5 Piranti kanggo Level Padhange Layar Komputer Windows Sampeyan

tingkat padhange layar

Yen sampeyan salah sawijining wong sing kerja awan-wengi ing ngarep komputer pribadi, bisa uga sampeyan kudu njupuk langkah sing ketat kanggo kesehatan mripat sampeyan, amarga padhange layar monitor mesthine ora padha.

Ing wayah awan, padhang umume luwih dhuwur, nalika wengi kudu diturunake nganti bisa, dadi mripat kita ojo nganti rampung karo "eyestrain ekstrem". Ing kene, kita bakal nyebutake sawetara alat sing bisa digunakake kanthi gampang kanggo nyetel padhange layar menyang level, mripatmu ora krasa ora nyaman.

Aspek dhasar kudu dipikirake babagan padhange layar

Yen ngomong babagan komputer pribadi, bisa uga desktop utawa laptop. Ing pungkasan umume ana tombol fungsi sing diselehake pabrikan supaya pangguna bisa nggayuh ngunggahake utawa mudhunake padhange layar. Sampeyan uga bisa menyang panel kontrol kanggo nyetel padhange, ing opsi daya; ing sisih liyane, yen sampeyan nggarap komputer desktop, layar bakal bebas saka CPU, dadi sampeyan bisa temokake kontrol monitor analog sing bakal mbantu level padhange layar kasebut. Yen sampeyan ora bisa ngetrapake salah sawijining opsi sing wis kasebut, mula gunakake salah sawijining alat sing bakal kasebut ing ngisor iki.

Korek Desktop

Iki minangka aplikasi gratis sing menarik sing bisa sampeyan instal ing Windows, sing bakal nyimpen ikon ing tray notifikasi sistem operasi.

desktop

Sampeyan mung kudu milih lambang «Korek Desktop»Lan gunakake geser, sing bakal mbantu sampeyan nambah utawa nyuda tingkat padhange layar.

Baki iBightness

"IBightness Tray" nduweni fungsi sing padha karo alat sing sadurunge disaranake, amarga ing ikon iki uga bakal disimpen ing tray notifikasi.

Baki iBightness

Yen sampeyan milih, bakal katon panggeser sing bakal mbantu sampeyan nambah utawa nyuda tingkat padhang saka layar; tugas iki diiringi nilai persentase, sing bakal mbantu sampeyan nyoba nggawe langkah sing bisa digunakake ing macem-macem wektu dina.

RedShift GUI

Yen sampeyan salah sawijining wong sing seneng akurasi lan sampurna, sampeyan bisa nyoba «RedShift GUI«, Alat sing duwe sawetara opsi tambahan kanggo ngatur saka antarmuka.

RedShift GUI

Bagean sing paling apik yaiku tombol konfigurasi, sing bakal mbantu sampeyan nemtokake paramèter kayata suhu awan lan wengi ing antarane data liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake tombol "lokasi", sing bakal mbantu sampeyan kanthi otomatis proses iki yen ngatasi alamat IP ing papan sing ana ing kono.

Panel Gamma

«Panel Gamma»Nduwe jumlah paramèter sing luwih akeh kanggo diowahi. Contone, sampeyan bisa nemtokake padhange, kontras utawa saturasi gamma sing sampeyan pas kanggo nyetel ing monitor.

Panel Gamma

Sampeyan bisa nemtokake trabasan keyboard sing bakal mbantu antarmuka katon cepet lan ngowahi nilai liyane sing dikarepake. Yen sampeyan nggawe kesalahan nalika nangani lan wiwit ndeleng warna aneh ing layar monitor, mula sampeyan kudu gunakake tombol «reset» kanggo bali kabeh dadi normal.

Layar Langsung

«Layar Langsung»Nduwe antarmuka sing cukup gampang lan langsung kanggo digunakake, sanajan saben tombol bakal migunani banget nalika pengin nyetel konfigurasi tartamtu kanggo wektu tartamtu.

layar layar

Mangkono, bisa tekan ngowahi angka padhang, kontras, saturasi lan sawetara paramèter liyane kanggo mengko "nyimpen", supaya sampeyan bisa pulih ing wektu sing beda-beda. Saka kene, sampeyan uga bisa nggunakake garis geser ing sisih ngisor, sing bakal mbantu sampeyan entuk padhang sing bener, gumantung karo suhu sing ana ing papan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.