Hur vet jag om jag har blockerats på Facebook

Facebook

Om du har ett Facebook-konto vet du förmodligen det det sociala nätverket ger användarna möjlighet att blockera andra. Det betyder att du har olika sätt att blockera till en annan person på det sociala nätverket. Även om det också förutsätter att andra människor kommer att kunna blockera dig hela tiden om de vill.

När någon blockerar dig på Facebook, du får inget meddelande eller meddelande om det. Därför är det inte något som är känt först. Men det finns ett antal sätt att veta om någon har blockerat dig på det sociala nätverket. Alla är mycket lätta att kontrollera.

Vad blockerar någon på Facebook?

Facebook smarta högtalare juli 2018

Åtgärden att blockera en person på Facebook innebär att nämnda person inte kommer att kunna se dig på det sociala nätverket. Därför, om någon blockerar dig, kommer du inte att kunna se den personen. Detta innebär att den personens profil inte kan ses på det sociala nätverket. Du kommer inte heller att kunna se kommentarerna som den här personen lämnar på vissa sidor eller på andras profiler.

Dessutom är det inte heller möjligt att kontakta den här personen.till. Privata meddelanden kan inte skickas när som helst. Dessutom, om en person har blockerat dig på Facebook, betyder det att den här personen inte heller kommer att kunna se din profil. Så han kommer inte att veta något om dig medan du använder det sociala nätverket. Det här är konsekvenserna av att någon blockerar dig på det sociala nätverket.

Hur vet jag om någon har blockerat dig på det sociala nätverket? Det finns flera sätt att kontrollera.

Om det var bland dina kontakter

Ett av de enklaste sätten att kontrollera om någon har blockerat dig är att söka efter den här personens profil på Facebook. Om den personen var bland dina vänner på det sociala nätverket är det enkelt. Ange bara din egen profil och sedan vänlistan. Mest troligt se till att det inte längre går ut bland dina vänner. Detta betyder inte automatiskt att den här personen har blockerat dig. Det kan hända att han har tagit bort sitt konto på det sociala nätverket eller att han har tagit bort dig från sina vänner. Men det här är redan något som kan vara misstänksam, om det inte är bland våra vänner.

Det viktiga i detta avseende är att försöka skriva in din profil. Eftersom du ska se hur det inte går att komma in i den väggen får du förmodligen ett meddelande som säger att detta innehåll inte är tillgängligt. Om den här personen bara hade tagit bort dig från sina kontakter utan att verkligen blockera dig, kan du fortsätta att se deras profil utan problem. Till och med att kunna begära igen att bli din vän på det sociala nätverket.

Facebook är inte tillgängligt

Men om du försöker komma åt profilen ser du att du inte kan göra det är det ett tydligt tecken på att den här personen har blockerat dig på Facebook. Om profilen hade en specifik URL, eftersom de har många profiler på det sociala nätverket. Du kan försöka skriva in det, även om effekten blir densamma, att du får ett meddelande som säger att detta innehåll inte är tillgängligt. Så du vet vad som händer.

Å andra sidan kan en slutlig kontroll göras i detta avseende. Om det är en person som var bland dina kontakter har du förmodligen skickat meddelanden med henne någon gång. Öppna sedan Messenger på Facebook och sök efter konversationen. Då ser du att det inte går att göra om du försöker skriva ett nytt meddelande. I själva verket kommer du inte ens att kunna se hans profilbild längre. Men du kommer att se att du får en Facebook-användare och inget profilfoto. Detta är ett tydligt tecken på att du har blockerats på det sociala nätverket.

Om det inte var bland dina kontakter

Det är möjligt att en person som inte var bland dina kontakter har blockerat dig. Det kan ha varit någon du kände, men inte hade någon av dina kontakter på det sociala nätverket. Vem som helst kan blockera dig på det sociala nätverket. Eftersom det inte fanns i dina kontakter, kommer du inte att märka någonting i din kontaktlista eller i dina meddelanden (du har förmodligen aldrig haft kontakt med den här personen i meddelanden). Men det finns ett annat sätt.

Facebook-innehåll inte tillgängligt

som du kan söka i den här personens profil på Facebook. Ange bara namnet på det i sökmotorn och se resultaten. Det normala är att den här personen söker. Men om du har blockerats kommer den inte att komma ut när som helst i den. Så du kommer inte att kunna se deras profil eller innehållet i den.

Som i föregående fall, om profilen för denna person använde en URL, är det möjligt att söka efter nämnda URL i det sociala nätverket. Ange därför namnet på profilen i URL-fältet och tryck på enter. Sedan får du ett meddelande på skärmen som säger det innehållet i fråga är inte tillgängligt. Det är vanligtvis en tydlig indikation på att någon har blockerat dig på det sociala nätverket.

Använd Google som en check

En metod som också är mycket effektiv, i båda fallen, oavsett om han var en vän eller inte, är att använda Google. Det första du ska göra är att logga ut från Facebook. Öppna sedan ett nytt fönster i din webbläsare och ange namnet på den personen du vill söka efter, och bredvid namnet placera Facebook, så att det visas om den här personen har en profil på det sociala nätverket. Klicka på Enter och sökresultaten visas då.

Om du ser den personen har en profil på det sociala nätverket och du kan också gå in i den, något som med den initierade sessionen inte var möjligt, då vet du redan att den här personen hade blockerat dig på Facebook. Det är ett mycket effektivt trick att kunna konsultera det, och det kommer att rensa dina tvivel om du fortfarande behövde vara säker på det.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.

bool (sant)