Com desactivar el meu compte de Facebook

tutorial per desactivar facebook

Facebook és actualment la xarxa social més utilitzada a nivell mundial. Tot i que els dos últims anys hi ha hagut diversos escàndols amb la mateixa, sobretot per la privacitat i seguretat al web. Ja que l'empresa no ha fet tot el possible a l'hora de protegir les dades dels usuaris que tenen un compte en aquesta xarxa social. Per això, hi ha hagut persones que han pres la decisió de desactivar el seu compte a la xarxa social.

Això és una cosa que es pot fer en qualsevol moment. Per tant, per a aquells usuaris que tinguin interès a desactivar el seu compte a la xarxa social, És possible. Encara que hi ha alguns aspectes que s'han de tenir en compte sobre desactivar el compte de Facebook. Uns aspectes que és important saber.

¿Desactivar o eliminar el compte de Facebook?

Capçalera eliminar contingut Facebook

Aquest és el primer concepte que s'ha de tenir clar en aquest procés. Facebook ofereix als usuaris aquestes dues opcions. L'opció de desactivar el compte vol dir que aquest compte a la xarxa social queda inactiva durant un temps. Pel que cap usuari podrà visitar el perfil d'aquesta persona o enviar missatges a la mateixa. Però cap de les dades del compte s'eliminen. De manera que quan l'usuari vulgui tornar, només ha d'iniciar la sessió al compte, amb el seu usuari i contrasenya (si es recorda encara) I tot tornarà a la normalitat en la mateixa.

Però la segona de les opcions que Facebook dóna és la d'eliminar el compte. Això suposa que aquest compte a la xarxa social desapareix per sempre, de manera que totes les dades que hi ha a la mateixa són eliminats. Les fotos, vídeos i missatges d'aquest usuari a la xarxa social es van a eliminar. Així que és una acció molt més completa, però per a la qual cal estar segur.

De manera que l'usuari ha de tenir clar el que vol fer en aquest sentit. Si es vol prendre un descans de Facebook, el millor és llavors apostar per desactivar el compte. El que permet a l'usuari tornar al compte quan consideri que aquest descans ha acabat. Però si es vol deixar d'utilitzar la xarxa social per sempre, llavors el millor és procedir a l'eliminació del compte. Les dues opcions s'expliquen a continuació.

Article relacionat:
Com descarregar fotos de Facebook

Desactivar compte de Facebook

Desactivar compte Facebook

En aquesta primera opció s'ha pres la decisió de desactivar el compte a la xarxa social, Una cosa que és temporal. De manera que si en el futur es vol accedir de nou a aquest compte, només cal tornar a iniciar sessió en la mateixa. Per poder fer això, cal entrar primer a Facebook. És possible tant en ordinador com a telèfon intel·ligent, encara que aquestes coses solen ser més còmodes si es fan en la versió per a ordinador.

Un cop dins de la xarxa social, cal prémer sobre la fletxa cap avall que hi ha a la part dreta superior a la pantalla. A l'fer això surt un menú de context amb diverses opcions. Una de les opcions en aquest llistat és la de configuració. Punxem en ella i entrem ja en la configuració. A continuació ens fixem en la part esquerra de la pantalla. Allà hi ha diversos apartats, un d'ells La teva informació de Facebook, Sobre el qual punxem.

Llavors a la part central de la pantalla surten una sèrie de noves opcions. Entre elles tenim una que es diu Eliminar el teu compte i Informació. A la dreta de la mateixa hi ha un botó de veure, sobre el qual premem, per veure les opcions que hi ha dins d'aquest apartat. Llavors, veurem que tenim dues opcions. Una d'elles és la de desactivar compte, Que és la que ens interessa. Punxem en ella, per a procedir amb això. Facebook ens farà diverses preguntes, amb les que busquen que ens quedem, però només cal donar-li a continuar, fins arribar a l'últim pas. En el mateix només cal prémer a desactivar el compte. Així ja s'ha completat.

Article relacionat:
Com eliminar fàcilment totes les meves publicacions de Facebook

Elimina el compte de Facebook

Elimina el compte Facebook

Aquesta segona opció és una mica més extrema, ja que suposa que aquest compte s'elimina per complet de manera definitiva. El que suposa que tot el que hi ha en aquest compte es va a eliminar de manera definitiva. El procés és molt similar a què hem de seguir en l'anterior cas. Per tant, obre Facebook i punxa a la fletxa cap avall a la part superior dreta de la pantalla. Després, vam entrar en la configuració de la xarxa social.

Ens fixem novament en la part de l'esquerra de la pantalla, on vam punxar sobre l'opció anomenada La teva informació de Facebook. A continuació sortiran al centre de la pantalla les opcions que fan referència a aquest apartat. De nou, hem d'entrar a l'apartat anomenat Eliminar el teu compte i Informació, de manera que premem en veure, per veure les opcions que hi ha. Ens portarà a una nova pantalla, on tenim les dues opcions d'abans. Desactivar o eliminar el compte a la xarxa social. En aquest cas la que ens interessa és la d'eliminar.

Abans de procedir a eliminar el compte, tenim la possibilitat de descarregar totes les dades que tenim en el compte de Facebook. Per a això s'ha de prémer en l'opció de descarregar informació. Això permetrà que tinguis accés a totes les fotos, vídeos o missatges que hi hagués en el teu compte a la xarxa social. Ja que sol haver-hi dades que només es tenen en la mateixa, i no es volen perdre. Quan s'hagi descarregat aquesta informació, ja s'està a punt per al següent pas.

Article relacionat:
Com recuperar missatges esborrats de Facebook

Llavors cal prémer sobre eliminar compte, que és el botó blau a la part inferior. El primer que se'ns demana és introduir la contrasenya del compte de Facebook, per verificar que és l'amo del compte qui porta aquesta acció a terme. Un cop fet això, només cal anar seguint una sèrie de pantalles, fins a arribar a el pas final, que és l'eliminació d'aquest compte.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

*

  1. Responsable de les dades: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.