Hvordan vite om jeg har blitt blokkert på Facebook

 Facebook

Hvis du har en Facebook-konto, vet du sannsynligvis det det sosiale nettverket gir brukerne muligheten til å blokkere andre. Dette betyr at du har forskjellige måter å blokkere til en annen person på det sosiale nettverket. Selv om det også forutsetter at andre mennesker vil være i stand til å blokkere deg til enhver tid hvis de vil.

Når noen blokkerer deg på Facebook, du ikke mottar noen melding eller melding om det. Derfor er det ikke noe man først vet. Men det er flere måter å vite om noen har blokkert deg på det sosiale nettverket. Alle er veldig enkle å sjekke.

Hva blokkerer noen på Facebook?

Facebook smarte høyttalere juli 2018

Handlingen med å blokkere en person på Facebook betyr at personen ikke vil kunne se deg på det sosiale nettverket. Derfor, hvis noen blokkerer deg, vil du ikke kunne se den personen. Dette betyr at profilen til vedkommende ikke kan sees på det sosiale nettverket. Du vil heller ikke kunne se kommentarene som denne personen legger igjen på noen sider eller på andres profiler.

Videre er det heller ikke mulig å kontakte denne personen.til. Private meldinger kan ikke sendes når som helst. I tillegg, hvis en person har blokkert deg på Facebook, betyr det at denne personen heller ikke vil kunne se profilen din. Så han vil ikke vite noe om deg mens du bruker det sosiale nettverket. Dette er konsekvensene av at noen blokkerer deg på det sosiale nettverket.

Hvordan vite om noen har blokkert deg på det sosiale nettverket? Det er flere måter å sjekke på.

Hvis jeg var blant kontaktene dine

En av de enkleste måtene å sjekke om noen har blokkert deg, er å søke etter denne personens profil på Facebook. Hvis den personen var blant vennene dine på det sosiale nettverket, er det enkelt. Bare skriv inn din egen profil og deretter vennelisten. Mest sannsynlig gå og se at det ikke lenger går ut blant vennene dine. Dette betyr ikke automatisk at denne personen har blokkert deg. Det kan være at han har slettet kontoen sin på det sosiale nettverket, eller at han har fjernet deg fra vennene sine. Men dette er allerede noe som kan være mistenkelig, hvis det ikke er blant vennene våre.

Det viktige i denne forbindelse er å prøve å skrive inn profilen din. Siden du skal se hvordan det ikke er mulig å komme inn i den veggen, vil du sannsynligvis få en melding som sier at dette innholdet ikke er tilgjengelig. Hvis denne personen bare hadde slettet deg fra kontaktene sine, uten å blokkere deg, kan du fortsette å se profilen deres uten problemer. Selv å kunne be om igjen å være en venn av deg på det sosiale nettverket.

Facebook ikke tilgjengelig

Men hvis du prøver å få tilgang til profilen, ser du at du ikke kan gjøre det, er det et tydelig tegn på at denne personen har blokkert deg på Facebook. Hvis profilen hadde en spesifikk URL, ettersom de har mange profiler på det sosiale nettverket. Du kan prøve å angi den, selv om effekten vil være den samme, at du får en melding som sier at dette innholdet ikke er tilgjengelig. Så du vet hva som skjer.

På den annen side kan det foretas en siste kontroll i denne forbindelse. Hvis det er en person som var blant kontaktene dine, har du sannsynligvis sendt meldinger med henne på et eller annet tidspunkt. Åpne deretter Messenger på Facebook og søk etter samtalen. Da vil du se at hvis du prøver å skrive en ny melding, vil det ikke være mulig å gjøre det. Faktisk, i samtalen vil du ikke engang kunne se profilbildet hans lenger. Men du vil se at du får en Facebook-bruker og ikke noe profilbilde. Dette er et tydelig tegn på at du er blokkert på det sosiale nettverket.

Hvis det ikke var blant kontaktene dine

Det er mulig at en person som ikke var blant kontaktene dine, har blokkert deg. Det kan ha vært noen du kjente, men ikke hadde blant kontaktene dine på det sosiale nettverket. Alle kan blokkere deg på det sosiale nettverket. Siden det ikke var i kontaktene dine, vil du ikke legge merke til noe i kontaktlisten, og heller ikke i meldingene dine (du har sannsynligvis aldri hatt kontakt med denne personen i meldinger). Men det er en annen måte.

Facebook-innhold ikke tilgjengelig

som du kan søke i denne personens profil på Facebook. Bare skriv inn navnet på det i søkemotoren og se resultatene. Den normale tingen vil være at denne personen går på leting. Men hvis du har blitt blokkert, vil den ikke komme ut når som helst i den. Så du vil ikke kunne se profilen deres eller innholdet i den.

Som i forrige tilfelle, hvis profilen til denne personen brukte en URL, er det mulig å søke etter nettadressen i det sosiale nettverket. Angi derfor navnet på profilen i URL-linjen og trykk enter. Deretter får du en melding på skjermen som sier det det aktuelle innholdet er ikke tilgjengelig. Det er vanligvis en klar indikasjon på at noen har blokkert deg på det sosiale nettverket.

Bruk Google som sjekk

En metode som også er veldig effektiv, i begge tilfeller, enten han var en venn av deg eller ikke, er å bruke Google. Det første du må gjøre er å logge av Facebook. Åpne deretter et nytt vindu i nettleseren din og skriv inn navnet på denne personen du vil søke etter, og ved siden av navnet setter du Facebook, slik at det vises hvis denne personen har en profil på det sosiale nettverket. Trykk på enter, og søkeresultatene vises.

Hvis du ser den personen har en profil på det sosiale nettverket, og du kan også gå inn i den, noe som med den initierte økten ikke var mulig, så vet du allerede at denne personen hadde blokkert deg på Facebook. Det er et veldig effektivt triks å kunne konsultere det, og det vil fjerne tvilen din, hvis du fortsatt trenger å være sikker på det.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.