Hoe om my Facebook-rekening te deaktiveer

handleiding om Facebook te deaktiveer

Facebook is tans die mees gebruikte sosiale netwerk wêreldwyd. Alhoewel daar die afgelope twee jaar verskeie skandale was, veral deur die privaatheid en sekuriteit op die web. Aangesien die maatskappy nie alles moontlik gedoen het om die data van gebruikers wat 'n rekening op hierdie sosiale netwerk het, te beskerm nie. Om hierdie rede was daar mense wat besluit het om hul rekening op die sosiale netwerk te deaktiveer.

Dit is iets wat te eniger tyd gedoen kan word. Daarom, vir die gebruikers wat belangstel om u rekening op die sosiale netwerk te deaktiveer, dit is moontlik. Daar is wel 'n paar aspekte wat in ag geneem moet word oor die deaktivering van die Facebook-rekening. Sommige aspekte wat belangrik is om te weet.

Deaktiveer of verwyder Facebook-rekening?

Kop verwyder inhoud Facebook

Dit is die eerste begrip wat in hierdie proses duidelik moet wees. Facebook bied gebruikers hierdie twee opsies. Die opsie om die rekening te deaktiveer, beteken dat genoemde rekening in die sosiale netwerk bly vir 'n tyd lank onaktief. Geen gebruiker kan dus die persoon se profiel besoek of boodskappe aan hulle stuur nie. Maar geen van die rekeningdata word verwyder nie. As die gebruiker dus wil terugkeer, hoef hy slegs by sy rekening aan te meld, met sy gebruikersnaam en wagwoord (as jy nog onthou) en alles sal daarin normaal word.

Maar die tweede van die opsies wat Facebook bied, is om die rekening te verwyder. Dit beteken dat die rekening in die sosiale netwerk vir ewig verdwyn, sodat al die data daarin verwyder word. Die foto's, video's en boodskappe van die gebruiker op die sosiale netwerk sal verwyder word. Dit is dus 'n baie vollediger aksie, maar waarvoor jy seker moet wees.

sodat die gebruiker moet duidelik wees oor wat hy wil doen in hierdie sin. As u 'n blaaskans van Facebook wil neem, is dit die beste om te wed op die deaktivering van die rekening. Dit stel die gebruiker in staat om na die rekening terug te keer as hy van mening is dat die onderbreking beëindig is. Maar as u die sosiale netwerk vir ewig wil ophou, is dit die beste om voort te gaan met die verwydering van die rekening. Albei opsies word hieronder uiteengesit.

Verwante artikel:
Hoe om foto's van Facebook af te laai

Deaktiveer Facebook-rekening

Deaktiveer Facebook-rekening

In hierdie eerste opsie word die besluit om die rekening op die sosiale netwerk te deaktiveer, iets wat tydelik is. As u dus in die toekoms weer toegang tot daardie rekening wil hê, moet u net weer hierby aanmeld. Om dit te kan doen, moet u eers Facebook binnegaan. Dit is moontlik op 'n rekenaar en op 'n slimfoon, alhoewel hierdie dinge gewoonlik gemakliker is as dit in die rekenaarweergawe gedoen word.

Sodra u binne die sosiale netwerk is, moet u op die pyltjie af in die regter boonste gedeelte van die skerm klik. As u dit doen, verskyn 'n konteksmenu met verskillende opsies. Een van die opsies in hierdie lys is konfigurasie. Ons klik daarop en voer die konfigurasie in. Vervolgens kyk ons ​​na die linkerkant van die skerm. Daar is verskeie afdelings daar, een daarvan U Facebook-inligting, waarop ons klik.

Dan verskyn 'n reeks nuwe opsies in die middelste deel van die skerm. Onder hulle het ons een genaamd Verwyder u rekening en inligting. Regs hiervan is 'n aansigknoppie waarop ons klik om die opsies binne hierdie afdeling te sien. Ons sal dus sien dat ons twee opsies het. Een daarvan is om rekening te deaktiveer, wat die een is wat ons interesseer. Ons klik daarop om voort te gaan. Facebook sal ons verskeie vrae stel waarmee hulle wil bly, maar ons moet net voortgaan totdat ons die laaste stap bereik. Hierin hoef u net te klik op die rekening te deaktiveer. Dit is dus reeds voltooi.

Verwante artikel:
Hoe om al my Facebook-plasings maklik uit te vee

Vee Facebook-rekening uit

Vee Facebook-rekening uit

Hierdie tweede opsie is sedertdien ietwat ekstremer neem aan dat die rekening heeltemal verwyder is Beslis. Wat beteken dat alles in die rekening permanent verwyder sal word. Die proses stem baie ooreen met die proses wat ons in die vorige geval moet volg. Open Facebook dus en klik op die pyltjie onderaan regs bo op die skerm. Dan gaan ons die konfigurasie van die sosiale netwerk in.

Ons kyk weer aan die linkerkant van die skerm, waar ons klik op die opsie genaamd U Facebook-inligting. Dan sal die opsies wat na hierdie afdeling verwys in die middel van die skerm verskyn. Weereens moet ons die afdeling genaamd Delete your account and Information invoer, dus klik ons ​​op view om die opsies te sien. Dit sal ons na 'n nuwe skerm neem, waar ons die twee opsies van tevore het. Deaktiveer of verwyder die rekening in die sosiale netwerk. Wat ons in hierdie geval interesseer, is om uit te skakel.

Voordat u verder gaan met die verwydering van die rekening, het ons die moontlikheid om al die data wat ons in die Facebook-rekening het, af te laai. Hiervoor moet u klik op die opsie om inligting af te laai. Hierdeur kan u toegang hê tot al die foto's, video's of boodskappe wat in u rekening op die sosiale netwerk was. Aangesien daar gewoonlik slegs data is wat u bevat, en u dit nie wil verloor nie. Wanneer die inligting afgelaai is, is u gereed vir die volgende stap.

Verwante artikel:
Hoe om verwyderde Facebook-boodskappe te herstel

Dan moet u op delete-rekening klik, wat die blou knoppie aan die onderkant is. Die eerste ding wat ons gevra word om te doen is om die wagwoord vir die Facebook-rekening in te voer om te verifieer dat dit die eienaar van die rekening is wat hierdie aksie uitvoer. Sodra dit gedoen is, hoef u net 'n reeks skerms te volg totdat u die finale stap bereik, dit is die uitskakeling van die rekening.


Die inhoud van die artikel voldoen aan ons beginsels van redaksionele etiek. Klik op om 'n fout te rapporteer hier.

Wees die eerste om te kommentaar lewer

Laat u kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

*

*

  1. Verantwoordelik vir die data: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van die data: Beheer SPAM, bestuur van kommentaar.
  3. Wettiging: U toestemming
  4. Kommunikasie van die data: Die data sal nie aan derde partye oorgedra word nie, behalwe deur wettige verpligtinge.
  5. Datastoor: databasis aangebied deur Occentus Networks (EU)
  6. Regte: U kan u inligting te alle tye beperk, herstel en verwyder.