5 Program kanggo nggawe GIF kanthi cepet lan gampang

GIF wis ana wiwit jaman mbiyen, kita nggunakake nalika bisa, saiki luwih saka sistem operasi meh kabeh smartphone sing kalebu ing antarane keyboard. GIF minangka tembung sing tegese Format Ganti Grafis utawa ing format pertukaran grafis Spanyol. Format iki digawe dening perusahaan telekomunikasi Amerika Utara, ndhukung maksimal 256 warna lan muter maneh seri gambar sing antara 5 lan 10 detik. Dheweke ora duwe swara lan ukurane luwih cilik tinimbang file JPG utawa PNG.

Umume golek GIF tinimbang MeMes sing khas, amarga gerakane lan ngandhani luwih saka gambar statis. Umume bisa dideleng ing forum online utawa ing Twitter, sanajan saiki gampang dideleng ing WhatsApp. Nanging, Napa nggunakake GIF saka wong liya yen kita bisa nggawe? Ana sawetara program sing nggawe tugas iki luwih gampang kanggo kita. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake 5 program paling apik kanggo nggawe GIF kanthi cepet lan gampang.

GIMP

Program editing foto meh profesional sing digunakake minangka alternatif kanggo PhotoShop, sing uga bisa digunakake kanggo nggawe GIF sing paling apik. Antarane macem-macem fungsine yaiku nggawe GIF, nanging kanggo iki Gambar sing pengin diowahi kudu ing format PNG. Sanajan program iki cukup lengkap, program iki bisa uga mbingungake kanggo wong sing kurang berpengalaman, amarga pilihane gedhe banget.

Yen pengin nyoba lan nggawe GIF dhewe saliyane nyunting foto kaya profesional sejati, kita bisa ndownload lan nginstal kanthi gratis saka kaca kasebut situs web resmi. Program kasedhiya kanggo kalorone Windows minangka MacOS.

Animasi GIF SSuite

Yen kita golek program sing sederhana nanging efektif nalika nggawe GIF animasi, mesthine iki sing digoleki. File sing bakal digawe saka program iki bakal kompatibel karo kabeh browser web saiki lan kita bisa nuduhake lan ndeleng tanpa masalah. Kanggo nindakake iki, bakal cukup kanggo nambah gambar sing pengin diowahi kanthi bener, kanggo nggawe animasi kanthi bener. Kita bisa ngonfigurasi kabeh paramèter, wiwit wektu cahya nganti kacepetan.

Penyunting ndhukung format JPG, PNG, BMP lan GIF. Wangsulan: Bab ingkang paling apik babagan program kasebut yaiku ringan banget kanthi bobot 5MB sing bisa diabaikan lan ora mbutuhake instalasi sadurunge. Kita bisa ndownload gratis saka kaca sampeyan Web resmi.

Gawe GIF

Aplikasi mung dirancang lan mung kanggo nggawe GIF animasi. Aplikasi iki ora mbutuhake akeh pengalaman karo editor foto amarga cukup gampang digunakake lan bakal ngidini kita nggawe GIF kanthi langkah-langkah sederhana, mung kanthi nyelehake gambar kanthi urutan sing bener lan nyetel wektu pajanan miturut kekarepan kita. Iki minangka aplikasi open source dadi gratis lan ora mbutuhake instalasi sadurunge.

Aplikasi kasebut bisa digunakake saka pen drive utawa hard disk eksternal amarga ora mbutuhake instalasi ing sistem operasi. Ndhukung akeh format kalebu PNG, JPG, BMP lan GIF. Sanajan ora mbutuhake instalasi, kita kudu nganyari Java ing tim kita. Antarmuka rada ringkes nanging gampang lan wektu ngemot rada dhuwur, nanging asile kaya sing diarepake. Yen sampeyan pengin nyoba aplikasi iki, sampeyan bisa ndownload saka situs web pencipta.

PhotoScape

Salah sawijining suite paling apik kanggo nyunting foto. Aplikasi kasebut sarat karo pilihan kanggo nyunting foto, nanging uga opsi kanggo nggawe GIF. Kita nemokake akeh pilihan klompok sing ngidini kita mbenerake lan ngapiki foto kanthi gampang. Kanggo nggawe GIF, kita mung kudu nggunakake sawetara foto kanggo nggawe gambar animasi. Program iki intuisi lan gampang digunakake, nanging kaya GIFtedMotion, alon lan abot nalika diproses, sanajan asil pungkasane regane, isih ana sing luwih cepet.

Program iki pancen gratis kaya sing sadurunge lan kita bisa ndownload tanpa ndhaptar sadurunge saka kaca dhewe Web resmi.

Nikor GIF Gawe

Pungkasan, program sing misuwur amarga gampang digunakake lan antarmuka sing ramah. Kanthi iki, kita bisa nggawe GIF animasi kanthi gratis mung sawetara menit. Gambar kasebut bisa digawe saka urutan gambar sing dijupuk saka situs utawa saka galeri pribadi. Sanajan kita uga duwe pilihan kanggo nggawe GIF saka video salah siji saka galeri utawa saka YouTube utawa aplikasi video liyane. Pancen aplikasi sing menehi akeh dolanan nalika nggawe gambar animasi kanggo digunakake ing endi wae.

Giphy Gif Maker

Wangsulan: Bab ingkang paling apik babagan aplikasi iki yaiku aplikasi Web dadi ora prelu instalasi sadurunge, cukup ngetik situs web resmi lan gunakake salah sawijining fungsi sing ditawakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.