Apple inotumira kukoka kwaJune 5 keynote

Iyi yaive imwe yemakokero ayo isu tese taiziva kuti achasvika nekukurumidza kana kuti gare gare uye ndiko kuti Apple yakabata chirevo kuWWDC kuunza yazvino iOS, macOS, watchOS uye tvOS software. Mune ino kesi Apple inogona zvakare kunge iri kugadzirira kumwe kushamiswa kwehardware kwechinhu chakakosha, ndokuti, ipa zvimwe zvezvigadzirwa zvako musimboti wekutanga muna Chikumi 5. Izvi hazvisimbiswe, uye Cupertino anowanzo tarisa pane software uye chii chitsva zvacho, kuwedzera kune shanduko kuKeKKit, HealthKit, CarPlay, uye SiriKit APIs. 

La chirevo chinotevera June 5 na10: 00 yemuno nguva muSan José, California kuMcEnery Convention Center, uye mushure meizvi pachave nhevedzano yemisangano yevanogadzira inozogara kwevhiki rese. Maawa emuno mune dzimwe nyika kunze kweSpain ari pa19: XNUMX masikati ndeaya:

  • Mexico: 12:00
  • Argentina: 14:00 p.m.
  • Chile: 13:00 p.m.
  • Colombia / Ecuador / Peru: 12:00
  • Venezuela: 13:00 p.m.

Pasina kupokana chiitiko chekufunga nezvacho sezvo runyerekupe rwuchiratidza kuti Apple inogona kuratidza yayo nyowani iPhone kana kutogona kuwedzera chimwe chinhu chitsva kumaMacs.Pa chero zvazviri isu tine chokwadi chekuti Apple pamwe neayo CEO Tim Cook vanoshuva kuratidza nhau musoftware yavo, izvo ndizvo chaizvo zvatinozoona mune yakakosha WWDC. Izvo zvisiri pachena kwatiri ndezvekuti ivo vachazopa kana kuratidza zvimwe zvigadzirwa uye isu hatitendi chaizvo kuti iyo iPhone icharatidzwa mune ino hurukuro, asi ichi chinhu chatichazofanira kuwana mune zvishoma zvishoma pane mwedzi.

 


Izvo zviri muchinyorwa zvinoomerera pamisimboti yedu ye tsika dzekunyora. Kuti utaure chikanganiso tinya pano.

Iva wekutanga kutaura

Siya yako yekutaura

Your kero e havazobvumirwi ichibudiswa. Raida minda anozivikanwa ne *

*

*

  1. Inotarisira iyo data: Miguel Ángel Gatón
  2. Chinangwa cheiyo data: Kudzora SPAM, manejimendi manejimendi.
  3. Legitimation: Kubvuma kwako
  4. Kutaurirana kwedata
  5. Dhata yekuchengetedza: Dhatabhesi inobatwa neOccentus Networks (EU)
  6. Kodzero: Panguva ipi neipi iwe unogona kudzora, kupora uye kudzima ruzivo rwako