וואָס זענען שערד אַקאַונץ אין Gmail און ווי צו קאַנפיגיער זיי

פּלאַן מיילינג אין Gmail

Gmail איז דער אימעיל סערוויס וואָס רובֿ פון אונדז נוצן אין אונדזער טעגלעך טאָג. פֿאַר פילע מענטשן, עס איז עפּעס וואָס איז געניצט פֿאַר אַרבעט אָדער שטודיום. אין עטלעכע פאלן, די ייַנטיילונג פון אַ חשבון קען נישט זיין ווייט-פעטשט, ספּעציעל פֿאַר אַרבעט סיבות. אין דעם זינען, שערד אַקאַונץ זענען אַן אָפּציע וואָס איז ווערט באַטראַכטן.

פילע האָבן מיסטאָמע קיינמאָל געהערט פון די שערד Gmail אַקאַונץ. ווייַטערדיק מיר זאָגן איר מער וועגן וואָס זיי זענען און ווי נוציק זיי קענען האָבן פֿאַר אונדז. אויך די וועג וואָס מיר קענען קאַנפיגיער איינער אין פאַל מיר זענען אינטערעסירט אין ניצן עס.

וואָס זענען שערד אַקאַונץ אין Gmail

Gmail בילד

א שערד חשבון איז אַ Gmail חשבון אַז קייפל מענטשן האָבן צוטריט צו. ספּעציעל אין פאַל פון שטודיום אָדער אַרבעט, עס קען זיין טשיקאַווע אַז עס זענען עטלעכע מענטשן וואָס האָבן אַקסעס צו דעם חשבון, וואָס וועט זיין געוויינט בלויז צו האָבן קאָנטאַקט מיט קלייאַנץ אָדער אנדערע דיפּאַרטמאַנץ אין די פירמע זיך. דער געדאַנק איז אַז אין מינדסטער צוויי מענטשן קענען שטענדיק אַקסעס עס.

אין דעם חשבון, דער זעלביקער אַדרעס איז שערד און די פּאַראָל איז די זעלבע אין קיין פאַל, פֿאַר אַלע מענטשן וואָס האָבן אַקסעס. ווען אַ חשבון איז באשאפן אויף די פּאָסט פּלאַטפאָרמע, עס איז די מעגלעכקייט פון קאַנפיגיער דער חשבון ווי איינער צו טיילן. אַזוי, אַלץ קען זיין אַדזשאַסטיד אין דעם אַכטונג פֿון די מענטשן וואָס האָבן צוטריט צו די פּאַראָל.

דאָך, ווען איר נוצן די טייפּס פון אַקאַונץ, עס איז וויכטיק אַז בלויז זיכער מענטשן האָבן אַקסעס צו ויסמיידן פּראָבלעמס מיט דעם חשבון. שפּריכוואָרט עס זאָל דעריבער זיין שערד בלויז מיט די מענטשן. כאָטש Gmail קען נישט טוישן דעם פּאַראָל פון דעם חשבון צו אַלע מאָל. א גוטע שוץ, אָבער אין פאַל עס איז צו זיין טשיינדזשד, דאָס זאָל זיין עפּעס וואָס איז קאַמיונאַקייטיד צווישן די מענטשן וואָס נוצן די דערמאנט חשבון.

פֿאַרבונדענע אַרטיקל:
ווי צו פּלאַן מיילינג מיט Gmail

ווי צו שטעלן אַ שערד חשבון אין Gmail

Gmail שענקען אקאונט אַקסעס

אויב מיר האָבן באַשלאָסן צו נוצן אַ שערד חשבון, מיר וועלן האָבן צו קאַנפיגיער עס צו אַלע מאָל. דאָס איז עפּעס וואָס מיר וועלן טאָן גלייַך אין Gmail. אין דער ערשטער אָרט, מיר האָבן צו אַרייַנלאָגירן מיט די קשיא אין די קשיא אַז מיר וועלן צו טיילן, אָדער אַ נייַע מוזן זיין באשאפן פֿון קראַצן, אין פאַל אַז דאָס איז דער געוואלט אָפּציע. אין קיין פאַל, מיר מוזן גיין צו די ינבאָקס אין דעם חשבון.

אַמאָל אין די ינבאָקס, גיט די קאָגווהעעל ייקאַן אין דער אויבערשטער רעכט טייל. א קליין קאָנטעקסטואַל מעניו אָפּענס, מיט עטלעכע אָפּציעס. דערנאך דריקט אויף די קאַנפיגיעריישאַן אָפּציע. ווען מיר זענען אין די סעטטינגס, מיר זען אַז עס זענען עטלעכע טאַבס אין די שפּיץ. איינער פון די אָפּציעס איז אַקקאָונץ און ימפּאָרט, אויף וואָס מיר זענען געגאנגען צו גיט.

דאָ מיר געפֿינען די אָפּטיילונג גערופֿן צוטריט צו דיין חשבון. דאָס איז דער אָפּטיילונג אין וואָס מיר קענען לאָזן אנדערע Gmail אַקאַונץ צו אַקסעס עס. די פונקציע אָדער מעגלעכקייט איז צו לייגן דעלאַגייץ צו דעם חשבון. אין אַ פערזענלעכע אקאונט מיר האָבן די מעגלעכקייט צו לייגן אַרויף צו 10 דעלאַגייץ בייַ רובֿ. אויב עס איז אַ געשעפט חשבון, די סומע ינקריסיז צו 25. אַזוי מיר האָבן גענוג גרענעץ אין דעם אַכטונג, ווי מיר קענען זען.

Gmail דעלעגאַט E- בריוו אקאונט

אין די אָפּטיילונג אויף גראַנטינג אַקסעס צו דיין חשבון, גיט די טעקסט «לייג אן אנדער חשבון«, וואָס איז אין בלוי אותיות. ווען קליקינג אויף עס, מיר וועלן ווערן געבעטן צו אַרייַן אַן E- בריוו אַדרעס אַזוי אַז דער מענטש האט געזאגט אַקסעס. ווען מיר אַרייַן דעם חשבון, Gmail ווייזט אונדז אַ צווייט פֿענצטער אין וואָס די פאלגן אַז דאָס איז דערמאנט. אויב מיר זענען זיכער, מיר וועלן בלויז שלאָגן די שיקן קנעפּל. דער מענטש וועט באַקומען אַ E- בריוו אַז זיי איצט האָבן צוטריט צו דעם E- בריוו חשבון.

פֿאַרבונדענע אַרטיקל:
ווי צו טוישן דיין Gmail פּאַראָל

אַספּעקץ צו באַטראַכטן אין די שערד חשבון

די דעלאַגייץ קענען לייענען די אַרטיקלען וואָס זענען געשיקט צו די שערד חשבון. זיי קענען אויך ענטפֿערן זיי אין קיין צייט, אין אַדישאַן צו שרייבן נייַע אַרטיקלען. זיי וועלן אויך קענען צו ויסמעקן שמועסן אין די ינבאָקס. ווען זיי שיקן אַ אָנזאָג אין די אַדרעס טייל, איר קענען זען וואָס Gmail חשבון האט געשיקט עס. אויב איר זענט איינער פון די דעלאַגייץ, דיין אַדרעס וועט זיין געוויזן.

פֿאַר זיכערהייט סיבות, Gmail אַלאַוז נישט דעלאַגייץ צו טוישן דעם פּאַראָל אויף דעם שערד חשבון. זיי אויך טאָן ניט האָבן די פיייקייט צו רעדן פֿון Hangouts. די זייַנען וויכטיק טינגז צו האַלטן אין זינען, אויב איין מענטש איז אַקסעסט ווייַל עמעצער אַנדערש איז אויף וואַקאַציע און איז נאָרמאַלי קאַמיונאַקייטינג מיט Hangouts מיט עמעצער. זינט די רגע מענטש וועט נישט האָבן דעם מעגלעכקייט.

לייג אָדער אַראָפּנעמען דעלאַגייץ

Gmail

אויב איר ווילן צו לייגן אַ נייַע דעלעגאַט צו דעם חשבון, עס ס מעגלעך. מיר האָבן שוין דערמאנט אַז עס זענען עטלעכע לימאַץ אין קוואַנטאַטיז פון 10 און 25 דעלאַגייץ דיפּענדינג אויף די טיפּ פון Gmail חשבון. צו לייגן אַ נייַע דעלעגאַט, מיר וועלן נאָכגיין די זעלבע טריט וואָס מיר האָבן נאָכפאָלגן אויבן. מיר אַרייַן די קאַנפיגיעריישאַן, די אָפּטיילונג אַקאַונץ און אַרייַנפיר און גיין צו די אָפּציע צו געבן צוטריט צו מיין חשבון. עס מיר האָבן די אָפּציע צו לייגן אַ חשבון, ווו מיר קליקינג און מיר וועלן אַרייַן די E- בריוו פון דעם חשבון וואָס מיר וועלן צו פאַרבעטן.

פֿאַרבונדענע אַרטיקל:
ווי צו באַקאַפּ Gmail

עס קען זיין אַז נאָך אַ בשעת איר נאָר ווילן צו באַזייַטיקן אַ דעלעגאַט פון דעם חשבון. איר נאָר האָבן צו אַרייַן די זעלבע אָפּטיילונג צו דעם חשבון, ווו איר וועט באַקומען די ווענדט צו וואָס איר האָט צוטריט. אויב איר ווילן צו ויסמעקן קיין פון זיי, איר דאַרפֿן צו דרוקן און נאָכפאָלגן די טריט וואָס Gmail בעט איר אין דעם אַכטונג. עס וועט נישט זיין שווער צו באַזייַטיקן אַ דעלעגאַט.

דיליטינג פון אַ דעלעגאַט איז מעגלעך בלויז פֿון די הויפּט חשבון. דאָס מיינט אַז אַ דעלעגאַט וועט נישט קענען צו ויסמעקן אן אנדער וואס איז צוגעלייגט צו דעם חשבון. עס איז אַ וויכטיק אַספּעקט צו באַטראַכטן.


דער אינהאַלט פון דעם אַרטיקל אַדכיר צו אונדזער פּרינציפּן פון לייט עטיקס. צו מעלדונג אַ טעות גיט דאָ.

זייט דער ערשטער צו באַמערקן

לאָזן דיין באַמערקונג

אייער בליצפּאָסט אַדרעס וועט נישט זייַן ארויס. Required fields זענען אנגעצייכנט מיט *

*

*

  1. פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר די דאַטן: Miguel Ángel Gatón
  2. ציל פון די דאַטן: קאָנטראָל ספּאַם, קאָמענטאַר פאַרוואַלטונג.
  3. לעגיטימאַטיאָן: דיין צושטימען
  4. קאָמוניקאַציע פון ​​די דאַטן: די דאַטן וועט נישט זיין קאַמיונאַקייטיד צו דריט פּאַרטיעס אַחוץ דורך לעגאַל פליכט.
  5. דאַטן סטאָרידזש: דאַטאַבייס כאָוסטיד דורך Occentus Networks (EU)
  6. רעכט: צו קיין צייט איר קענט באַגרענעצן, צוריקקריגן און ויסמעקן דיין אינפֿאָרמאַציע.