Telegram, Android Wear lan Kik saiki kompatibel karo BlackBerry Hub

Kabeh nuduhake manawa taun iki perusahaan Kanada pengin dadi alternatif ing pasar ponsel sing kompetitif, pasar sing tambah akeh diganggu karo merek Tionghoa sing sukses banget. BlackBerry duwe reputasi pantes kanggo keamanan ing kabeh piranti, keamanan sing durung tau kompromi. Wiwit diluncurake Blackberry Priv, perusahaan John Chen mutusake kanggo totohan ing Android, ora ana pilihan liyane, versi Android sing kalebu aplikasi utama perusahaan kasebut, ing antarane BlackBerry Hub misuwur.

Blackberry Hub minangka hub kanggo kabeh kabar sing ditampa ing piranti kasebut, pusat sing ngidini kita ngakses email, pesen, notifikasi, tandha tanggalan, pangeling kanthi cepet ... Nanging ora mung ngidini kita ngakses kabeh kabar, nanging uga bisa nanggapi, utawa ngirim pesen utawa email anyar. Kita bisa ngakses BlackBerry Hub saka ngendi wae ing piranti, sing dadi aplikasi penting kanggo kabeh pangguna sing wis nggunakake BlackBerry sadurunge lan sing ora bisa urip maneh.

Aplikasi paling anyar sing wis sing didhukung dening BlackBerry Hub yaiku Telegram, Kik lan Android Wear. Telegram minangka platform olahpesen sing terus berkembang nanging isih adoh saka WhatsApp, raja sing ora dibantah ing pasar olahpesen cepet. Nanging uga wong-wong saka Kik, platform sing digunakake para remaja ing Amerika Serikat, uga mutusake integrasi karo BlackBerry Hub.

Uga wis operasi luwih apik ing terminal kasebut kanthi rong SIM, saliyane uga nggabungake kabar Android Wear. BlackBerry Hub ora mung kasedhiya ing terminal BlackBerry, nanging pangguna apa wae bisa ndownload saka Google Play lan nginstal ing piranti kanggo ngrasakake kabeh kabar sing ditampa ing smartphone kanthi cara sing beda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.