24 iPhone dicolong saka Apple Store kanthi nyokot kabel keamanan

Apple Store

Apple Store saiki wis dadi salah sawijining papan favorit maling, lan dheweke ndeleng obyek sing akeh banget tanpa proteksi sing regane larang banget. Kita wis ngerti kepiye rampokan ing akeh toko sing Apple wis nyebar ing saindenging jagad, nanging wingi ana rampokan ing Apple Store ing Puerta del Sol ing Madrid.

Ora liya lan ora kurang saka sepuluh wong enom sing tanggung jawab nindakake nyolong total 24 iPhone, nggunakake cara sing aneh. Lan dheweke njupuk piranti seluler sing gigit kabel keamanan sing kabeh terminal "diikat".

Wolung wong enom iki kalebu bocah cilik sing wis bisa nyorot keamanan cilik sing digunakake Apple ing toko. Kajaba iku, cara nindakake iPhone mbukak manawa kabel keamanan sing nyambungake piranti sing ditampilake saka Cupertino ing toko menyang meja.

Kabeh tahanan digawa menyang pengadilan, nampa kanggo wayahe a 100-meter nggedhekake Apple Store. Tanpa mangu-mangu, kontroversi kasebut diluncurake maneh lan pungkasane metu kanthi murah, bisa dicolong sawetara cara, nyoba nyolong piranti sing regane meh 1.000 euro.

Apa sampeyan nganggep cukup hukuman yen nyoba nyolong iPhone meh 1.000 euro kanggo nampa pesen larangan?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)