Gmail pre Android nám už umožňuje vrátiť odosielanie e-mailov späť

Obrázok v Gmaile

Určite sa už nejednému z vás stalo, že pred prečítaním e-mailu skontroloval, či bol napísaný správne a či obsahuje všetky informácie, ktoré sme chceli omylom zdieľať, klikli sme na tlačidlo odoslať a boli sme nútení poslať ďalší e-mail. Je tiež pravdepodobné, že v určitom okamihu zahmlievania sme napísali niečo, čo sme rýchlo oľutovali.

Google pridal prostredníctvom Google Labs v roku 2009 možnosť byť schopný zrušiť pri odosielaní e-mailov akonáhle sme stlačili tlačidlo. Táto funkcia sa k všetkým používateľom dostala v roku 2015 prostredníctvom webovej služby. Rovnaká možnosť sa o rok neskôr objavila aj v mobilnej aplikácii Gmail pre iOS, zatiaľ však nič nenasvedčovalo tomu, že by hľadaný gigant mal v úmysle pridať ju do verzie Gmailu pre Android.

Aj keď je to neskôr, ako by ste čakali, možnosť zrušiť odosielanie e-mailov, ktoré sme už odoslali Teraz je k dispozícii prostredníctvom aplikácie Gmail pre Android. Najskôr si musíme uvedomiť, že táto možnosť je k dispozícii iba počas prvých 10 sekúnd, ktoré uplynuli od kliknutia na tlačidlo odoslať, takže po uplynutí tejto doby nebudeme môcť urobiť nič pre zrušenie zásielky. správy.

Ak chcete zrušiť alebo vrátiť odoslanie správy, stačí sa pozrieť na spodnú časť obrazovky, kde sa v čiernom pruhu zobrazí správa Odoslaná (ľavá časť) a Späť (pravá časť). Keď kliknete na druhú možnosť, pokiaľ je táto správa zobrazenáE-mail môžeme znova poslať konceptom, aby sme ho skontrolovali alebo natrvalo odstránili, ak si myslíme, že obsah, ktorý sme napísali, nebol veľmi dobrý nápad.


Obsah článku je v súlade s našimi zásadami redakčná etika. Ak chcete nahlásiť chybu, kliknite na ikonu tu.

Buďte prvý komentár

Zanechajte svoj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

*

*

  1. Zodpovedný za údaje: Miguel Ángel Gatón
  2. Účel údajov: Kontrolný SPAM, správa komentárov.
  3. Legitimácia: Váš súhlas
  4. Oznamovanie údajov: Údaje nebudú poskytnuté tretím stranám, iba ak to vyplýva zo zákona.
  5. Ukladanie dát: Databáza hostená spoločnosťou Occentus Networks (EU)
  6. Práva: Svoje údaje môžete kedykoľvek obmedziť, obnoviť a vymazať.