A Game Center letiltása

játék Központ

Alkalmi és rendszeres felhasználói számára egyaránt az Apple eszközökön, A Game Center alkalmazás haszontalanabb, mint százszorszépet dobni a disznókra. Abszolút haszontalan. Igen, úgy, hogy valahányszor belépünk játszani néhány játékra, megjelenik egy óriási poszter, miszerint már több ezer emberrel állunk kapcsolatban (akik biztosan ugyanazt gondolják). Valójában az Apple az évek során fontolóra vette annak teljes megszüntetését az új iOS 8-on belül, amely szinte biztosan ez év szeptemberében jelenik meg.

Szerencsére, deaktiválhatjuk, hogy ne zavarjon folyamatosan minket minden alkalommal, amikor játszunk. Ily módon minden játékba belépve már nem kell megvárnunk, amíg a Game Center tájékoztat minket a fejlődésünkről vagy a barátaink fejlődéséről. Ehhez folytatnunk kell, ahogy alább tájékoztatjuk.

disable-game-center

  • Először a szakaszra kell mennünk beállítások készülékünk.
  • Az opciók ötödik blokkját keressük, ahol található Game Center. A rendelkezésre álló opciók a jobb oldalon jelennek meg.
  • Most az első lehetőségre kell mennünk, ahol megjelenik személyi igazolványunkat és nyomja meg.
  • A készülék 3 lehetőséget mutat nekünk: Kijelentkezés Elfelejtette Apple ID-jét? és Mégse. A Game Center deaktiválásához, és nem a boldog üzenetek megjelenítéséhez kattintson az első lehetőségre Munkamenet bezárása.

Ezután megjelenik az Apple azonosítónk neve és egy üres hely, ahová be kell írnunk fiókunk jelszavát, hogy újra aktiválhassuk a Game Center szolgáltatást. Mostantól, amikor először térünk vissza a szokásos kedvencünkhöz, amikor először kéri, hogy aktiváljuk, akkor a Mégse gombra kell kattintanunk, hogy ezt a lépést örökre kihagyjuk. Mostantól az iOS egyik leghaszontalanabb alkalmazása már nem fog minket zavarni.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

4 hozzászólás, hagyd a tiedet

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

  1.   Józsué dijo

    Köszönöm, nagy segítség volt. az alkalmazás haszontalan.

  2.   Andres dijo

    A tanácsod nem működik.

  3.   Jonatán dijo

    Bár hatástalanítottam, továbbra is megjelenik

  4.   astur dijo

    Köszönöm a tanácsod. Követtem, és az aktiválás lehetősége továbbra is megjelenik, de legalább le tudom mondani minden egyes alkalommal, amikor megjelenik.