Sådan slettes min Instagram-konto

Instagram

Instagram er blevet et af de mest populære sociale netværk I hele verden. Dens vækst har været meteorisk, og det er allerede det næstmest anvendte sociale netværk i verden. Ved tidligere lejligheder har vi fortalt dig om det, især om måder at få mere ud af det, som vejen til at få tilhængere i dette netværk.

På trods af sin popularitet er ikke alle brugere lige så tilfredse med Instagram. Der er dem, der ønsker at stoppe med at bruge applikationen, hvorfor de ender med at slette deres konto. Måske også du du overvejer at slette din konto på det sociale netværk. Men du kender ikke den konkrete måde, du kan gøre dette på. Vi vil forklare det nedenfor.

I tilfælde af Instagram har vi to tilgængelige muligheder. På den ene side kan vi deaktivere kontoen, hvilket ikke er, at vores profil slettes på det sociale netværk, men at den ikke vil være aktiv eller synlig, medmindre vi genindtaster den. Dette er en mulighed, som du kan bruge, hvis du ikke vil miste dataene i den, eller hvis du vil tage en pause fra at bruge den.

Instagram-logo

Hvis det, du ønsker, er at slette din Instagram-kontoDette betyder, at profilen og alt indholdet i den slettes fuldstændigt. Så du får aldrig adgang til dem igen. Det er en mere radikal beslutning, som vi skal tænke meget godt for ikke at skynde os i denne beslutning. Derudover betyder det faktum, at vi mister alle data, at vi skal lave en kopi af alt, hvad vi har uploadet på det sociale netværk, for ellers mister vi det. Så vi er nødt til at downloade det hele, herunder videoer.

En anden mulighed tilgængelig, er at fjerne applikationen fra din telefon. Hvis du vil, er det at stoppe med at bruge det et stykke tid, så du ikke er på det sociale netværk hele dagen. Det er noget, der kan hjælpe os med at tage en pause fra brugen. Nedenfor forklarer vi mere om hver af disse muligheder.

Slet din Instagram-konto

Slet Instagram-konto

Først og fremmest fokuserer vi på den mulighed, der giver vejledningen sit navn, hvilken er sletningen af ​​din Instagram-konto. Som vi har forklaret, er dette en mere ekstrem beslutning. Fordi det antager, at alt det indhold, vi har uploadet sammen med vores profil, forsvinder permanent fra det sociale netværk. Så hvis vi har mange fotos uploadet på det sociale netværk, er det måske ikke en let beslutning for nogle.

For permanent at slette Instagram-kontoen, selve det sociale netværk giver os et værktøj til dette. Det er et websted, hvor vi kan følge en række trin til at fuldføre den endelige sletning af vores konto i den. Du kan få adgang til dette link til det.

Her er alt, hvad vi skal gøre, hvis vi ikke er logget ind, at logge ind for at kunne slette kontoen. Instagram beder normalt om en grund til, at du har taget denne beslutning. Du kan give en grund, hvis du vil, selvom det under alle omstændigheder ikke er obligatorisk. Med dette enkle trin er vi allerede gået ud med at slette vores konto på det sociale netværk, noget permanent.

Dette betyder, at hvis du prøver at logge ind, fortæller det dig, at brugeren ikke længere eksisterer. Så brugernavnet er gratis, hvilket betyder, at en anden person kan bruge det, når de tilmelder sig på det sociale netværk.

Deaktiver din konto midlertidigt

Deaktiver Instagram-konto

Hvis den tidligere mulighed er noget ekstrem, giver Instagram os mulighed for at bruge en anden måde at deaktivere kontoen på. Det er en valg kaldet deaktiver eller deaktiver din konto midlertidigt. I denne metode slettes din profil på det sociale netværk ikke, men deaktiveres, så andre brugere ikke kan se det, men det indhold, du har uploadet i det, fotos eller videoer og meddelelserne forblive til enhver tid.

Det er en god mulighed, hvis du er træt af at bruge det sociale netværk, men det er muligt, at du i den nærmeste fremtid vil bruge det igen. I denne situation, deaktivering af din konto midlertidigt er den bedste mulighed. Siden da du vil bruge Instagram igen, skal du blot logge ind på din konto, og alt vender tilbage til det normale.

I dette tilfælde har vi to måder at gøre det på. Hvis du vil, du kan indtaste dette link, hvor du simpelthen bliver nødt til at indtaste adgangskoden til din konto og give en grund (valgfrit), hvorfor du tager dette beslutning om at deaktivere konto. Med disse trin bliver kontoen inaktiv, indtil du går ind på Instagram igen.

Du kan også gøre det i muligheden for at redigere profil, men ikke i appen, men du skal logge på browseren. Da vi i applikationen ikke har mulighed for at deaktivere vores konto midlertidigt. Så i dette tilfælde skal det altid åbnes i browseren, enten på din computer eller på din mobiltelefon. Igen forbliver kontoen inaktiv, indtil du beslutter at logge ind på den igen. Når du gør dette, vender alt tilbage til det normale med dit indhold stadig der.

Slet ansøgning

Afstemninger tilføjes på Instagram Stories

Endelig en mulighed svarende til den anden, som du kan tage, hvis du vil stoppe med at bruge Instagram et stykke tid. Du har muligvis bemærket, at du bruger det sociale netværk for meget, eller bare vil du stoppe med at bruge det midlertidigt, fordi du ikke ser nytten af ​​at fortsætte med at bruge det.

Den mest almindelige måde at få adgang til Instagram på er fra din mobiltelefon. I dette tilfælde kan du satse på at fjerne applikationen fra din telefon. På denne måde vil du ikke indtaste din profil eller applikationen ofte. Måden at slette appen på Android er let, bare tryk og hold på ikonet og træk det til papirkurven. Hvis du vil, kan du også slette det fra indstillingerne i applikationsafsnittet.

Så når du efter et stykke tid vil gå ind igen, skal du bare geninstallere appen og logge ind. Din profil fortsætter som før, med dine fotos der, og beskederne vil også være på samme side. Det er en anden mulighed, som du kan overveje, hvis du ønsker at tage en pause fra det sociale netværk fra tid til anden.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.