6 alternatif online kanggo nggawe grafik statistik gratis

denah garis online

Suite kantor Microsoft duwe akeh elemen sing bisa mbantu kita nindakake macem-macem jinis tugas kapan wae, kalebu ing antarane modul Tembung, Excel, PowerPoint lan liya-liyane.

Microsoft Excel luwih seneng digunakake dening wong sing wis biasa bisa nganggo grafik statistik, sing dadi dhukungan gedhe kanggo wong-wong sing ndeleng amarga iki, dheweke duwe visi sing luwih apik babagan kedadeyan ing sawetara lingkungan sing dadi sebab analisis. Saiki, yen ora duwe suite kantor Microsoft lan butuh sumber daya iki, mula ing ngisor iki bakal kasebut sawetara alternatif sing bisa digunakake kanthi gratis lan saka web.

ChartGizmo

Sanajan kasunyatan manawa alat online iki diarani «ChartGizmo»Bisa digunakake kanthi gratis, pangguna kudu mbukak akun kanggo nggunakake saben layanane. Sawise langkah pertama iki ditindakake, sampeyan bakal bisa milih sawetara cithakan kanggo ngetik data sing dadi subyek analisis.

ChartGizmo

Sampeyan bisa njaluk denah garis, baris utawa pie ing 2D lan 3D. Pangguna bisa milih jinis orientasi, warna, label lan sawetara aspek liyane ing asil pungkasan.

ChartGo

«ChartGo»Minangka alternatif menarik liyane sing bakal mbantu kita entuk grafik statistik ing 2D utawa 3D, sing bisa uga disusun ing garis, garis utawa pai.

ChartGo

Bebarengan karo lalu lintas sing digawe, persentase sing ana masing-masing kanthi nomenklatur masing-masing bakal ditampilake. Pangguna duwe kamungkinan kanggo ngowahi ukuran grafis kasebut gumantung saka apa sing kudu sampeyan gunakake ing proyek pungkasan.

chartle.net

Karo "chartle.net»Pangguna duwe kamungkinan kanggo milih saka macem-macem grafik statistik sing digunakake karo data dhewe-dhewe; miturut pangembang, proposale gumantung karo apa sing ditawakake Google Charts.

cithakan

Gampang banget, sampeyan bisa duwe grafik batang, grafik bunder, grafik garis, kanthi aspek radar, meter, ing antarane alternatif tambahan liyane; ing asil pungkasan, alat online iki bakal menehi kode karo pangguna sing bisa digunakake ing situs web partai sing kasengsem.

Bagan DIY

«Bagan DIY»Apa alat online liyane sing bisa digunakake kanthi tujuan sing padha. Iki nduweni opsi sing padha kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, sanajan sawetara pilihan uga luwih disenengi kanggo akeh wong.

Bagan DIY

Contone, kajaba grafik bar, pie, garis lan liya-liyane, uga ing kene sampeyan bisa nggawe struktur piramida statistik; Grafis sing bisa digawe ing alternatif iki bakal adhedhasar data sing sampeyan impor saka file .txt utawa .csv, sing terakhir sing bisa dipikolehi kanthi gampang saka sheet elektronik sing sampeyan duwe.

Alat Bagan

Gumantung ing saben kabutuhan, «Alat Bagan»Sampeyan bisa nyusun diagram batang sing dipersonalisasi, sing nuduhake area sing kepincut kanggo analisis tartamtu.

Alat Bagan

Sampeyan bisa milih saka macem-macem alternatif kanggo nggawe grafis, amarga iki Dheweke bisa dadi bar, pie, siji sing nyebar, lan liya-liyane. Asil pungkasan kudu dipikolehi ing format gambar ing JPG utawa PNG, uga duwe kemungkinan dadi PDF utawa CSV.

Generator BARCHART

Sanajan alternatif iki ora duwe keanggunan grafis amarga bisa dinikmati ing alternatif sadurunge, nanging «BARCHART Generator» minangka favorit wong amarga gampang digunakake sing duwe.

Generator BARCHART

Kaya sing sadurunge, saka kene sampeyan uga duwe kemungkinan gawe grafik bar, diagram pie utawa diagram garis, sanajan sampeyan ora bakal nikmati jinis efek bersinar utawa khusus ing asil pungkasan. Ing kene warna dhasar lan nomenklatur sing ditemtokake kanthi becik bakal digunakake sing gampang dingerteni kabeh wong. Siji-sijine kekurangan bisa uga ana ing entri data, amarga ing kene kudu ditindakake kanthi manual kanggo label lan nilai kasebut, sing kudu diselehake dening «,».


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)