5 aplikasi alternatif kanggo Facebook Messenger

Aplikasi Facebook Messenger

Yen sawetara saka sampeyan mikir sing Facebook Messenger jaman cara mung kanggo ngakses kontak Facebook Supaya bisa ngobrol kanthi apik, sampeyan salah.

Ana seri aplikasi pihak katelu sing ngidini akses menyang obrolan sing ana ing Facebook tanpa kudu mundur ing pejabat kasebut lan bisa nambah katrampilan. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake 5 aplikasi Facebook Messenger pihak katelu kanggo iOS lan Android.

Aplikasi pihak katelu iki bakal ngidini ngakses seri warta sing menarik nalika nambah pengalaman pangguna sing bisa diduweni karo Facebook resmi.

GIPHY kanggo Messenger

Giphy

Giphy yaiku aplikasi sing fokus ing GIF animasi. Animasi modis sing ngidini kita ndeleng adegan lucu utawa penasaran sajrone sawetara detik. Gihphy for Messenger ngidini sampeyan ngirim jinis GIF menyang kontak.

Gampang banget kayata ngluncurake app, nggoleki GIF lan ngeklik tombol «Kirim», milih kontak utawa klompok banjur ngirim GIF. Sampeyan duwe gratis.

Download GIPHY kanggo Messenger ing Android/ ing iOS

ditty

ditty

Ditty minangka salah sawijining aplikasi sing paling inovatif kanggo apa sing diarani Facebook Messenger. Sawetara teks ditulis kanthi maksimal 70 karakter lan aplikasi ngasilake video 30 detik kanthi swara robot maca teks sing ditulis nganggo latar lagu.

Sampeyan duwe gratis lan kanggo tuku ing aplikasi kanggo tuku lagu liyane.

Ditty ing Android/ ing iOS

UltraTeks

teks ultra

UltraText ngidini kirim teks kaya GIF. Cara penasaran kanggo ngirim pesen supaya ora mesthi ana teks sing mboseni muncul ing endi wae.

Download Ultratext ing Android / iOS

Camoji

Camoji

Camoji minangka aplikasi liyane sing apik kanggo nggawe GIF animasi. Nggunakake kamera sampeyan bisa nggawe GIF supaya cepet ditularake menyang kontak sampeyan.

Download Camoji ing iOS

Photor

Photor

Foto kanggo iPhone lan Android yaiku a app kanggo saringan foto lan kolase.

Download Fotor ing Android / iOS


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.