Siin näete otseülekandes Huawei Mate 20 ja 20 Pro turule toomist

Täna on turule laskmise päev ja lõpuks näeme ametlikult uut Huawei Mate mudelit, antud juhul on see mudel 20 ja 20. Proovib Hiina ettevõte neid uusi konkurente turule tuua Pixel 3 XL, Samsung Galaxy jaoks. Märkus 9 ja lõppkokkuvõttes need nutitelefonid Suur kuni 6,9-tolline ekraan nagu Mate 20 Pro.

Lühidalt, kui te ei soovi esitlusest ilma jääda, võite jääda samasse artiklisse, kuna me lingime otseülekandega. See ülekanne algab kell 13:30 kohaliku aja järgi Londonis, mis on kell 5:30 PST / 8:30 EST või 7:30 Mexico Citys.

Täna on meil Miguel Londonis tema ettekande jaoks korraldataval üritusel, nii et vaatame, mida ta meile lava jalamilt ütleb, kuid neile, kes soovivad esitlust otse kogeda, saavad nad seda teha Huawei YouTube'i kanalilt alates kella 14-st, mis on aeg, mil esitlus algab Londonis.

On tõsi, et lekked ja lekkinud detailid, näiteks uue seadme Kirin 980 protsessori jaoks, mis need seadmed paigaldab, muudavad esitlused üllatuste osas veidi kofeiinivabaks, kuid nõuanded on, et kui teil on aega Huawei keynote'i näha otse kell 14:40, jää seda vaatama meie juurde Ainult 2 ja poole tunni pärast algav Huawei esitlus. Siis on meil esimesed muljed ja kõik detailid uutest Huawei Mate 20 ja 20 Pro-dest otse Londonist.


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

Ole esimene kommentaar

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*

*

  1. Andmete eest vastutab: Miguel Ángel Gatón
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.