WhatsApp, telefon numaranızı değiştirdiğinizi kişilerinize otomatik olarak bildirecektir.

Whatsapp

Eğer kullandığından beri Whatsapp Telefon numaranızı değiştirdiyseniz, kesinlikle fark etmişsinizdir, eğer kişilerinizden herhangi birinin bu değişikliği bilmesini istiyorsanız, onları doğrudan kendiniz bilgilendirmeniz gerekir. Bu, platformun Resmi Sıkça Sorulan Sorularında bile şimdiye kadar bu şekilde yapılması gerektiği anlatılan bir prosedürdür.

Sızdırıldığı için bir sonraki sürümde beklenen yenilikler arasında, görünüşe göre platform geliştiricileri, WhatsApp'ın tüm işi sizin için yapabilmesi için yeni bir işlevsellik uyguladı. Temel olarak uygulamanın yapacağı şey telefon numaranızı değiştirdiğinizde tüm kişilerinize bir bildirim gönderin. Şu anda bunun manuel olarak devre dışı bırakılabilecek bir işlev olup olmayacağı resmi olarak yorumlanmamıştır.

WhatsApp, telefon numaranızı otomatik olarak değiştirdiğinizi kişilerinize bildirecektir.

Söylediğimiz gibi, en azından şimdilik, WhatsApp'ın gerçekten bu işlevsellik üzerinde çalıştığını açıklayan hiçbir resmi açıklama yok, ancak birçok iyi bilgilendirilmiş kullanıcı bunun doğru olduğunu ve doğru olduğunu onaylasa da Bu tür bir bildirimin WhatsApp Beta'da mevcut olması sadece an meselesi Bu nedenle yasak, olası işleyişi hakkında spekülasyonlara açıktır.

Topluluğa geri dönersek, bu yenilik üzerinde çalıştıklarını teyit etmenin yanı sıra, uygulamanın telefon numarasını değiştirirken bize iki seçenek sunacağını, değişikliği tüm kişilerimize bildireceğini veya yalnızca son zamanlarda bazı görüşmeler yaptığımız kişiler. Sorun yine içinde yakın zamanda görüşme yaptığımız bu kişilerden hiçbirini haberdar etmek istemezsek ne olur ...


Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.

İlk yorumu siz

Yorumunuzu bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmiştir *

*

*

  1. Verilerden sorumlu: Miguel Ángel Gatón
  2. Verilerin amacı: Kontrol SPAM, yorum yönetimi.
  3. Meşruiyet: Onayınız
  4. Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.
  5. Veri depolama: Occentus Networks (AB) tarafından barındırılan veritabanı
  6. Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz.