5 tombol babagan Netflix supaya sampeyan bisa nikmati kanthi lengkap

Netflix

Kaya sing wis dingerteni lan kaya sing diumumake esuk iki Netflix saiki kasedhiya ing Spanyol, saengga akeh pangguna sing seneng nikmati lan ngonsumsi akeh konten sing bakal ditawakake. Sanajan layanan kasebut misuwur banget ing Amerika Serikat lan pirang-pirang negara liyane, ing Spanyol iku masarakat sing durung dingerteni, mula sing kudu dakkandhani yaiku: platform video miturut panjaluk, sing regane ora larang banget lan bakal ngidini kita ngrasakake konten sing menarik.

Wiwit dina iki, ana pangguna sing wis ndaftar ing aplikasi kasebut lan wiwit seneng, kanthi kauntungan gedhe yen wulan pertama gratis. Uga matur nuwun kanggo persetujuan sing digawe Netflix Kanthi Vodafone, akeh pangguna paket produk tartamtu saka perusahaan seluler bakal bisa ngakses platform kanthi bebas lan gratis.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan Netflix, tinggal ing kene amarga liwat artikel iki, kita bakal menehi 5 tombol kanggo ngerti kabeh babagan lingkungan sing menarik, lan uga ngerti sawetara rincian utama lan cara kerjane.

Regane apa?

Netflix

Wis sawetara minggu ngerti rega Netflix lan ora ana sing anyar babagan iki. Rencana dhasar, kanthi kualitas reproduksi standar lan kemungkinan nggunakake piranti kanthi bebarengan, regane 7,99 euro saben wulan. Rencana alternatif diregani 9,99 euro lan kalebu kemampuan kanggo muter konten HD lan digunakake bebarengan ing rong piranti.

Kita uga bakal duwe pilihan liyane, kanthi rega 11,99 euro lan bisa ndeleng konten kanthi kualitas 4K, sing jelas isih sithik banget, bisa digunakake nganti 4 piranti sekaligus.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, wulan kapisan gratis kanggo pangguna apa wae, dadi yen sampeyan durung ngerti rencana sing paling cocog kanggo sampeyan, sampeyan bisa nyoba Netflix kanggo wulan kapisan 0 euro kanggo nggawe kesimpulan banjur milih rencana sing paling cocog kanggo sampeyan. Sampeyan kasengsem, sanajan bedane euro ing antarane cukup sithik.

Mesthi wae, kita ora bisa lali karo klien Vodafone sing ditandatangani Netflix karo perjanjian kolaborasi. Saiki, ora ana rincian sing diwartakake, nanging kabeh nuduhake manawa bisa gratis sajrone 6 wulan kapisan kanggo pelanggan TV Vodafone nganggo serat. Sing mesthi wae yaiku layanan video iki bakal digabung menyang dekoder perusahaan.

Ing endi kita bisa nikmati Netflix?

Netflix

Salah sawijining kaluwihan gedhe sing ditawakake Netflix yaiku kita bisa nikmati isine saka meh kabeh sistem lan piranti. Ing kene kita nuduhake macem-macem cara kanggo seneng platform video populer iki;

  • Komputer: langsung saka browser
  • Telpon lan tablet: Android, Apple lan Windows Phone
  • SmartTV: Samsung, LG, Philips, Sharp, Toshiba, Sony, Hisense, Panasonic
  • Pamuter media: Apple TV, Chromecast
  • Kasedhiya: Nintendo 3DS, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 lan Xbox One
  • Kothak ndhuwur: Vodafone
  • Pemain bluray kanthi kapabilitas sing cerdas: LG, Panasonic, Samsung, Sony lan Toshiba

Iki sing sampeyan butuhake kanggo nikmati Netflix

Salah sawijining keraguan gedhe sing dienggo para pangguna yaiku apa syarat minimal kanggo nikmati Netflix. Kita aja lali yen platform video iki bisa digunakake liwat Internet, mula a sambungan karo kacepetan udakara 1,5 Mbps supaya bisa ngrasakake paket standar tanpa ana masalah (7,99 euro saben wulan).

Umume sambungan menyang jaringan jaringan ngluwihi kacepetan iki, sanajan disaranake yen ora duwe serat optik, sampeyan nelpon operator sambungan Internet kanggo ngonfirmasi kecepatan sing sampeyan tampa. Sampeyan uga bisa nikmati wulan Netflix gratis lan mriksa kabeh bisa digunakake tanpa masalah, sadurunge diluncurake mbayar saben wulan.

Minangka paket liyane, kanggo sing menehi konten babagan resolusi HD, luwih becik sampeyan duwe sambungan antarane 5 lan 7 MB. Kanggo paket sing nawakake konten ing 4K, sambungan kasebut kudu antara 15 lan 17 megabyte per detik kanggo nikmati layanan optimal.

Apa konten sing bisa kita nikmati ing Netflix?

Netflix

Wiwit tekane Netflix ing Spanyol diumumake, salah sawijining pitakon gedhe sing ora diwenehake yaiku bisa ndeleng. Wiwitane dikandhani manawa isine bakal diwatesi banget, sanajan saiki Netflix wis kasunyatan, kita bisa verifikasi manawa konten saiki kurang, nanging cukup kanggo pangguna apa wae.

Kajaba iku, wis dingerteni wiwit diluncurake ing negara liya manawa Netflix nggawe gampang lan nambah katalog kanthi luwih akeh konten nalika diluncurake lan gumantung karo panjaluk para pangguna.

Antarane prekara sing bisa dideleng kalebu loro Seri bintang Netflix kayata "House of Cards" lan "Orange minangka ireng anyar" ing versi asline lan ngetutake tingkat siaran sing ana ing negara liya. Kajaba iku, kita uga bisa nemokake basa sing dijarwakake menyang Spanyol kanggo nyenengake wong-wong sing ora pengin ndeleng versi asli saka seri produksi kasebut.

Terus ditinjau karo katalog Netflix, kita bisa ngerti manawa wis entuk kesepakatan karo Antena 3 lan manawa akeh seri sing bisa dinikmati kanthi lengkap ing platform video. Contone sampeyan bakal bisa ndeleng "Beludru", "El Barco" utawa "El Internado", saliyane akeh seri lawas saka rantai Spanyol.

Ing level internasional, kita bisa ndeleng seri kaya; "Gotham", "Arrow", "Dexter", "Black Orphan", "The IT Crowd", "Suits", "Cal Californiaication", "Gossip Girl", "Battlestar Galactica" utawa "Black Mirror".

Minangka babagan film, katalog kasebut penting banget karo sawetara warta paling anyar lan klasik sing disenengi sapa wae maneh.

Cara miwiti nikmati Netflix

Netflix pengin supaya kita gampang banget wiwit nggunakake layanan iki lan supaya sapa wae bisa nyoba wulan pertama bakal gratis. Kanggo miwiti ngrasakake saiki, kita mung kudu gawe akun ing kaca Netflix resmi (Dheweke bakal njaluk nomer kertu kanggo kita sanajan duwe sing pertama gratis) lan ngakses kanggo miwiti ndeleng konten.

Sampeyan kudu eling yen ing pungkasan wulan sidhang, sampeyan kudu mbatalake langganan amarga yen sampeyan bakal dikenani biaya saben wulan kanthi otomatis.

Yen wis ngakses akun, sampeyan bakal bisa milih telung seri favorit sing bakal mbantu algoritma Netflix supaya luwih ngerti sampeyan lan ngusulake konten sing menarik kanggo sampeyan.

Siap miwiti seneng karo Netflix?.

Informasi luwih lengkap - netflix.com/en/


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)