Kanthi «hack» iki, sampeyan bisa duwe dual-SIM ing Samsung Galaxy S7

galaksi dual-sim

Samsung Galaxy S7 lan Galaxy 7 Edge minangka rong piranti paling canggih ing pasar. Nanging, amarga fokus menyang pamirsa barat, kita bakal nemokake ora duwe versi dual-SIM, kayata sing misuwur ing antarane piranti sing asale saka China. Nanging kabeh duwe solusi ing urip iki (kajaba pati), lan mula Kanthi aksesoris cilik iki, yen bisa diarani, kita bakal entuk sistem dual-SIM ing Samsung Galaxy S7 kanthi cara sing cepet, gampang lan paling penting. Kita ngandhani apa sing kalebu sistem dual-SIM saka Samsung Galaxy S7.

Piranti iki ora ngemot jinis pangowahan piranti lunak, kita eling yen Android minangka sistem sing kompatibel karo sistem dual-SIM, lan wis siyap. Kanggo entuk sistem, kita bisa mbukak situs web sing bakal ditinggalake ing pungkasan kiriman, nanging elinga, supaya bisa njupuk kauntungan saka iku kita mbutuhake kasus protèktif kanggo Galaxy S7, utawa kita ora bakal bisa nggunakake kanthi cukup. Simore, tim sing nggawe aksesori iki, menehi kita video sing apik supaya kita bisa ndeleng cara kerjane lan kepiye cara nggunakake. Penasaran uga ngganggu, amarga kita durung bisa ngakses informasi manawa bisa uga sukses karo piranti Android liyane.

Kita uga eling yen sampeyan mbutuhake Samsung Galaxy S7 supaya bisa gratis, yen ana hubungane karo perusahaan telpon (prekara sing ora kedadeyan ing Spanyol nanging ing negara-negara kaya Amerika Serikat utawa Inggris). Teknologi maca kertu SIM iki pancen dhasar, nanging sejatinedhukungan saka GSM nganti LTE-4G, mula kita nganggep cukup lengkap. Kanthi cara sing padha, bisa diadaptasi kanggo sistem SIM, microSIM lan nanoSIM, supaya cocog karo konsumen. Yen sampeyan duwe versi dual-SIM saka Galaxy S7 (sing uga ana), mula sampeyan bisa duwe telung SIM, sanajan bisa uga kakehan ...

  • Toko SIMORE dual SIM

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   flako ngandika

    rega ponsel larang regane supaya bisa tahan nalika tiba ing jubin utawa banyu ... Aku mikir manawa perusahaan kudu nggawe kabeh ponsel sing bukti lan bisa dilelehake kanthi lapisan karet kanggo rebound. Iki minangka piranti sing terus-terusan dijupuk saka tas lan bisa ditrapake .. lan yen sampeyan nggunakake sawetara euro sing apik ing ponsel kasebut ... Kanca kanca tuku Sony Xperia Z5 pungkasan iki lan sing nomer loro wektu dheweke ngrusak layar lan larang regane. Sejatine aku ora weruh dheweke wis wareg kanggo tuku nganti dakkira yen dheweke getun amarga tuku

  2.   jc25 ngandika

    Kurus yen sampeyan tuku ponsel 700 euro sampeyan bakal nindakake kabeh supaya ora uwal saka tangan sampeyan lan ora kudu ngganti layar kaping pindho, ana tutup lan pelindung…
    Kita saben dina dadi bingung

bool (bener)