Hur inaktiverar du Game Center

Spelcenter

För både avslappnade och vanliga användare av spel på Apple-enheter, Game Center-applikationen är mer värdelös än att kasta tusenskönor på grisar. Det är absolut värdelöst. Tja ja, så att varje gång vi går in för att spela några spel, visas en gigantisk affisch som säger att vi redan är anslutna till tusentals människor (som säkert tycker samma sak). Faktum är att Apple genom åren har börjat överväga att eliminera det helt inom den nya iOS 8, som släpps, nästan säkert i september i år.

Lyckligtvis vi kan inaktivera det så att det inte ständigt stör oss varje gång vi spelar. På det här sättet, när vi går in i varje spel, behöver vi inte längre vänta på att Game Center informerar oss om våra framsteg eller våra vänner. För detta måste vi fortsätta som vi informerar dig nedan.

inaktivera-spel-center

  • Först och främst måste vi gå till avsnittet inställningar av vår enhet.
  • Vi letar efter det femte blocket med alternativ där det finns Game Center. De tillgängliga alternativen visas till höger.
  • Nu måste vi gå till det första alternativet där det visas vårt ID och press.
  • Enheten visar oss tre alternativ: Logga ut Har du glömt ditt Apple-ID? och Avbryt. Att inaktivera Game Center och inte visa oss de glada meddelanden vi måste klicka på det första alternativet Stäng session.

Därefter visas namnet på vårt Apple-ID och ett tomt utrymme där vi måste skriva lösenordet för vårt konto för att kunna återaktivera Game Center. Från och med nu, första gången vi går tillbaka till vår vanliga favorit, första gången den ber oss att aktivera den, måste vi klicka på Avbryt för att hoppa över detta steg för alltid. Från och med nu kommer en av de mest värdelösa applikationerna i iOS inte längre bry oss.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

4 kommentarer, lämna din

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.

  1.   Josue sade

    Tack, det var till stor hjälp. den applikationen är värdelös.

  2.   Andres sade

    Ditt råd fungerar inte.

  3.   Jonathan sade

    Även om jag har inaktiverat det fortsätter det att visas

  4.   Astur sade

    Tack för ditt råd. Jag har följt det och alternativet att aktivera visas fortfarande men åtminstone kan jag avbryta varje gång det kommer ut.