Як деактивувати мій акаунт на Facebook

підручник з деактивації

На сьогодні Facebook є найбільш часто використовуваною соціальною мережею у всьому світі. Хоча останні два роки з цим було кілька скандалів, особливо з боку конфіденційність та безпека в Інтернеті. Оскільки компанія не зробила всього можливого, коли йдеться про захист даних користувачів, які мають обліковий запис у цій соціальній мережі. З цієї причини були люди, які прийняли рішення деактивувати свій обліковий запис у соціальній мережі.

Це те, що можна зробити в будь-який час. Тому для тих користувачів, які мають інтерес до деактивації вашого акаунта в соціальній мережі, це можливо. Хоча є деякі аспекти, які доводиться враховувати щодо деактивації облікового запису Facebook. Деякі аспекти, які важливо знати.

Деактивувати чи видалити обліковий запис Facebook?

Заголовок видалення вмісту Facebook

Це перша концепція, яка повинна бути чіткою в цьому процесі. Facebook пропонує користувачам обидва ці варіанти. Опція деактивації облікового запису означає, що зазначений акаунт у соціальній мережі деякий час залишається неактивним. Тому жоден користувач не зможе відвідати профіль цієї людини або надіслати йому повідомлення. Але жодні дані облікового запису не видаляються. Отже, коли користувач хоче повернутися, він повинен лише увійти до свого облікового запису, використовуючи своє ім’я користувача та пароль (якщо ви все ще пам’ятаєте) і в ній все прийде в норму.

Але Другий з варіантів, який дає Facebook, - це видалення облікового запису. Це означає, що зазначений акаунт у соціальній мережі назавжди зникає, тому всі дані в ньому видаляються. Фотографії, відео та повідомлення зазначеного користувача в соціальній мережі буде видалено. Тож це набагато повніша дія, але в якій ви повинні бути впевнені.

Так що користувач повинен чітко усвідомлювати, що він хоче робити таким чином. Якщо ви хочете відпочити від Facebook, то краще зробити ставку на деактивацію облікового запису. Це дозволяє користувачеві повернутися до облікового запису, коли вважає, що згадана перерва закінчилася. Але якщо ви хочете назавжди припинити користування соціальною мережею, тоді найкраще продовжити видалення облікового запису. Обидва варіанти пояснюються нижче.

Пов'язана стаття:
Як завантажити фотографії з Facebook

Деактивуйте обліковий запис Facebook

Деактивуйте обліковий запис Facebook

У цьому першому варіанті рішення про деактивацію акаунта в соціальній мережі, щось тимчасове. Тож якщо в майбутньому ви захочете знову отримати доступ до цього облікового запису, вам просто доведеться ввійти в нього ще раз. Для цього спочатку потрібно увійти у Facebook. Це можливо як на комп’ютері, так і на смартфоні, хоча ці речі, як правило, більш зручні, якщо вони виконуються в комп’ютерній версії.

Потрапивши в соціальну мережу, ви повинні натиснути на стрілку вниз у верхній правій частині екрана. Після цього з’являється контекстне меню з різними опціями. Одним із варіантів у цьому списку є конфігурація. Ми натискаємо на нього і вводимо конфігурацію. Далі ми дивимося на ліву сторону екрану. Там є кілька розділів, один з них Ваша інформація у Facebook, на якому ми натискаємо.

Потім у центральній частині екрана з’являється ряд нових опцій. Серед них ми маємо одну під назвою Видалити свій рахунок та інформацію. Праворуч від нього є кнопка перегляду, на яку ми натискаємо, щоб побачити параметри в цьому розділі. Отже, ми побачимо, що у нас є два варіанти. Один з них - деактивувати рахунок, котра нас цікавить. Ми натискаємо на нього, щоб продовжити. Facebook поставить нам кілька запитань, з якими вони хочуть, щоб ми залишились, але нам просто потрібно продовжувати, поки не дійдемо до останнього кроку. У ньому вам просто потрібно натиснути на деактивувати рахунок. Отже, це вже завершено.

Пов'язана стаття:
Як легко видалити всі мої повідомлення на Facebook

Видалити обліковий запис Facebook

Видалити обліковий запис Facebook

Цей другий варіант є дещо більш екстремальним, оскільки передбачає, що зазначений рахунок повністю видалено Остаточно. А це означає, що все в цьому обліковому записі буде остаточно видалено. Процес дуже схожий на той, що ми маємо дотримуватись у попередньому випадку. Тому відкрийте Facebook і натисніть на стрілку вниз у верхньому правому куті екрана. Потім ми входимо в конфігурацію соціальної мережі.

Ми знову дивимося на ліву частину екрана, де ми натискаємо опцію під назвою Ваша інформація на Facebook. Тоді опції, що посилаються на цей розділ, з’являться в центрі екрана. Знову ж таки, нам потрібно увійти в розділ під назвою Видалити ваш рахунок та інформацію, тому ми натискаємо на перегляд, щоб побачити можливі варіанти. Це перенесе нас на новий екран, де ми маємо два варіанти від раніше. Вимкніть або видаліть обліковий запис у соціальній мережі. У цьому випадку нас цікавить те, що потрібно усунути.

Перш ніж приступити до видалення облікового запису, ми маємо можливість завантажити всі дані, які ми маємо в обліковому записі Facebook. Для цього ти повинен натисніть на опцію для завантаження інформації. Це дозволить вам отримати доступ до всіх фотографій, відео чи повідомлень, які були у вашому обліковому записі в соціальній мережі. Оскільки зазвичай є дані, які у вас є лише в них, і ви не хочете їх втрачати. Коли цю інформацію буде завантажено, ви готові до наступного кроку.

Пов'язана стаття:
Як відновити видалені повідомлення Facebook

Потім потрібно натиснути на видалити рахунок, це синя кнопка внизу. Перше, про що нас просять, це ввести пароль для облікового запису Facebook, щоб переконатися, що це власник, який здійснює цю дію. Після того, як це буде зроблено, вам просто слід пройти серію екранів, поки не дійдете до останнього кроку, тобто ліквідації згаданого рахунку.


Зміст статті відповідає нашим принципам редакційна етика. Щоб повідомити про помилку, натисніть тут.

Будьте першим, щоб коментувати

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований.

*

*

  1. Відповідальний за дані: Мігель Анхель Гатон
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.