Bir ekran görüntüsü alırsanız Instagram sizi bilgilendirecek

instagram simgesi

Görünüşe göre, istatistikler öyle gösteriyor ki, Instagram Uygulamaya neredeyse her hafta veya birkaç haftada bir ulaşan harika haberlerin yayılması sayesinde, yalnızca kullanıcılarını korumayı değil, aynı zamanda yeni izleyici çekmek ve durdurulamaz büyümesine bugün de devam ediyor. Bugün sizinle geliştiricilerin yarattığı yeni işlevsellik hakkında konuşmak istiyorum, kesinlikle olduğu gibi bazıları bundan hoşlanacak ve bazıları çok az.

Bildiğiniz gibi ve bu Instagram'da yayınlandı. konuşmalardaki bildirimler Dolayısıyla, başka bir kullanıcıyla özel bir görüşme yaparken ve ona özel mesaj olarak bir fotoğraf veya video gönderdiğinizde, bu dosyalar geçicidir. O anda, birden fazla kullanıcının neredeyse her zaman şüpheli bir etik sebeple ekran görüntüsü almasıdır. Instagram'da kaçınmak istedikleri şey bu ve bu ekran görüntüsünü alarak fotoğrafın, videonun veya yorumun yazarı bilgilendirilecek ve bununla kesinlikle iyi olacaksın 'Çekkulakların.


instagram bildirimleri

Ekran görüntüsü alırsanız, geçici bir özel görüşmeniz olan kullanıcı bilgilendirilecektir.

Açıkça belirtilmelidir ki, herhangi bir kullanıcı herkese açık fotoğraflarınızın, profilinizin ekran görüntüsünü alırsa sizi bilgilendirmeyecektir ... ancak Bildirimi yalnızca bu yakalama geçici bir özel görüşme içindeyse alacaksınız. Kuşkusuz, birden fazla kullanıcının kesinlikle takdir edeceği bir işlev, özel görüşmemizin geçici olduğuna karar verirsek, bunun nedeni daha sonra silinmesini istememizdir ve sohbetin fotoğraflarının olabileceği hiçbir anlam ifade etmiyor. karşılıklı olarak Tamam, bu iletişim şekli kabul edildiğinde alınır.

Daha fazla bilgi: Mashable


Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.

İlk yorumu siz

Yorumunuzu bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmiştir *

*

*

  1. Verilerden sorumlu: Miguel Ángel Gatón
  2. Verilerin amacı: Kontrol SPAM, yorum yönetimi.
  3. Meşruiyet: Onayınız
  4. Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.
  5. Veri depolama: Occentus Networks (AB) tarafından barındırılan veritabanı
  6. Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz.