10 Game PC sing mbutuhake sawetara syarat

Teknologi maju kanthi cepet lan kita bisa ndeleng iki katon ing endi wae ing urip kita. Ing jagad video game, kemajuan iki ora dingerteni lan kita ndeleng luwih akeh game kanthi potensial grafis sing luwih gedhe lan jagad sing luwih akeh. Iki tegese yen kita pengin terus main game paling anyar, tim kita bakal nandhang sangsara luwih akeh kanggo nglakokake., amarga padha mbutuhake kita luwih daya.

Ing platform kayata nyenengake, kita ora duwe masalah iki, amarga tinimbang perlu kanggo nambah peralatan, iku pangembang sing ngupaya kanggo ngoptimalake game kanggo mbukak ing saben sistem. Iki ora kedadeyan ing PC ing ngendi kita pangguna sing kudu ngatur game utawa peralatan kita kanggo seneng game video kanthi stabil, mulane Ing artikel iki, kita bakal nulungi sampeyan kanthi nggawe top 10 game paling apik kanggo kang kita bisa muter karo tim lawas utawa luwih andhap asor.

Apa syarat game?

Video game minangka piranti lunak sing mbutuhake hardware supaya bisa digunakake, syarat kasebut kalebu prosesor, grafis, jinis memori lan jumlahe, utawa sistem operasi dhewe. Game sing luwih anyar, biasane njaluk luwih akeh daya lan hardware sing luwih modern lan saiki. Nanging ana pangecualian lan sing game indie senadyan anyar, kathah kanggo mbukak ing hardware lawas lan kanthi kisaran paling murah.

Titik liyane sing kudu dieling-eling yaiku yen tuku komputer anyar ora mesthi menehi akses menyang kabeh game saiki, amarga ana macem-macem komponen, mula komputer high-end lawas bakal terus dadi luwih apik tinimbang komputer anyar. mid-range utawa low-end. Kita bisa ndeleng iki utamané ing sawetara saka laptop, ngendi kita bisa nemokake komputer rampung anyar sing ora bisa mindhah game paling dhasar. Iki amarga komponen laptop iki murah utawa terintegrasi ing papan dhewe lan dirancang kanggo tugas saben dina.

Kanggo mesthekake yen PC kita nyukupi syarat game, luwih becik nggunakake program kasebut CPU-Z lan priksa manawa komponen komputer kita kompatibel karo minimal sing dibutuhake dening game kasebut. Syarat game bisa dideleng ing toko Steam utawa Epic dhewe.

10 game paling apik karo sawetara syarat

Diablo 2 Wungun maneh

Iku klasik ing antarane klasik sing wis ditangekake karo bagean grafis anyar lan banget gawe anyar. Video game iki babagan a RPG lawas, ing ngendi tani lan nggawe tim kita minangka bagean penting saka game kasebut. Versi asli diwiwiti saka taun 2000 lan ngrevolusi genre peran aksi, dadi pionir ing jinis video game iki.

Game video kasebut minangka ambane nalika nggawe karakter kita lan nambah menyang watesan sing ora disangka, nggawe monster sing bisa numpes akeh mungsuh ing siji hit. Kita duwe mode multiplayer munggah 8 pamuter co-op liwat Battlenet. Saliyane nuduhake pengalaman kita ngrusak dhemit karo 7 kanca liyane, kita uga bisa perdagangan lan tandhing karo wong-wong mau, saéngga nggawe game kanthi kemungkinan tanpa wates, sing ora bakal mandheg nemokake rahasia.

Kita bisa tuku Diablo 2 Resurrected ing toko Battlenet kanthi rega € 39,99

Minecraft

Minecraft ora bisa ilang ing sembarang ndhuwur worth uyah, luwih kurang ing kasus iki, kita looking for kinerja paling apik karo hardware paling. Iku game saka Peran tumindak ing ngendi kita sesambungan karo jagad terbuka adhedhasar konstruksi lan tani. Kita uga bisa nuduhake pengalaman karo kanca liwat jaringan lan ngadhepi tantangan sing saben donya nggawa kita.

Sanajan game kasebut ageng, grafise mung nuntut, saengga tim apa wae bisa mindhah tanpa masalah. Durasie ora ana watese, mula kita ora bakal ngilangi PC yen ora pengin sajrone pirang-pirang jam.

Kita bisa tuku Minecraft ing Steam kanthi rega € 19,99

Counter Strike GO

Rama competitive pisanan-wong shotters, iku uga game undemanding ing hardware minangka nggunakake basa cukup lawas lan wis sethitik diganti liwat taun. Senajan game grafis ora banget atraktif, iku paling nyenengake kita bisa nemokake yen kita pengin game shooting online.

Premise prasaja, perang pecah ing antarane rong tim lan kita milih dadi polisi utawa teroris.Kita mung misi kanggo menang. Mesthine, polisi kudu mateni bahan peledak sing dilebokake teroris lan yen sampeyan teroris, sampeyan kudu nyegah polisi mateni.

Kita bisa tuku CSGO ing Steam gratis

Umur Kekaisaran 2 Edisi Pasti

Wektu iki kita waca strategi game par excellence kanggo PC, iku ora bisa dadi liyane saka abadi Age of Empires ing versi definisi dhuwur pungkasan. Nanging karo dandan iki game syarat minimal cukup kurang lan dheweke bakal bisa mlaku ing meh kabeh tim.

Versi remastered klasik iki kalebu 3 kampanye lan 4 peradaban sing kudu ngentekake pirang-pirang jam nggawe tentara kita kanggo nelukake wilayah mungsuh, saiki kanthi grafis sing luwih apik nanging njaga inti sing narik kawigaten kita luwih saka sepuluh taun kepungkur.

Kita bisa tuku AOE 2 DE ing Steam kanggo € 19,99

Lembah Stardew

Jewel, iku tembung sampurna kanggo njlèntrèhaké game iki, dirating dening loro pemain lan kritikus minangka masterpiece senadyan apa koyone kanggo estetika retro sawijining. Bisa uga katon prasaja nanging game kasebut kalebu petualangan sing jero lan dawa kaya sawetara liyane, ing kono kita kudu menehi urip menyang peternakan lawas sing diwarisake saka mbah kakung.

Premis kasebut katon gampang, nanging ing game peran iki, kita ora mung kudu ngurus kabeh budidaya lan ternak ing peternakan kita.Yen ora, kita uga kudu ngerti hubungane karo masyarakat tani liyane lan ningkatake karakter lan omah kita. Kita duwe kamungkinan kanggo njelajah farms liyane.

Kita bisa tuku Stardew Valley ing Steam kanggo € 13,99

Rumah Sakit Two Point

Yen, kaya aku, sampeyan minangka salah sawijining sing seneng Rumah Sakit Tema mitos 20 taun kepungkur, sampeyan mesthi bakal seneng karo Rumah Sakit Two Point iki, minangka game manajemen strategi lan sumber daya sing kita tanggung jawab kanggo rumah sakit sing ora mandheg teka. pasien edan lan kita kudu ngrawat apa wae penyakite.

Tujuane yaiku kanggo ngati-ati supaya pasien teka kanthi aman ing konsultasi lan ninggalake rumah sakit kanthi sehat.. A raos humor abounds uga tension nalika kita perang karo epidemi gedhe utawa ombak kadhemen antarane acara liyane.

Kita bisa tuku Rumah Sakit Two Point sing nyenengake ing Steam kanthi rega € 34,99

Rust

Survival lan mbukak donya teka bebarengan ing game biasa iki sing ngusulake supaya kita bisa urip ing jagad pasca apokaliptik ngendi mungsuh kita liyane pemain online. Dheweke bakal nyoba mateni lan ngrampog kita kanggo entuk sumber daya, nggunakake senjata utawa jebakan.

Kita bakal miwiti petualangan kanthi tangan kosong Nanging njelajah, kita bakal nemokake bahan mentah lan resep kanggo nggawe omah, kayata gaman utawa alat kerja. Wektu cendhak amarga bebaya tansah ndhelik lan kita ora ngerti apa sing bakal kita temokake, amarga mungsuh bisa sekutu kanggo nglawan kita yen kita duwe akeh sumber daya lan kita bersenjata kanthi apik.

Kita bisa tuku Rust on Steam kanggo € 39,99

Wong Tiba

Game sing nyebabake sensasi ing jaman pandemi yaiku game pesta sing kebak game mini gaya humor kuning sing nyawiji kita ing proposal sing nyenengake sing kita saingan nganti 60 jugadores. Game kasusun saka seri tes lan kursus alangan ing ngendi kita kudu luwih cepet tinimbang saingan kanggo menang.

Bagean teknis cukup prasaja supaya kita ora bakal duwe masalah nalika nglakokake ing komputer, ora ketompo carane dhasar.

Kita bisa tuku Fall Guys edan ing Steam kanggo € 19,99

Antarane U

Liyane sing game sing nyebabake sensasi antarane Streamers iki fun bebarengan, ngendi kita ketemu antarane 4 lan 10 wong, saka rong klompok iki dibentuk ing ngendi loro minangka impostor sing pengin mateni kru kapal angkasa. Nalika tujuane para kru yaiku nindakake tugas esuk ing kapal, para impostor kudu ngrusak kapal kanthi manipulasi.

Tumindak kita bakal misahake kru lan kita kudu njupuk kauntungan nalika salah siji saka wong-wong mau mung mateni dheweke, amarga yen anggota kru liyane ndeleng kita nindakake pembunuhan, dheweke bakal menehi kita lan kru bakal ngusir kita saka kapal. . Malah sawise mati pemain terus muter minangka penonton tanpa bisa sesambungan karo liyane, nanging nindakake misi.

Kita bisa ndarbeni Antarane kita ing Steam mung € 2,99 saiki ing promosi

Cuphead

We rampung ndhuwur karo apa loro kanggo kritikus lan kanggo pamuter, salah siji saka perhiasan saka dasawarsa pungkasan. Tumindak lan njupuk karo mekanika khas saka platform sing bisa kita deleng ing game kaya MetalSlug nanging kanthi estetika sing apik disetel ing kartun lawas, banget padha karo apa film Disney pisanan ing wektu ing 30s.

Aja salah, estetika sing apik lan nyenengake ora ateges kita lagi mlaku-mlaku, ngulandara stands metu kangelan dadi nyabrang donya macabre sing kebak mungsuh bakal dadi tantangan kanggo protagonis kita. Karya asli sing kudu dibuktekake ya utawa ya, utamane yen meh kabeh tim bisa mbukak kanthi gampang.

Kita bisa tuku Cuphead ing Steam kanggo € 19,99


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   israel ngandika

    Cathetan sing ala, ora ana tautan lan kabeh biaya mesthi entuk Unfollow !!

    1.    Paco L Gutierrez ngandika

      Matur nuwun kanggo saran, pranala ditambahake. Kita bakal njupuk cathetan kanggo nambah Rekomendasi mung free game ing mangsa.