Gmail'de resimlerin otomatik olarak yüklenmesi nasıl devre dışı bırakılır

Gmail'deki resimler

Birkaç gün önce Google, Gmail e-posta istemcisinin tüm kullanıcılarına bir e-posta iletisinin gövdesinin parçası olan resimleri görüntülerken yeni politikaların ve düzenlemelerin açıklandığını bildiren bir açıklama bile gönderdi. otomatik olarak yüklenecek (görüntülenen veya görüntülenen); Bu durum, bazılarının beğenisine ve beğenisine olmuştur, ancak diğerleri için birkaç kişi daha, Gmail'deki resimler Her zevke veya ihtiyaca göre yüklenmelidir.

Bu makalede, bugün gösterildiği önceki konfigürasyona geri dönmenin en uygun yolunu, yani kullanıcının isteyip istemediğini tanımlayacağını göstereceğiz. Gmail'deki resimler otomatik olarak yüklenir (görüntülenir) veya üçüncü taraf uygulamaları kullanmak zorunda kalmadan benimsenmesi için yalnızca birkaç adım ve numara gerektirir.

Gmail'de otomatik resim yüklemeyi neden kapatmalıyım?

Bu konuda pek çok başarı ve hata var, bunu yapabilmek için içtenlikle bilmemiz gereken bir şey. neye karar ver Gmail'deki resimler otomatik olarak görünmeli ve hangisi olmamalı; Bu amaçla aşağıda çekilmiş bir resim olarak yerleştirdiğimiz küçük bir örnek vereceğiz.

Gmail 01'deki resimler

İçinde bir varlığın kurumsal logosunun parçası olan belirli görüntülere hayran olma olanağına sahip olacağız; Genel olarak tüm müşterilerine ve arkadaşlarına iletişim göndermekten sorumludur. genellikle birkaç güvenlik ipucu sunulur herhangi bir zamanda ne yapmaları gerektiği hakkında.

Şimdi, birçok insan için bu durum tehlikeli veya rahatsız edici olabilir (her kişinin onu nasıl aldığına bağlı olarak), çünkü bu görüntülerden bazıları bir tür izleme kodu; bu durum bu şekilde ortaya çıkarsa, bir kullanıcı e-postasını her açtığında ve orada önerilen görselleri incelediğinde, onları gönderenler hakkımızda önemli bilgiler edinebilirlerip adresi ve diğer birkaç husus gibi.

Analiz edilecek bir diğer durum da bu görüntülerin bulunduğu yerdir; Gmail e-postamızın mesajının gövdesinde görünseler de, gerçekte onları gönderen kişinin hizmetkarları üzerinde bulunurlar; Özel tekniklerle, fotoğrafları veya resimleri e-posta yoluyla gönderen kişi tarayıcımızdan çerezleri toplayabildiğinden, böylece sizin yararınıza ve bizim zararımıza çok önemli bilgileri yakalayabileceğinden, güvenlik ve gizliliğin başka bir yönünün gelebileceği yer orasıdır.

Bu nedenle, daha önce bunlar gösterilmemiştir. Gmail'deki resimlerKullanıcı, mesajın içinde görünüp görünmemelerine karar veren kişidir.

Önceki ayarları nasıl kurtarırım Gmail'deki resimler?

Avantajlı olarak, Google, önceki ayarlara geri dönme seçeneğini kaldırmadı; Diğer bir deyişle, birkaç adım ve küçük numaralar sayesinde, bunların otomatik yüklemesini yapıp yapmama imkanına sahip olacağız. Gmail'deki resimler, aşağıdaki adımları uygulayarak önerebileceğimiz bir şey:

  • Başka bir İnternet tarayıcısı açıyoruz.
  • Gmail e-postamızı ilgili kimlik bilgileriyle giriyoruz.
  • Sağ üstte bulunan küçük dişli çarka doğru gidiyoruz.

Gmail 02'deki resimler

  • Oradan «yapılandırma".
  • Şimdi kendimizi «genel".
  • «Alanını bulana kadar aşağı kaydırıyoruzGörüntüler".

Gmail 03'deki resimler

  • Seçeneği seçin "Harici resimleri göstermeden önce sor" ilgili kutuyu etkinleştirmek.
  • Ekranın altına gidiyoruz «Değişiklikleri Kaydet".

Bahsettiğimiz bu basit adımlarla, testi yapmak için gelen kutumuzdaki herhangi bir e-postayı zaten açabiliyorduk, harici resimlerin eklendiğini seçmek zorunda kaldık.

Gmail 04'deki resimler

Bunu fark edebileceğiz eDaha önce gördüğümüz seçenekler en üstteyani Gmail, mesajla birlikte gelen resimleri görmek isteyip istemediğimizi sorar.

Daha fazla bilgi - Gmail'deki e-posta imzanıza resim koyun, E-postalarımızı takip edebilen var mı?,


Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.

İlk yorumu siz

Yorumunuzu bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmiştir *

*

*

  1. Verilerden sorumlu: Miguel Ángel Gatón
  2. Verilerin amacı: Kontrol SPAM, yorum yönetimi.
  3. Meşruiyet: Onayınız
  4. Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.
  5. Veri depolama: Occentus Networks (AB) tarafından barındırılan veritabanı
  6. Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz.