelande. Det är också troligt att vi vid någon tidpunkt av fördunkning har skrivit något som vi snabbt har ångrat.

Google lade till via Google Labs 2009, möjligheten att kunna avbryt vid skicka e-post när vi hade tryckt på knappen. Denna funktion nådde alla användare 2015 via webbtjänsten. Samma alternativ kom ett år senare till Gmail-mobilapplikationen för iOS, men från och med nu fanns det inga tecken på att sökjätten hade för avsikt att lägga till den i Gmail-versionen för Android.

Även om det är senare än du förväntar dig, möjligheten att avbryta sändningen av ett e-postmeddelande som vi redan har skickat Den är nu tillgänglig via Gmail-applikationen för Android. Först och främst måste vi komma ihåg att det här alternativet endast är tillgängligt under de första 10 sekunderna som har gått sedan vi har klickat på skicka-knappen, så om den tiden försvinner kommer vi inte längre att kunna göra något för att avbryta sändningen av meddelandet.

För att avbryta eller ångra sändningen av ett meddelande måste vi bara titta längst ner på skärmen, där meddelandet Skickat (vänster del) och Ångra (höger del) visas i en svart remsa. När du klickar på det senare så länge det meddelandet visas, vi kan skicka e-postmeddelandet igen till utkast, antingen för att granska det eller radera det permanent om vi trodde att innehållet vi hade skrivit inte var en särskilt bra idé.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.