Какво ще стане, ако блокирам някого в Instagram

Начало Instagram Когато някой ти даде твърде много харесвания y коментари в Instagram или продължавайте да споменавате хора, които дори не познавате, понякога се отегчавате и решавате да блокирате потребителя. Но какво означава това? Ще знае ли въпросният човек, че сте го блокирали? Ще спрете ли да получавате нежелани известия?

На въпроса какво се случва, ако блокирам някого в Instagram, ще ви дадем отговор и други опции за тази социална мрежа.

Какво ще стане, ако блокирам някого в Instagram В началото Instagram позволяваше да блокира човек и това беше всичко, но с времето набра няколко междинни точки, защото не всичко е черно-бяло. Опциите също започнаха да ограничават и заглушават акаунти, което също ограничава взаимодействията, но не толкова напълно, колкото блокирането.

Ако имате въпроси относно разликата между това, което се случва, ако блокирате, ограничите и заглушите някого в Instagram, ето разбивка.

Какво блокира някого в Instagram?

блокирайте някого в Instagram

Концепцията за блок е най-лесно да се разграничи, защото означава сериозно прекъсване на връзката с другия човек. След като блокирате някого в Instagram, той няма да може да ви изпраща съобщения или коментари, да вижда дали сте онлайн или да вижда вашите публикации или истории.

Блокирането работи и в двете посоки и също така няма да можете да видите пълния профил на човека, докато не премахнете блока. Instagram не уведомява другите, че сте ги блокирали, въпреки че когато го направите е очевидно, защото акаунтът ви мистериозно изчезва. Коментарите и харесванията от акаунти, които сте блокирали, ще изчезнат и няма да се появят отново, дори ако премахнете блокирането.

Какво се случва, когато блокирам някого в Instagram?

харесва instagram

Когато блокирате някого в приложението Instagram, можете да изберете да блокирате само неговия акаунт или да блокирате текущия му акаунт и всички нови акаунти, които създава. Лицето няма да получи никакво известие за блокирането.

А какво ще кажете за харесвания, коментари, споменавания и така нататък?

Харесвания и коментари

  • Когато блокирате потребител, подозирам Харесва ми y коментари те ще бъдат премахнати от вашите снимки и видеоклипове. Деблокирането на човека няма да ви позволи да възстановите предишните му харесвания и коментари.
  • Хората, които блокирате, все още могат да виждат вашите Харесва ми y коментари в публикации, споделени от публични акаунти или акаунти, които следват.

Споменавания и тагове

  • Ако блокирате някого, този човек няма да може да споменава вашето потребителско име или да ви маркира.
  • Ако блокирате някого и след това промените потребителското си име, Този човек няма да може да ви споменава или маркира, освен ако не знае новото ви потребителско име.

мнения

  • Когато блокираш някого разговорът с този човек ще остане вътре директен, но няма да можете да му изпращате съобщения.
  • Ако споделите съобщение в група и блокирате някого в нея, ще се появи диалогов прозорец с въпрос дали искате да останете в групата или да напуснете групата. Ако решите да останете в групата, можете да видите съобщения от хора, които сте блокирали.
  • Ако хората, които блокирате, ви изпращат директни съобщения, няма да ги получите. Те също няма да бъдат доставени, ако отключите по-късно.
  • След като блокирате някого, ако този човек е влязъл в акаунта ви в Instagram, този човек няма да може да се присъедини към стаята, която сте създали.
  • Ако човекът, когото блокирате, има няколко акаунта в Instagram или Facebook, може да се наложи да блокирате всеки акаунт.
  • Ако вашият Facebook акаунт не е настроен в Центъра за акаунти, Акаунтът, който сте блокирали, все още може да изпраща съобщения или да се обажда на вашия акаунт във Facebook, освен ако не сте го блокирали и във Facebook.

Ако не искате да блокирате някого, можете да го премахнете като последовател или да му попречите да коментира вашия
снимки и видеоклипове.

  • Ако вече не желаете някой да бъде блокиран, можете да деблокирате този човек.

Заглушаване на някого в Instagram

заглушаване на някого в инстаграм

Тишина това е най-лекото ограничение и технически не е много строго. Това, което се промени, е видимостта на публикациите от този акаунт, независимо дали са редовни публикации или истории. Имам предвид, е функция, когато не искате да виждате какво публикува този човек.
Профилите, които сте спрели, все още могат да виждат вашите публикации, коментари и съобщения, те няма да знаят, че сте ги заглушили, но могат да разберат дали никога не сте взаимодействали с публикациите им. Методът за заглушаване или включване на Instagram е много прост:

  • Въведете профила на този човек, когото искате да заглушите
  • Кликнете върху следното
  • Щракнете върху опцията мълчание
  • И накрая, поставете отметка в квадратчето (публикация или история) какво искаш да замълчиш

Ограничете някого в Instagram

Ограничете някого в Instagram

Можем да кажем това опцията на ограничавам това е средата между заглушаването и блокирането. Профилите, които ограничавате, все още могат да ви пишат и да ви изпращат коментари и съобщения, но съобщенията се изпращат като заявки и коментарите не се виждат, освен ако не ги одобрите. Това е нещо като игнориране на този акаунт.

Профилът, който сте ограничили, няма да може да види дали сте онлайн или дали сте чели съобщения, но пак ще вижда вашите публикации и истории. Те не могат да знаят дали сте ограничили акаунта им, но могат да разберат кога не получат разписката за прочитане или не виждат вас или линията. За да ограничите акаунт в Instagram:

  • Въведете този акаунт, който искате да ограничите
  • преса меню
  • Щракнете върху опцията ограничавам

Надявам се тази статия за това какво се случва, ако блокирате някого в Instagram, да ви е била полезна и да ви помогне да избегнете конфликти с определени хора в социалните мрежи.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговорен за данните: Мигел Анхел Гатон
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.