Så här inaktiverar du "läs" i Facebook Messenger för Android

Privy Chat Facebook

Vi lär dig idag hur man inaktiverar eller blockerar 'Seen' på Facebook Messenger på dina Android-enheter på ett snabbt sätt.

Om du inte vill ha de kontakter du har på Facebook Messenger kan inte läsa det 'sett' eller 'läsa'Denna funktion kan nås genom att installera en app som heter Privy Chat för Facebook.

Samma sak händer med den här funktionen som ses i WhatsApp Messenger och som många användare tar bort från inställningarna, men detta kan inte göras i Facebook Messenger i sig, eftersom vi måste tillgripa en app som Privy Chat för Facebook för att eliminera möjligheten att de kan se att vi verkligen har sett deras meddelande men inte inte visas som "läs".

Privy Chat Facebook

Den här appen är tillgänglig gratis i Play Store på Android och det låter dig läsa inkommande meddelanden utan att behöva oroa dig för att avsändaren vet det, vilket betyder att vi inte behöver svara omedelbart på det meddelandet. Det bör nämnas att den här appen har ett sätt att dra nytta av dess dygder genom reklam inom den, och även om du kanske tror att genom att betala ett visst belopp kan det elimineras, så är det inte.

Du måste också veta att den här appen fungerar inte för gruppchattar, och det är bara för engångskonversationer. Privy Chat för Facebook är en nyfiken och viktig applikation för vissa fall där vi måste se meddelandena som de skickar oss men vi vill inte meddela dem. För resten är det en applikation som fungerar perfekt i sitt uppdrag och som anländer utan mycket fanfare. Så om du vill ta bort någon tung kontakt som uppmanar dig att svara snabbt på deras meddelanden kan den här appen vara din räddning.

Ladda ner Privy Chat för Facebook


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.