Hvordan slette Instagram-kontoen min

Instagram

Instagram har blitt et av de mest populære sosiale nettverkene Verdensomspennende. Veksten har vært meteorisk, og det er allerede det nest mest brukte sosiale nettverket i verden. Ved tidligere anledninger har vi fortalt deg om det, spesielt om måter å få mer ut av det, som måten å få følgere i dette nettverket.

Til tross for populariteten er ikke alle brukere like fornøyde med Instagram. Det er de som vil slutte å bruke applikasjonen, og det er grunnen til at de ender med å slette kontoen sin. Kanskje du også du tenker på å slette kontoen din på det sosiale nettverket. Men du vet ikke den konkrete måten du kan gjøre dette på. Vi kommer til å forklare det nedenfor.

Når det gjelder Instagram har vi to tilgjengelige alternativer. På den ene siden kan vi deaktivere kontoen, som ikke er at profilen vår blir slettet i det sosiale nettverket, men at den ikke vil være aktiv eller synlig med mindre vi kommer inn på den igjen. Det er et alternativ du kan bruke hvis du ikke vil miste dataene i den, eller hvis du vil ta en pause fra å bruke den.

Instagram-logo

Hvis det du ønsker er å slette Instagram-kontoen din, dette betyr at profilen og alt innholdet i den blir fullstendig slettet. Så du vil aldri ha tilgang til dem igjen. Det er en mer radikal avgjørelse, som vi må tenke veldig godt, for ikke å skynde oss i denne avgjørelsen. I tillegg betyr det at vi mister alle dataene at vi skal lage en kopi av alt vi har lastet opp i det sosiale nettverket, for ellers mister vi det. Så vi må laste ned alt, inkludert videoer.

Et annet alternativ tilgjengelig, er å fjerne applikasjonen fra telefonen. Hvis du vil, er det å slutte å bruke det en stund, slik at du ikke vil være på det sosiale nettverket hele dagen. Det er noe som kan hjelpe oss med å ta en pause fra bruken. Nedenfor forklarer vi mer om hvert av disse alternativene.

Slett Instagram-kontoen din

Slett Instagram-konto

Først av alt fokuserer vi på alternativet som gir opplæringen navnet sitt, hvilket er sletting av Instagram-kontoen din. Som vi har forklart, er dette en mer ekstrem beslutning. Fordi det forutsetter at alt innholdet vi har lastet opp, sammen med profilen vår, forsvinner permanent fra det sosiale nettverket. Så hvis vi har mange bilder lastet opp på det sosiale nettverket, er det kanskje ikke en enkel beslutning for noen.

For å slette Instagram-kontoen permanent, det sosiale nettverket i seg selv gir oss et verktøy for dette. Det er et nettsted der vi kan følge en rekke trinn for å fullføre den endelige slettingen av kontoen vår i den. Du kan få tilgang til denne lenken til den.

Her er alt vi trenger å gjøre, i tilfelle vi ikke har en økt startet, å logge inn for å kunne slette kontoen. Instagram spør vanligvis om en grunn til at du har tatt denne avgjørelsen. Du kan gi en begrunnelse hvis du vil, selv om det uansett ikke er obligatorisk. Med dette enkle trinnet har vi allerede gått videre med å slette kontoen vår på det sosiale nettverket, noe permanent.

Dette betyr at hvis du prøver å logge inn, vil det fortelle deg at brukeren ikke lenger eksisterer. Så brukernavnet er gratis, noe som betyr at en annen person vil kunne bruke den når de registrerer seg på det sosiale nettverket.

Deaktiver kontoen din midlertidig

Deaktiver Instagram-konto

Hvis det forrige alternativet er noe ekstremt, tillater Instagram oss å bruke en annen måte å deaktivere kontoen på. Det er en alternativet kalt deaktiver eller deaktiver kontoen din midlertidig. I denne metoden vil ikke profilen din på det sosiale nettverket bli slettet, men vil bli deaktivert, slik at andre brukere ikke kan se den, men innholdet du har lastet opp i den, bilder eller videoer og meldingene forbli til enhver tid.

Det er et godt alternativ hvis du er lei av å bruke det sosiale nettverket, men det er mulig at du i nær fremtid vil bruke det igjen. I denne situasjonen, å deaktivere kontoen din midlertidig er det beste alternativet. Siden når du vil bruke Instagram igjen, må du bare logge på kontoen din, og alt går tilbake til det normale.

I dette tilfellet har vi to måter å gjøre det på. Hvis du vil, du kan gå inn i denne lenken, hvor du ganske enkelt må oppgi passordet til kontoen din og oppgi en grunn (valgfritt), hvorfor du tar dette beslutning om å deaktivere konto. Med disse trinnene blir kontoen inaktiv, til du går inn på Instagram igjen.

Du kan også gjøre det i alternativet for å redigere profil, men ikke i appen, men du må logge på nettleseren. Siden vi i applikasjonen ikke har muligheten til å deaktivere kontoen vår midlertidig. Så i dette tilfellet må det alltid være tilgjengelig i nettleseren, enten på datamaskinen din eller på mobiltelefonen din. Igjen vil kontoen forbli inaktiv til du tar beslutningen om å logge deg på den igjen. Når du gjør dette, vil alt gå tilbake til det normale, med innholdet ditt fortsatt der.

Slett søknad

Avstemninger legges til på Instagram Stories

Endelig, et alternativ som ligner på det andre, som du kan ta hvis du vil slutte å bruke Instagram en stund. Du har kanskje lagt merke til at du bruker det sosiale nettverket for mye, eller at du bare vil slutte å bruke det midlertidig, fordi du ikke ser nytten av å fortsette å bruke det.

Den vanligste måten å få tilgang til Instagram er fra mobiltelefonen din. I dette tilfellet kan du satse på å fjerne applikasjonen fra telefonen. På denne måten vil du ikke komme inn på profilen din eller applikasjonen ofte. Måten å slette appen på Android er enkel, bare trykk og hold på ikonet og dra det til søpla. Hvis du vil, kan du også slette det fra innstillingene, i applikasjonsdelen.

Så når du etter en stund vil gå inn igjen, er det bare å installere appen på nytt og logge på. Profilen din fortsetter som før, med bildene dine der, og meldingene vil også være på samme side. Det er et annet alternativ, som du kan vurdere hvis du ønsker å ta en pause fra det sosiale nettverket fra tid til annen.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.