5 alasan banget kanggo muter maneh lan seneng Pokémon Go

Pokémon Go

Sawetara minggu kepungkur kabeh utawa umume nginstal Pokémon Go ing piranti seluler, ing sawetara kasus ngeling-eling jaman mbiyen lan liyane kanggo nemokake alam semesta sing durung ditemokake. Aku minangka salah sawijining sing nginstal game Nintendo nomer loro kanggo smartphone, sing dikembangake Niantic, sadurunge dirilis ing Google Play, lan pirang-pirang dina aku main tanpa mandheg kanggo nyoba mburu kabeh Pokémon sing bisa dakwenehake. Sayange, ora suwe aku kesel karo sawetara opsi lan kemungkinan sing diwenehake game lan aku nolak nasibe, ya, tanpa nyopot saka terminalku.

Suwe-suwe lan karo jumlah pemain aktif sing kecepet, Nintendo lan Niantic kudu ngupayakake ngluncurake perbaikan sing bisa mikir babagan muter maneh. Wingi iki Pokémon anyar lan sawetara kabar menarik diumumake, sing nggawe aku mikirake kahanan kasebut lan bisa uga main maneh. Yen sampeyan pengin ngerti sebabe, dina iki dakkandhani 5 alasan banget kanggo muter maneh lan seneng Pokémon Go.

Sadurunge miwiti aku wis ngelingake sampeyan yen iki sebab-sebab aku mutusake main Pokémon Go maneh, paling ora saiki, nanging bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan, dadi yen sampeyan instal maneh game Nintendo, nanging Iki isih ora bisa digunakake sampeyan, aja nesu karo aku utawa marang kita lan takon babagan game nyenengake liyane kanggo ngluangake wektu luang, mula bakal menehi saran sawetara.

Pokémon anyar saiki wis kasedhiya

Wingi-wingi Nintendo ngumumake Pokémon anyar utawa generasi sing padha dheweke wis kasedhiya kanggo dilebokake ing Pokédex sampeyan. Saiki, makhluk-makhluk anyar kasebut mung bisa digayuh kanthi netes endhog, sanajan samesthine bisa uga bisa nyekel sawetara ing endi wae.

Total Pokémon anyar bakal 100, sanajan durung kasedhiya kabeh. Ing kene kita nuduhake dhaptar lengkap;

Pokémon Tipo
Chikorita Planta
Bayleef Planta
Meganium Planta
Cyndaquil Fuego
Quilava Fuego
Typhlosion Fuego
Totodile Banyu
Croconaw Banyu
Feraligatr Banyu
Sentret Normal
Furret Normal
Pandhawa Terbang normal
Noctowl Terbang normal
Ledyba Kutu mabur
Ledian Kutu mabur
Spinarak Bug keracunan
Ariados Bug keracunan
Crobat Racun mabur
Chinchou Banyu listrik
Lanturn Banyu listrik
Pichu Listrik
Cleffa Normal
Igglybuff Normal
Togepi Normal
Together Terbang normal
Natu Psikik mabur
Xatu Psikik mabur
Mareep Listrik
Flaaffy Listrik
Ampharos Listrik
Liyane Planta
Marill Banyu
Azumarill Banyu
sudowoodo Rock
Politik Banyu
Hoppip Tanduran mabur
Skiploom Tanduran mabur
Jumpluff Tanduran mabur
Aipom Normal
Sunkern Planta
Sunflora Planta
Yanma Kutu mabur
wah Bumi banyu
Quagsire Bumi banyu
Espeon Psikis
Umbreon Jahat banget
Murkrow Mabur ala
Nglereni Banyu psikis
Misdreavus Fantasi
Ora disenengi Psikis
Wobbuffet Psikis
Girafarig Normal
Pineco Bug
Ngobrol Bug baja
Dunsparce Normal
Gampang Bumi mabur
Steelix Baja bumi
Snubbull Normal
Granbull Normal
Qwilfish Banyu racun
Scizor Bug baja
Ngguyu Watu bug
Heracross Gelut bug
Sneasel Es serem
Teddiursa Normal
Ursaring Normal
Slugs Fuego
Magcargo Geni Rock
Swinub Bumi es
Piloswine Bumi es
Corsola Banyu watu
Remoraid Banyu
Octillery Banyu
Delibird Mabur es
Mantine Banyu mabur
Skarmori Baja mabur
Houndour Geni jahat
Houndoom Geni jahat
Kingdra Banyu naga
Phanpy Bumi
Donphan Bumi
Porygon2 Normal
Stantler Normal
Smeargle Normal
Tyrogue Lucha
Hitmontop Lucha
Smoochum Es psikis
Elekid Listrik
Magelang Fuego
miltank Normal
Blissey Normal
Raikou Listrik
Entei Fuego
Suicune Banyu
Larvitate Watu bumi
Pupitar Watu bumi
Tyranitar Watu jahat
Lugia Psikik mabur
Ho-Oh Geni mabur
Celebi Tanduran psikis

Sawise 100 Pokémon anyar iki, generasi katelu bakal teka amarga Nintendo wis negesake. Antarane warta paling menarik sing bisa ditemokake Ditto, Pokémon sing bisa ditampilake saka titah liyane utawa Pickachu natal manawa kita bisa nemokake dheweke dina iki sing nyamar nganggo topi Santa.

Acara saiki kasedhiya

Pokémon Go

Acara uga kasedhiya ing Pokémon Go lan umpamane kita wis bisa nikmati loro sing pertama nalika Halloween utawa sajrone minggu Jum'at Ireng.

Sajrone acara kasebut, para pemain bisa entuk stardust lan permen sing luwih akeh, saliyane karo poin pengalaman sing luwih gedhe. Kajaba iku, sawetara Pokémon katon luwih asring, lan ana gandhengane karo acara sing dianakake. Contone, sajrone acara Halloween, Golbat, Gastly, Haunter utawa Gengar katon kanthi frekuensi banget.

Seneng lan entuk bonus saben dina

Alasan liyane sing apik kanggo instal maneh Pokémon Go ing acara sing wis dicopot instal, lan puter maneh, yaiku bonus saben dina sing bubar kalebu.. Thanks kanggo wong-wong mau, pemain sing paling setya duwe pilihan kanggo ngakses bonus liyane.

Bonus kasebut dipikolehi kayata njupuk paling ora siji Pokémon saben dina utawa ngunjungi PokéStops. Kanthi nggayuh saben dina, kita bakal bisa nambah level kanthi luwih cepet lan berkembang Pokémon luwih dhisik, ana sing ditrima supaya ora stagnan kaya kedadeyan sadurunge.

Ngenteni Mario Run, ora kakehan game kanggo hiburan

Super Mario Run

Mungkin sing sampeyan waca kayane ora konyol, nanging salah sawijining sebab main Pokémon Go maneh dina iki yaiku amarga ora ana game liyane sing bisa narik kawigaten utawa ngubungake. Mungkin mario mlayu, sing bakal dibukak sesuk ing pasar nggawe aku lali Pokémon kanggo sawetara wektu, sanajan aku ora mangu-mangu lan luwih akeh mikirake rega sing bakal diwiwiti.

Kanggo saiki, aku bakal terus seneng karo jagad Pokémon, sing dakwiwiti maneh amarga kabar sing ditawakake, lan uga amarga aku ora nemu game liyane (sawise nyoba sawetara) sing nggawe aku kaya Nintendo.

Apa sampeyan nemokake alasan sing apik yen wis ditampilake muter maneh Pokémon Go?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)